Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Kelios pažįstamos mano metų įstojo šiemet į profkes, nors turi magistrus smile.gif Viena siuvėjos amato pasimokyt, kita floristikos smile.gif
Atsakyti
Grįžau iš Vokietijos. Buvom su Guliveriu. Viskas buvo tobula thumbup.gif
Gerai, kad šiandien nereikia į darbą- mėginu adaptuotis namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 08 17, 15:24)
Grįžau iš Vokietijos. Buvom su Guliveriu. Viskas buvo tobula  thumbup.gif
Gerai, kad šiandien nereikia į darbą- mėginu adaptuotis namuose  lotuliukas.gif

nu pagaliau thumbup.gif Kas vadovas?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 08 17, 10:30)
Kelios pažįstamos mano metų įstojo šiemet į profkes, nors turi magistrus smile.gif Viena siuvėjos amato pasimokyt, kita floristikos smile.gif

Aš pažįstu vieną vaikiną, kuris įstojo, kad galėtų studento lengvata viešajam transportui naudotis rolleyes.gif O šiaip tai, jei laiko yra ir norisi kažko išmokt - kodėl gi nepasinaudot? smile.gif Mano viena buvusi bendradarbė, sužinojusi apie tai, kad galima ir lengvata pasinaudot, pasižiūrėjo internete, ką galima būtų mokytis ir vistik nusprendė nestot, nes sakė, kad tos specialybės, kurios būtų įdomios, tai arba darbo metu paskaitos, arba mokėt už mokslą reikia...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 08 18, 15:26)
nu pagaliau thumbup.gif Kas vadovas?

Lijana. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 08 19, 09:54)

oi net nežinau tokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2015 08 14, 23:28)

Pakeliavau su Guliveriu į Beniliuksą  wub.gif  Noriu dar  biggrin.gif

O, as irgi ziurejau sita, nes kazkaip anksciau niekad neuzmatydavau, tik jau nebuvo vietu kiek reikia biggrin.gif
Vaizgante, ar su Lijana is KLP vaziavai ((Ja....aite?)? jei taip-zinau, kulturinga tokia, mes i Zakopane vaziavom visa seima rugpjucio gale. 4u.gif
Man bedarbyste gresia, taip pagalvojau, ka noreciau veikt gyvenime... nu ir manau kelioniu agentura butu pats tas lotuliukas.gif
Atsakyti
nerile, daug kas taip mano, va turizmas labai faina profesija, kol nepabando, patikėk, žiauriai sunkus darbas, labai labai. Ir naktys bemiegės dažnai ir be išeiginių dažnai lieki, jei tavo klientui kas nutinka ir t.t.
Atsakyti
Nerile, gal viskas bus gerai su tuo Tavo darbu mirksiukas.gif Turės gi kas nors likti dirbti rolleyes.gif

Dėl turizmo firmų, tai ką žinau. Papasakojo man neseniai grupiokė, kaip turizmo firmose reikia daryti pelną. Tai aš nenorėčiau taip dirbti. Va gidės darbas - labai įdomus, bet gana varginantis. O ir reikia turėti, kas pasirūpintų vaikais. Tavo mergaitės paaugę - gali bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 03 rugsėjo 2015 - 15:18
Gido darbas tai amžina klajonė, būna visą vasarą negrįžta, persėda Lenkijoj ir toliau atgal varo.
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 09 02, 20:51)
O, as irgi ziurejau sita, nes kazkaip anksciau niekad neuzmatydavau, tik jau nebuvo vietu kiek reikia biggrin.gif
Vaizgante, ar su Lijana is KLP vaziavai ((Ja....aite?)? jei taip-zinau, kulturinga tokia, mes i Zakopane vaziavom visa seima rugpjucio gale. 4u.gif
Man bedarbyste gresia, taip pagalvojau, ka noreciau veikt gyvenime... nu ir manau kelioniu agentura butu pats tas lotuliukas.gif

Taip, Lijana iš Klaipėdos.
Atsakyti
Nu as kalbejau NE apie gides darba, tiesiog apie darba kelioniu agenturoje, tas man seslesnis variantas priimtinesnis. AGA, o kodel kokiai buhalterei bemiege naktis turetu but?
Vaizgante, nu viskas aisku tada, ji kaip suprantu niekam nepriklauso, laisva, kas nori-tas samdo (Lijana).
Taia kaip tas rudenelis? Kol kas nieko orai, ania?
Enija, galetum trumpai aprasyt keliones ispudzius-neturiu noro landziot po kitas temas-gal jau kur rasei?;_)
Atsakyti