Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(Amariliai @ 2014 10 19, 10:13)
Ne laukti gerai butu, bet pasiruosti psichologiskai bet kam.

bet kam g.gif stiprriai pasakyta..bet ggalu gale zinojimas (man asmeniskai) daug geriau,nei nezinomybe ir tustuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 13, 19:17)
Sveiki . Gal galite padėti  ir pažiūrėti ką rodo kortos dėl mano finansinės situacijos?

Gal galit ir man pažiūrėti? Labai jau sunkus laikotarpis dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wiper @ 2014 10 19, 10:21)
bet kam  g.gif stiprriai pasakyta..bet  ggalu gale zinojimas  (man asmeniskai) daug geriau,nei nezinomybe ir tustuma  smile.gif

Jeigu taip, tai kaip bedeliojau, visur buvo trecias suinteresuotas asmuo.

Rodnega, matau Jus apacioj, pasmulkinkit klausima, prasau.
Atsakyti
Labas Amariliai, noriu patarimo. Pora kartu taves klausiau visada buvo tu padedavai. Aciu. Noriu ir dabar kad man padetum. Bendravom su zmogum ....paskui nutraukem ta bendavima. Prejo pora men nuo to laiko i vel pradejom. yra visokiu kliuciu. Bet kazkas traukia musu. Gal ir nera tos meiles bet...... tai va nzn ar pradet vel ta bendravima ar yra perspektyvu. Aciu labai
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 19, 10:37)

dekoju smile.gif turint laiko,padeliokite klausimu:ar mano dukra tures rysi su seneliu (vyro tevu),siu metu su juo jokiu rysiu tiek vyro atzvilgiu,tiek dukters.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiper: 19 spalio 2014 - 13:00
sveiki dar karta, parasiau ir as savo situacija bet niekas taip ir neatsake. idomu pagal ka skirstot kam atsakyt kam ne. visom savaip sunku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 19, 09:58)

Papildyta:
Na, sunkumai tikrai dideli, ten pilna zmoniu, kurie Jusu nenori, konkurencija, stengiates ar ne - tas pats rezultatas. Jeigu einat per jega, tai pripazinimas labai laikinas. Patarimas kortu yra nesiplesyt ir ieskotis kito darbo, nes cia ka bedarytumet, viskas bus sujaukta. Taip jau sukrito kortos.
Papildyta:

aciu uz iterpretacija, taip pas mus didele konkurencija, tik as neisivaizduoju koki kita darba galeciau dirbti... sad.gif sakes koks sunkus gyvenimas, pavargau gyventi... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuleKitty @ 2014 10 19, 13:31)
sveiki dar karta, parasiau ir as savo situacija bet niekas taip ir neatsake. idomu  pagal ka skirstot kam atsakyt kam ne. visom savaip sunku  verysad.gif

as asmeniskai praleidziu, jeigu tam reikia visos dienos, arba klausimas pobudzio "kada busiu laiminga". Kol kas i tokius neatsakineju, bet jau zinau, kad ateity galesiu ir tai daryti, bet ne siom dienom tikrai, veliau cia. Taip pat galiu praleisti del savo pacios issiblaskymo. Kartokit klausima.

Siandien nepazadu ne vienai, burimo salona uzdariau, einu toliau kitu darbu daryt, jei nebusiu nusikalusi po to, tai dar deliosiu. Nepazadu.
Papildyta:
QUOTE(bambukas* @ 2014 10 19, 15:50)
aciu uz iterpretacija, taip pas mus didele konkurencija, tik as neisivaizduoju koki kita darba galeciau dirbti...  sad.gif sakes koks sunkus gyvenimas, pavargau gyventi... sad.gif

Uztat kortos ir sake: nesiplesyti, nebus rezultatu. Pasaugokite save, kol nueis tas nuovargigs. Jei tai ne klinikine depresija.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 19, 10:37)

Šiuo metu pas mane yra sunki finansinė situacija, atsiradusi dėl mano ligos, kuri labai progresuoja. Man įdomu ar finansinė situacija greitu laiku pagerės ar viskas tiek užsitęs, kad dar ilgai nieko gero nebus. Esu labai pasimetusi ir neįsivaizduoju kaip išsikapstyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 19 spalio 2014 - 17:21
Amariliai, ačiū labai 4u.gif
Nuraminote, tik dėl statybų tapo neramu... Mes rimtai nusiteikę, susiplanavę, pradedame iš savų pinigėlių, kitais metais imsime paskolą. Lyg ir apskaičiavome, kad turėtų viskam pakakti. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai g.gif
O dėl dėmesio, manau reikia būti kantresniai, pačiai jo daugiau rodyti ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 10 19, 17:14)
Šiuo metu pas mane yra sunki finansinė situacija, atsiradusi dėl mano ligos, kuri labai progresuoja. Man įdomu ar  finansinė situacija greitu laiku pagerės ar viskas tiek užsitęs,  kad dar ilgai nieko gero nebus. Esu labai pasimetusi ir neįsivaizduoju kaip išsikapstyti

Jus negalite dirbti del ligos, taip?

Del sveikatos nedesiu kortu, ziuriu finansine padeti.

Perspektyva nedziuginanti, jeigu Jus turite vyra, tai tik jis gali "isnesti" finansine situacija, antraip, net nezinau... Sunkumai laukia, nepakeliama nasta (kuria galit nusimesti panorejusi, nes kentet nebutina, net del finansines krizes), Jums lyg ir ziniu truksta ar tai kompetencijos, kazkas tokio, tai kol turit laiko ir jei sveikata leidzia, pasiulymas pasitobulinti savo srity. Toliau - tu darbu gali atsirasti, bet Jus ju nepavesit. Finale didelis pokytis, kur jau zmogus itakos nedaro.

Ka daryt. Generuokit idejas, tobulinkites, bet neskubekite, Jum skuba ir bandymas is saves islauzti neimanoma dalyka yra kontraindikacijos. Vel gi matau meile gristus santykius ir ju pagalba sioj srity. Jeigu tai ne Jusu vyras, tai kazkoks kitas zmogus, Jums lojalus tiesiog. Dar vienas dalykas - jeigu Jums koks nors bent trupineli itartinas "gyvenimo patarejas" prades aiskinti kaip reikia gyventi, tai nesiklausykite jo, nes tai bus melas ir manipuliacija. Finaline korta vel gi likimo posukis, kuri sunku interpretuot, nes nuo zmogaus nepriklauso. Dejau tam papildomas, ten yra nelabai tikusi kompanija ir netikes laiko leidimo budas, bet labai gali but, kad ten sutiksite kazka, kas Jums pasiulys alternatyva darbo klausimu, nes salia krenta darbo pradzios korta, tik tas darbas smulkus toks, atlygis nedidelis, gal geriau nei nieko. Tik cia jau reiktu pastebet paciai, kada ir kur atsirandate laiku ir vietoj. Ir dar kas - Jums tas likimo posukis atnes palengvejima, labai gali but, jog sveikatos srity. Prisikelsit.
Del laiko negaliu tiksliai pasakyt, man rodo 4 menesius, bet sitoj vietoj pas mane buna paklaida ir gan daznai, tai neprisiriskit prie tu 4 menesiu, parasiau tik todel, kad praset.
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif . Analizuosiu viską, bandysiu kapstytis
Atsakyti