Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Aciu, mergaites, labiausiai gaila MB-jis labai artimas buvo su mama, paskui aisku mociutes neteko ir mano dukros....
Agut, o kiap jus laikotes?
Atsakyti
Mes geriau, jau ne reanimacijoj, jau šiandien išėmė pusvalandžiui iš inkubatoriaus man palaikyt smile.gif
Atsakyti
Agule - džiugu! smile.gif Stiprėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Nerilei užuojauta. Lauksim Agos naujo šeimos nario nuotraukų wub.gif Aukit stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
Agule, su Gimtadieniu Tave! happybday.gif Sveikatos, kantrybės, tvirtybės wub.gif

user posted image

Vajė, Kristupėliui jau 20 dienų?! bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Jo, ryt jau trys savaitės mažiui smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai Agusiams.
As pasiemiau savaite atostogu, blaskiaus blaskiaus ir... kraunuos sestadieniui lagamina su vaikais..... Negalejau isskirt nei vienos, MB negali, nu tai jau visus likusius metus iki nauju teks kose virt tik.... Siaures Italija, bet paziurejau-lietus pareina, o begau nuo Turkijos karscio....
Atsakyti
Gerai tau - daug nereikės prie viryklės stovėt rolleyes.gif Ir figūrai košė gerai. Nu ir karščio negausi - kaip norėjai. Žodžiu, vieni privalumai ir nei vieno minuso tongue.gif

Pas mane viskas verčiasi aukštyn kojom. Paskutinę savaitę nervinausi, nes vaikas nepateko į teritorinę mokyklą. Bet jau šiandien užpildžiau sutarties su mokykla formas - suformavo dar vieną klasę. Bet atrodo, kad to pasekoje mokykla liks be mokytojų kambario g.gif Atidavė ir tą kabinetams... Va taip va einasi Vln su buminių vaikų karta ax.gif

Atsakyti
Ar cia tie, kur gime po pasalpu padidinimo?:-)
Atsakyti
nerile, fainai nusprendėt, kolegės šiandien buvo, tai sakė, kad varai, sakau jau žinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 06 18, 22:00)
Ar cia tie, kur gime po pasalpu padidinimo?:-)

Po mano dekreto gal net didesnės pašalpos buvo g.gif Aš gavau 100 proc. pirmais metais. O antrais nebepamenu - gal 80... doh.gif Kad lyg antrais metais daugiau gavau negu su pirmu vien pirmais metais.
Tai kada išvarai? bigsmile.gif
Atsakyti
O aš pikta, nes jau buvau nusiteikus kelionei...Atšaukė. Kažin, surinks guliveris šią vasarą grupę į Vokietiją ar nesurinks?
Atsakyti