Aciu, mergaites, labiausiai gaila MB-jis labai artimas buvo su mama, paskui aisku mociutes neteko ir mano dukros....
Agut, o kiap jus laikotes?
Mes geriau, jau ne reanimacijoj, jau šiandien išėmė pusvalandžiui iš inkubatoriaus man palaikyt
Agule - džiugu! Stiprėkit
Nerilei užuojauta. Lauksim Agos naujo šeimos nario nuotraukų Aukit stiprėkit
Agule, su Gimtadieniu Tave! Sveikatos, kantrybės, tvirtybės
Vajė, Kristupėliui jau 20 dienų?!
Vajė, Kristupėliui jau 20 dienų?!
Ačiū
Jo, ryt jau trys savaitės mažiui
Jo, ryt jau trys savaitės mažiui
Sveikinimai Agusiams.
As pasiemiau savaite atostogu, blaskiaus blaskiaus ir... kraunuos sestadieniui lagamina su vaikais..... Negalejau isskirt nei vienos, MB negali, nu tai jau visus likusius metus iki nauju teks kose virt tik.... Siaures Italija, bet paziurejau-lietus pareina, o begau nuo Turkijos karscio....
As pasiemiau savaite atostogu, blaskiaus blaskiaus ir... kraunuos sestadieniui lagamina su vaikais..... Negalejau isskirt nei vienos, MB negali, nu tai jau visus likusius metus iki nauju teks kose virt tik.... Siaures Italija, bet paziurejau-lietus pareina, o begau nuo Turkijos karscio....
Gerai tau - daug nereikės prie viryklės stovėt Ir figūrai košė gerai. Nu ir karščio negausi - kaip norėjai. Žodžiu, vieni privalumai ir nei vieno minuso
Pas mane viskas verčiasi aukštyn kojom. Paskutinę savaitę nervinausi, nes vaikas nepateko į teritorinę mokyklą. Bet jau šiandien užpildžiau sutarties su mokykla formas - suformavo dar vieną klasę. Bet atrodo, kad to pasekoje mokykla liks be mokytojų kambario Atidavė ir tą kabinetams... Va taip va einasi Vln su buminių vaikų karta
Pas mane viskas verčiasi aukštyn kojom. Paskutinę savaitę nervinausi, nes vaikas nepateko į teritorinę mokyklą. Bet jau šiandien užpildžiau sutarties su mokykla formas - suformavo dar vieną klasę. Bet atrodo, kad to pasekoje mokykla liks be mokytojų kambario Atidavė ir tą kabinetams... Va taip va einasi Vln su buminių vaikų karta
Ar cia tie, kur gime po pasalpu padidinimo?:-)
nerile, fainai nusprendėt, kolegės šiandien buvo, tai sakė, kad varai, sakau jau žinau
QUOTE(nerile @ 2015 06 18, 22:00)
Ar cia tie, kur gime po pasalpu padidinimo?:-)
Po mano dekreto gal net didesnės pašalpos buvo Aš gavau 100 proc. pirmais metais. O antrais nebepamenu - gal 80... Kad lyg antrais metais daugiau gavau negu su pirmu vien pirmais metais.
Tai kada išvarai?
O aš pikta, nes jau buvau nusiteikus kelionei...Atšaukė. Kažin, surinks guliveris šią vasarą grupę į Vokietiją ar nesurinks?