QUOTE(Rodnega @ 2014 10 19, 17:14)
Šiuo metu pas mane yra sunki finansinė situacija, atsiradusi dėl mano ligos, kuri labai progresuoja. Man įdomu ar finansinė situacija greitu laiku pagerės ar viskas tiek užsitęs, kad dar ilgai nieko gero nebus. Esu labai pasimetusi ir neįsivaizduoju kaip išsikapstyti
Jus negalite dirbti del ligos, taip?
Del sveikatos nedesiu kortu, ziuriu finansine padeti.
Perspektyva nedziuginanti, jeigu Jus turite vyra, tai tik jis gali "isnesti" finansine situacija, antraip, net nezinau... Sunkumai laukia, nepakeliama nasta (kuria galit nusimesti panorejusi, nes kentet nebutina, net del finansines krizes), Jums lyg ir ziniu truksta ar tai kompetencijos, kazkas tokio, tai kol turit laiko ir jei sveikata leidzia, pasiulymas pasitobulinti savo srity. Toliau - tu darbu gali atsirasti, bet Jus ju nepavesit. Finale didelis pokytis, kur jau zmogus itakos nedaro.
Ka daryt. Generuokit idejas, tobulinkites, bet neskubekite, Jum skuba ir bandymas is saves islauzti neimanoma dalyka yra kontraindikacijos. Vel gi matau meile gristus santykius ir ju pagalba sioj srity. Jeigu tai ne Jusu vyras, tai kazkoks kitas zmogus, Jums lojalus tiesiog. Dar vienas dalykas - jeigu Jums koks nors bent trupineli itartinas "gyvenimo patarejas" prades aiskinti kaip reikia gyventi, tai nesiklausykite jo, nes tai bus melas ir manipuliacija. Finaline korta vel gi likimo posukis, kuri sunku interpretuot, nes nuo zmogaus nepriklauso. Dejau tam papildomas, ten yra nelabai tikusi kompanija ir netikes laiko leidimo budas, bet labai gali but, kad ten sutiksite kazka, kas Jums pasiulys alternatyva darbo klausimu, nes salia krenta darbo pradzios korta, tik tas darbas smulkus toks, atlygis nedidelis, gal geriau nei nieko. Tik cia jau reiktu pastebet paciai, kada ir kur atsirandate laiku ir vietoj. Ir dar kas - Jums tas likimo posukis atnes palengvejima, labai gali but, jog sveikatos srity. Prisikelsit.
Del laiko negaliu tiksliai pasakyt, man rodo 4 menesius, bet sitoj vietoj pas mane buna paklaida ir gan daznai, tai neprisiriskit prie tu 4 menesiu, parasiau tik todel, kad praset.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys