Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Maniškis dabar kelinta diena irgi atrodo valgytų ištisai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 07 08, 21:17)
Man jau pernai gide pasakojo, kad lietuviai Vokietijos nemegsta ax.gif  ax.gif O man patinka-pirmiausia tvarka bigsmile.gif
Atostogos Italijoje pratesiau ilguoju savaitgaliu Nidoje, o dabar sedziu viena be seimos-MB su tevu ir vaikais lankosi Zarasuose, Jusda, jei sutiksi-pasilabink tongue.gif  tongue.gif

Manęs irgi netraukia Vokietija rolleyes.gif Bet vis pravažiuojant vieną kitą miestą aplankom...
Mes mirkom Palangoj per ilgąjį savaitgalį wub.gif Ir toli gražu nebuvo tų milijonų žmonių kaip čia žiniasklaida aiškino lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 09 liepos 2015 - 21:18
Tikra lietuviska vasara.
Kepu lazanija ir laukiu savo seimos is Aukstaitijos-nesimatem nuo pirmadienio vakaro:-) Pasiilgau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos turbūt atostogaujat g.gif Nors oras tai ne koks. Šiemet aš dar nepajutau vasaros... Na gal rugpjūtį bus šilčiau. g.gif
Atsakyti
Kad ir rugpjūčio kolkas gero nežada g.gif
Atsakyti
Atostogaujam, Taiptaip smile.gif Man tai oras tinka mirksiukas.gif Viskas čiki ok.gif
Ryt tik galėtų būt biškį graženė diena nei šiandien. Nes mama atvažiuoja smile.gif

Kaip Tavo anūkėlės? Kaip mama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 07 28, 19:39)
Atostogaujam, Taiptaip smile.gif Man tai oras tinka  mirksiukas.gif Viskas čiki  ok.gif
Ryt tik galėtų būt biškį graženė diena nei šiandien. Nes mama atvažiuoja  smile.gif

Kaip Tavo anūkėlės? Kaip mama?  smile.gif

Na jau karščių pakankamai lotuliukas.gif Galėtų būti vėsiau.
Mama kaip visada be mano priežiūros nei dienos, nes reikia bent 2 kartus dienoje keisti sauskelnes.
Anūkėlės tai visaip. Didžiausia baigė pradinę ir nuo rudens eis į kitą mokyklą , kuri toliau nuo namų. Vidurinė ir toliau bus namuose, nes negavo darželio, nors ji labai nori į darželį ir jau 3,5 metų jai.
O su mažąja tai vargsta su maitinimu, nes labai nevalgo ir sunkiai auga svoris, tai tankiai maitina ir dar jei nevalgo iš mamos tai su šaukšteliu damaitina, nes buteliuoko kol kas neima, nors jau 3 mėn ji.
O kaip taviškiai vyrukai auga? Kaip atosotgas praleidot?

Aga, o kaip tavo mažasis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taiptaip: 11 rugpjūčio 2015 - 17:51
Nieko, auga dideliais žandais, jau virš 3,5 kg smile.gif kaip tikras naujagimis. Valgo gerai, bet nusitraukinėju... ir pienas mažėja sad.gif
Atsakyti
Gerai, Taiptaip smile.gif Va, Tatrų kalnus maniškiai praėjo. Lipo visur, kur reikėjo. MB supasavo keliose vietose, o vaikai kaip niekur nieko bigsmile.gif

Nerile, visai suprantu, ko Tu į tą Slovakiją triskart važiavai mirksiukas.gif

Dar neatsigavau po kelionės, noriu miego ax.gif

Atsakyti
AS, sakiau:-) Tai viskas normaliai
As va i suplanuota kelione su MB neisvaziavau.... Nusigrauziau nagus, susipykau su visais ir NORS 3d tempiu visa seima i Zakopane, Krokuva, Velicka-nu sakau susirkit ir jus ta liga, o tai saiposi is manes. Ale vos tilpom i paskutini autika....... Vaziuoja zmones visom kryptim kaip patrake, ziuri i kompa ir matai kaip vietos dingsta.
As jau gerokai pasidailinusi nuo 3d poilsio prie musu Baltijos-atostogos vienok gi man. Siandien keliavome po Zemaitija.
Atsakyti
Labukas biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2015 08 11, 19:17)
Nieko, auga dideliais žandais, jau virš 3,5 kg smile.gif kaip tikras naujagimis. Valgo gerai, bet nusitraukinėju... ir pienas mažėja sad.gif

gerai svorį auginat thumbup.gif

Pakeliavau su Guliveriu į Beniliuksą wub.gif Noriu dar biggrin.gif
Atsakyti
Nerile, tai TB atsisakė keliaut į Čekijos kalnus? Ar čia dar kita kelionė?

Aš tai šiemet niekur nebevažiuosiu. Greičiausiai biggrin.gif Kitiems metams paplanuoju, bet kas ten žino, kaip bus - dar daug laiko smile.gif

Šiandien buvau ekskursijoj po VU naują biblioteką. Nusprendėm su mergom, kad reikia dar į kokią nors specialybę stot lotuliukas.gif Vakar biškį naktinėjom po miestą. Smagu, kai oras geras, pilnas Vln centras žmonių, skamba muzika... Vadinasi, moksladraugės atvažiavo į svečius friends.gif
Atsakyti