Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Ačiū ačiū už sveikinimus smile.gif Dar nemačiau mažiausios, buvo žadėję šiandien pavakare atvažiuot visi, bet kažko tai mažoji buvo nerami tai tik sūnus atvažiavo vienas, tai gal mes patys savaitgalį aplankysim, nors dar tik antra savaitė eina jai, tai matysiu pagal situaciją , gal nenori dar jaunoji mamytė manęs matyt....tai nesiveržiu per prievartą. smile.gif
Atsakyti
Mano mama anksčiau pamatė nei mb, pirma stovėjo prie operacinės durų kol cezarį darė, taigi taiptaip tavo anūkė, koks ten gali būti nori ar nenori, gi nesvetimi smile.gif
Atsakyti
ketvirtadienį, prieš vidurnaktį, man buvo itin blogai, tai extra operavo, gimė Kristupėlis, labai mažiukas, 1226 gr. tik, tikimės augs ir pasivys kitus.
Atsakyti
Agule, laikykitės! friends.gif Sveikatos Jums abiems! wub.gif
Atsakyti
Aga, laikykitės !!!
Atsakyti
Agut, stiprekit abu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 05 23, 21:53)
ketvirtadienį, prieš vidurnaktį, man buvo itin blogai, tai extra operavo, gimė Kristupėlis, labai mažiukas, 1226 gr. tik, tikimės augs ir pasivys kitus.

Sveikinimai su gimtadieniu jūsų visai šeimai. Aukit, stiprėkit gražėkit ir džiaukitės gražiausiomis augimo akimirkomis.
Atsakyti
Agut, sveikatos abiems, aukit ir stiprėkit 4u.gif

Aš jau mačiau mūsų mažąją, nes penktadienį buvo atvažiavę ir atsivežę.Nors ir 3200 g gimė, bet man atrodo tokia mažutė.
Atsakyti
Kazkas ateina, kazkas turi iseiti...
Siandien mire mano vargse a.a anyta, gydytoju prognoze 6-12men issipilde-po ligos diagnozavimo istempe dar lygiai 8 men...
Atsakyti
užjaučiu nerile, tvirtybės šeimai...
Atsakyti
Užuojauta, nerile...
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2015 05 26, 22:58)
Kazkas ateina, kazkas turi iseiti...
Siandien mire mano vargse a.a anyta, gydytoju prognoze 6-12men issipilde-po ligos diagnozavimo istempe dar lygiai 8 men...

Užjaučiu, Neriliuk console.gif
Atsakyti