Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR.23

O įdomu,jei gauni soc.pašalpą jau 8mėn,ir tarkim įsidarbini pusę etato,ir neviršyji pajamų,ar primokėjimas po keturių mėnesių būtų pilnas ar jau sumažintas 20proc? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2016 10 12, 09:41)
O įdomu,jei gauni soc.pašalpą jau 8mėn,ir tarkim įsidarbini pusę etato,ir neviršyji pajamų,ar primokėjimas po keturių mėnesių būtų pilnas ar jau sumažintas 20proc?  g.gif

Po 4 menesiu jau mazes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 10 12, 10:56)
Po 4 menesiu jau mazes.

teisingai.
Dar man sakė, kad šildymo išlaidų nemažina kai soc. pašalpą mažina. Ar tikrai?
Atsakyti
Kilo klausimas, dirbu su VL, vyras dirba su darbo sutartim, atlyginimas 410E ant popieriaus. planuose yra leliukas. kadangi as dirbu su VL tai susilaukus vaikelio negauciau jokiu motinystes ismoku. ar gautume pasalpa susilaukus vaiko jei dar mokam paskola uz busta?
Atsakyti
Kilo klausimas, dirbu su VL, vyras dirba su darbo sutartim, atlyginimas 410E ant popieriaus. planuose yra leliukas. kadangi as dirbu su VL tai susilaukus vaikelio negauciau jokiu motinystes ismoku. ar gautume pasalpa susilaukus vaiko jei dar mokam paskola uz busta?
Atsakyti
QUOTE(zanike @ 2016 10 20, 20:32)

Soc.pasalpos negausit. O vyras neis i vaiko prieziuros atostogas?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2016 10 20, 21:56)
Soc.pasalpos negausit. O vyras neis i vaiko prieziuros atostogas?

Na as nezinau (viskas dar tik planuose, cia mane kamuojantys klausimai, nes nezinau kaip reikes elgtis tokiu atveju kai as nieko negausiu kai nedirbsiu ir kaip reikes elgtis vyrui)
Atsakyti
QUOTE(zanike @ 2016 10 21, 10:34)
Na as nezinau (viskas dar tik planuose, cia mane kamuojantys klausimai, nes nezinau kaip reikes elgtis tokiu atveju kai as nieko negausiu kai nedirbsiu ir kaip reikes elgtis vyrui)

Is sodros negausit, bet gi su VL galesit ir nescia dirbti ir pagimdzius, tai gaudinesit pajamas. Nebent ieskokit darba pagal darbo sutarti, plius VL, padirbkit bent 6 menesius ir tada galit planuot vaika. Tada gaudinesit motinystes ismokas, nes padirbus 6 menesius, pastoji, tada dar 7 menesiai iki dekreto dirbi ir stazas susidarys reikiamas.
Atsakyti
labas ar priklauso man 100 euru (Litais buvo 350) pasalpa?Vaika auginu viena su vaiko teu nesusituokus,jis dirba uzsienyje,paskutinius 7 men negaunu jokiu pajamu(pries tai gavau bedarbio pasalpa).aciu
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 11 02, 09:31)
labas ar priklauso man 100 euru (Litais buvo 350) pasalpa?Vaika auginu viena su vaiko teu nesusituokus,jis dirba uzsienyje,paskutinius 7 men negaunu jokiu pajamu(pries tai gavau bedarbio pasalpa).aciu

Na jei pajamų neturit jokių,ir su vaiko tėvu išsiskyrus tai žinoma priklauso tiek jum tiek vaikui,tik biržoje turit stovėti.. O kodėl alimentų nesiteisiat? Nes be jų gaus tik vaikas soc pašalpą.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2016 11 02, 11:37)
Na jei pajamų neturit jokių,ir su vaiko tėvu išsiskyrus tai žinoma priklauso tiek jum tiek vaikui,tik biržoje turit stovėti.. O kodėl alimentų nesiteisiat? Nes be jų gaus tik vaikas soc pašalpą.

mes neissiskyre,tiesiog as jokiu pajamu negaunu,ta turejau omeny.Dirba tik jis,bet mes nesusituoke ir nekur neiformine jog gyvenam kartu.
Atsakyti
QUOTE(makee @ 2016 11 02, 10:31)

Reikia prisiteisti alimentus, jeigu norit gauti soc.pasalpa.
Atsakyti