Įkraunama...
Įkraunama...

Kam visad +/- 35-eri :)

Sveikos 4u.gif
Visos kažkur dingę.....
Kaip gyvuojat? Ar jau visas užsnigo gal?
Pas mus tai ligos ... mama labai serga, plaučių uždegimas, bet po truputį lyg ir gerėja.

Atsakyti
Jokūbui įtaria gripą, o mes perkam butą, tai dabar reikalų milijonas....
Atsakyti
Kur perkat ty. kuriame rajone? kiek kambarių? Tai savo parduodi ko gero.
Sveikinu Aga 4u.gif
Mūsiškiai tai jau irgi išsikraustė, tai tik į svečius atvažiuoja.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2015 01 26, 16:47)
o mes perkam butą, tai dabar reikalų milijonas....

Vaje kaip smagu thumbup.gif Kiek pas tave naujienų wub.gif Sveikinimai 4u.gif Aišku reikalų daug..bet jie gi malonus biggrin.gif
Laba 4u.gif
Mano mažoji irgi serga..temperatūra,kosulys,sloga...visa puokštė smile.gif
Tomas nuo pirmadienio atlieka praktika...3 mėnesiams...po to liks darbą parašyti ir viskas..mokslai baigti smile.gif
O taip nieko naujo...darbas namai..namai darbas...draugai giminės..ir ttt biggrin.gif
Atsakyti
Mes perkam Eiguliuose, šalia mamos beveik, kaip sakiau grįžtu namo po 14 metų smile.gif 4 kambarių, savo irgi parduodam kaip tik.
Atsakyti
Mums vieno kambario labai trūksta... Bet pagalvoju: sūnūs išeis ir bus vietos pakankamai...
Atsakyti
Nu va, Aga, įsitaisysit didesnį butą mirksiukas.gif Bus vietos vaikučiams bėgiot biggrin.gif
Atsakyti
Oho, Agusia, dabar po 1 jums 4 kambariai atrodys vietos kaip stadione:-) Nu bet tu tik ir pazeri cia musm naujienu: vestuves, krikstynos, nauji namai, nauji darbai ir t.t.... Faina.
Atsakyti
O mano dičkį pirmoji meilė kankina biggrin.gif Panelė gyvena Anglijoje - tai ištisas naktis skype... Savaitgaly atskrido ji į Lietuvą, tai ir tas į Vilnių nulėkė. Dar labai norėčiau kokius dešimt metelių nebūti močiūte blush2.gif
Atsakyti
Oho, kokios problemos prasideda biggrin.gif
O tai kiek Dičkiui metų, kad taip? Man kažkaip jis atrodė nedidelis dar g.gif
Atsakyti
Laba. Sveikinimai AGAI su nauju butu 4u.gif Tikrai labai šaunu kad turėsit tiek erdvės thumbup.gif
Atsakyti
Jusda, nu to ir linkiu-maziausiai dar 10m buti TIK mama:-)))
Atsakyti