Maniškis dabar kelinta diena irgi atrodo valgytų ištisai
QUOTE(nerile @ 2015 07 08, 21:17)
Man jau pernai gide pasakojo, kad lietuviai Vokietijos nemegsta O man patinka-pirmiausia tvarka
Atostogos Italijoje pratesiau ilguoju savaitgaliu Nidoje, o dabar sedziu viena be seimos-MB su tevu ir vaikais lankosi Zarasuose, Jusda, jei sutiksi-pasilabink
Atostogos Italijoje pratesiau ilguoju savaitgaliu Nidoje, o dabar sedziu viena be seimos-MB su tevu ir vaikais lankosi Zarasuose, Jusda, jei sutiksi-pasilabink
Manęs irgi netraukia Vokietija Bet vis pravažiuojant vieną kitą miestą aplankom...
Mes mirkom Palangoj per ilgąjį savaitgalį Ir toli gražu nebuvo tų milijonų žmonių kaip čia žiniasklaida aiškino
Tikra lietuviska vasara.
Kepu lazanija ir laukiu savo seimos is Aukstaitijos-nesimatem nuo pirmadienio vakaro:-) Pasiilgau...
Kepu lazanija ir laukiu savo seimos is Aukstaitijos-nesimatem nuo pirmadienio vakaro:-) Pasiilgau...
Sveikos
Visos turbūt atostogaujat Nors oras tai ne koks. Šiemet aš dar nepajutau vasaros... Na gal rugpjūtį bus šilčiau.
Visos turbūt atostogaujat Nors oras tai ne koks. Šiemet aš dar nepajutau vasaros... Na gal rugpjūtį bus šilčiau.
Kad ir rugpjūčio kolkas gero nežada
Atostogaujam, Taiptaip Man tai oras tinka Viskas čiki
Ryt tik galėtų būt biškį graženė diena nei šiandien. Nes mama atvažiuoja
Kaip Tavo anūkėlės? Kaip mama?
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 07 28, 19:39)
Atostogaujam, Taiptaip Man tai oras tinka Viskas čiki
Na jau karščių pakankamai Galėtų būti vėsiau.
Mama kaip visada be mano priežiūros nei dienos, nes reikia bent 2 kartus dienoje keisti sauskelnes.
Anūkėlės tai visaip. Didžiausia baigė pradinę ir nuo rudens eis į kitą mokyklą , kuri toliau nuo namų. Vidurinė ir toliau bus namuose, nes negavo darželio, nors ji labai nori į darželį ir jau 3,5 metų jai.
O su mažąja tai vargsta su maitinimu, nes labai nevalgo ir sunkiai auga svoris, tai tankiai maitina ir dar jei nevalgo iš mamos tai su šaukšteliu damaitina, nes buteliuoko kol kas neima, nors jau 3 mėn ji.
O kaip taviškiai vyrukai auga? Kaip atosotgas praleidot?
Aga, o kaip tavo mažasis?
Nieko, auga dideliais žandais, jau virš 3,5 kg kaip tikras naujagimis. Valgo gerai, bet nusitraukinėju... ir pienas mažėja
Gerai, Taiptaip Va, Tatrų kalnus maniškiai praėjo. Lipo visur, kur reikėjo. MB supasavo keliose vietose, o vaikai kaip niekur nieko
Nerile, visai suprantu, ko Tu į tą Slovakiją triskart važiavai
Dar neatsigavau po kelionės, noriu miego
Nerile, visai suprantu, ko Tu į tą Slovakiją triskart važiavai
Dar neatsigavau po kelionės, noriu miego
AS, sakiau:-) Tai viskas normaliai
As va i suplanuota kelione su MB neisvaziavau.... Nusigrauziau nagus, susipykau su visais ir NORS 3d tempiu visa seima i Zakopane, Krokuva, Velicka-nu sakau susirkit ir jus ta liga, o tai saiposi is manes. Ale vos tilpom i paskutini autika....... Vaziuoja zmones visom kryptim kaip patrake, ziuri i kompa ir matai kaip vietos dingsta.
As jau gerokai pasidailinusi nuo 3d poilsio prie musu Baltijos-atostogos vienok gi man. Siandien keliavome po Zemaitija.
As va i suplanuota kelione su MB neisvaziavau.... Nusigrauziau nagus, susipykau su visais ir NORS 3d tempiu visa seima i Zakopane, Krokuva, Velicka-nu sakau susirkit ir jus ta liga, o tai saiposi is manes. Ale vos tilpom i paskutini autika....... Vaziuoja zmones visom kryptim kaip patrake, ziuri i kompa ir matai kaip vietos dingsta.
As jau gerokai pasidailinusi nuo 3d poilsio prie musu Baltijos-atostogos vienok gi man. Siandien keliavome po Zemaitija.
Labukas
gerai svorį auginat
Pakeliavau su Guliveriu į Beniliuksą Noriu dar
QUOTE(Aga @ 2015 08 11, 19:17)
Nieko, auga dideliais žandais, jau virš 3,5 kg kaip tikras naujagimis. Valgo gerai, bet nusitraukinėju... ir pienas mažėja
gerai svorį auginat
Pakeliavau su Guliveriu į Beniliuksą Noriu dar
Nerile, tai TB atsisakė keliaut į Čekijos kalnus? Ar čia dar kita kelionė?
Aš tai šiemet niekur nebevažiuosiu. Greičiausiai Kitiems metams paplanuoju, bet kas ten žino, kaip bus - dar daug laiko
Šiandien buvau ekskursijoj po VU naują biblioteką. Nusprendėm su mergom, kad reikia dar į kokią nors specialybę stot Vakar biškį naktinėjom po miestą. Smagu, kai oras geras, pilnas Vln centras žmonių, skamba muzika... Vadinasi, moksladraugės atvažiavo į svečius
Aš tai šiemet niekur nebevažiuosiu. Greičiausiai Kitiems metams paplanuoju, bet kas ten žino, kaip bus - dar daug laiko
Šiandien buvau ekskursijoj po VU naują biblioteką. Nusprendėm su mergom, kad reikia dar į kokią nors specialybę stot Vakar biškį naktinėjom po miestą. Smagu, kai oras geras, pilnas Vln centras žmonių, skamba muzika... Vadinasi, moksladraugės atvažiavo į svečius