Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

QUOTE(vaižgantė @ 2015 06 19, 22:20)
O aš pikta, nes jau buvau nusiteikus kelionei...Atšaukė. Kažin, surinks guliveris šią vasarą grupę į Vokietiją ar nesurinks?

į kurią būtent nori ?Pernai Vokietijų labai daug važiavo.

AS, tai tau pasisekė, mane tie antri metai ir 40% tai žudo, badas praktiškai...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 06 20, 10:20)
į kurią būtent nori ?Pernai Vokietijų labai daug važiavo.

Bet kurią, kad būtų Berlynas smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos atostogas tik planuoja, tik planuoja smile.gif

Aga, kaip tavo mažylis?

Mūsų mažoji tai pirmą mėn labai mažai priaugo, tai dabar jau damaitina mišinuku.
Atsakyti
Kaip Tu laikaisi, Taiptaip? Retai beužeini mirksiukas.gif

Jonines švenčiat? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 23 birželio 2015 - 18:30
Na viskas AS pas mane po senovei, darbas, namai, mama ant patalo, atostogos tik namuose, na nebent sesė jei galės kokią dieną išleis , kad iš namų su nakvyne galėčiau kur nors išvažiuoti....
Paskutiniu metu nematau gyvenimo tikslo....
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2015 06 23, 20:50)
Na viskas  AS pas mane po senovei, darbas, namai, mama ant patalo, atostogos tik namuose, na nebent sesė jei galės kokią dieną išleis , kad iš namų su nakvyne galėčiau kur nors išvažiuoti....
Paskutiniu metu nematau gyvenimo tikslo....

Puikiai suprantu...
Ponia Vanagaitė turbūt pirmoji iškėlė problemą- ar verta prarasti savo gyvenimą ir sveikatą, slaugant tėvus...Problema aiški, bet kaip ją išspręsti? Aš tai pas mamą važinėju kas antrą savaitgalį. Jau taip man tie važinėjimai nusibodę...Nuraviu daržą, sutvarkau namus...Ir vis pagalvoju: kaip gerai, kad ji dar gali gyventi viena...
Atsakyti
Taiptaip, ką darysi console.gif Kitam gyvenime Tau bus atlyginta bigsmile.gif

O sesė tai galėtų ir kokiai savaitei išleist... rolleyes.gif Kaip tik ant kelionės smile.gif
Atsakyti
taiptaip, mes jau namie nuo pirmadienio. Aš nusitraukinėju ir maitinu savo pienu, nes pats dar nemoka valgyt, tiksliau nesugeba apžiot..
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 06 25, 12:06)
taiptaip, mes jau namie nuo pirmadienio. Aš nusitraukinėju ir maitinu savo pienu, nes pats dar nemoka valgyt, tiksliau nesugeba apžiot..

Šaunuoliai jūs 4u.gif Be tai iš buteliuko valgo?Svoris auga? Mūsų mažoji tai nevalgo iš buteliuko, o pieno mažoka, tai ten visokių vamzdelių pagalba kartu su krūtimi kažkiek mišinuko suvalgydina, nes labai neauga svorio, jai jau bus 10 d 2 mėn . o viso priaugo tik apie 1 kg 100 g.Sunkiai ten jiems su tuo maitinimu gaunasi.
Atsakyti
taiptaip, tai normaliai priaugo, tikrai ne tragedija, blogai jei jau mažiau nei 500 gramų per mėnesį, kiek kalbėjau aną savaitę su gydytoju, neišnešiotukui 400. Maniškis iš buteliuko valgo, sveriam kas antrą dieną, bet normaliai svoris auga, netgi labai gerai. Per mėnesį priaugo 9 cm ir virš kilogramo, bet čia neišnešiotukas, jie kitaip auga, ligoninėj dar gaudavo tokių miltelių baltymo, kad svoris augtų, namie jau bus mažiau.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 06 19, 22:20)
O aš pikta, nes jau buvau nusiteikus kelionei...Atšaukė. Kažin, surinks guliveris šią vasarą grupę į Vokietiją ar nesurinks?

Man jau pernai gide pasakojo, kad lietuviai Vokietijos nemegsta ax.gif ax.gif O man patinka-pirmiausia tvarka bigsmile.gif
Atostogos Italijoje pratesiau ilguoju savaitgaliu Nidoje, o dabar sedziu viena be seimos-MB su tevu ir vaikais lankosi Zarasuose, Jusda, jei sutiksi-pasilabink tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
AGA, sveikatos, Taiptaip-stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 07 03, 10:39)
taiptaip, tai normaliai priaugo, tikrai ne tragedija, blogai jei jau mažiau nei 500 gramų per mėnesį, kiek kalbėjau aną savaitę su gydytoju, neišnešiotukui 400. Maniškis iš buteliuko valgo, sveriam kas antrą dieną, bet normaliai svoris auga, netgi labai gerai. Per mėnesį priaugo 9 cm ir virš kilogramo, bet čia neišnešiotukas, jie kitaip auga, ligoninėj dar gaudavo tokių miltelių baltymo, kad svoris augtų, namie jau bus mažiau.

Tai žinok pirmą mėn priaugo tik 300 gr. tai daktarė liepė mišinį duot, dabar irgi svarstykles nusipirko visaip kaip tik išmano maitina tai ir priaugo per antrą mėn apie 800 gr kai vos ne kasdien sveria ir pastiviai krūtį duoda, bet ji vistiek nėra rami, toks vaizdas, kad lygi ir valgyt nori, užmigt irgi ne visda legvai užmiega.
Atsakyti