Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Ai, Neriliuk, bėgam, lekiam smile.gif Dar ir pavasariu bandom pasidžiaugt g.gif Aš va padariau pokyčių profesinėje srityje 4u.gif Bandau jau ir vasaros planus dėliotis... Tai laiko prie kompo sėdėt nekažin kiek belieka...
Atsakyti
Ir aš dėliojuosi vasaros planus, mąstau, kur galėtume su vyru nuvažiuoti, norėčiau į Vokietiją, pradėjau žiūrėti kelionių pasiūlymus...
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2015 04 22, 22:58)
Aš va padariau pokyčių profesinėje srityje

Kopi karjeros laiptais?

Aš tai darbais apsikasus, tai kai grįžtu jau nieko nenoriu, o ir grįžtu paskutiniu metu vėliau doh.gif
Atsakyti
Biškį keičiu darbo pobūdį mirksiukas.gif Nes jau jaučiausi labai užsisėdėjusi.
Ryšium su tuo turėsiu mažai atostogų šią vasarą. Tai ir pasistojo toks klausimas: Palanga ar kelionė? Aš teikčiau pirmenybę kelionei, bet vaikai... Dar audžiau mintį vasarą į Palangą, o rudenį į kelionę, bet tai nėra aišku dėl to rudens, kaip susidėlios darbai... O Novaturas šiemet mums nuolaidą nemažą duoda pažintinėms kelionėms - gaila prarast smile.gif
Atsakyti
AS, ot dilema, ką nusprendei?
Aš tai ligoninėj gulėjau, sunkus tas mano nėštumas šitas be proto kažkodėl sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 04 29, 17:51)
Aš tai ligoninėj gulėjau, sunkus tas mano nėštumas šitas be proto kažkodėl sad.gif

Aš su visais trim gulėjau ir ne po kartą...
Atsakyti
Agut gal jau žinai ką turėsi?
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2015 04 30, 10:01)
Agut gal jau žinai ką turėsi?

Jo jau seniai žinau, kas savaitę žiūri ultragarsu ir kaskart patvirtina lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad brolis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 04 30, 10:11)
Jo jau seniai žinau, kas savaitę žiūri ultragarsu ir kaskart patvirtina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kad brolis  lotuliukas.gif

Gal dar nukris tas pimpaliukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 04 29, 18:51)

Ai, nežinau ax.gif Palangą užsirezervinau dėl visa ko. Dabar linkstu link to, kad ilgąjį liepos savaitgalį + prisijungus mamadienį važiuot į Palanagą. O jau kokį rugpjūtį kur nors toliau patraukti g.gif

Agule, laikykis 4u.gif Aišku, dabar jau būtų smagiau mergaitė, bet svarbu sveikas mirksiukas.gif Dabar didelį butą turėsit - trečia gal bus mergaitė bigsmile.gif
Atsakyti
nu mazai rasot, viska perskaitau, bet kad AGA laukias tik dabar iziurejau...... sveikinu ir sveikatos.
Siandien visa diena buvo isvaziuojamasis darbo piknikas po Zemaitija su vaisem ir programos-super, o jau oras fantastika.
Tik vasarai mes visai neplanuojame jokiu darbu, nes nezinia, kada reikes vykti i paskutine kelione palydet mano vargse anyta....

Rytojaus proga sveikinu visas BUHALTERES profesines sventes proga!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
laba. Agai sveikatos ir smagaus artėjančio susitikimo su nauju mylimiausiu žmogumi
Atsakyti