Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(puuupi @ 2014 10 08, 21:45)
Sveiki  4u.gif
Paskutiniu metu mano ir draugo santykiai klostosi ne taip,kaip noretusi. Siaip zmogus atrodo stengiasi viska daryt,kad tik man gerai butu. Planuojam ateiti kartu, viskas super.Netureciau skustis. Bet mane pastoviai vis pasiekia kokia informacija (kartais tai tik gandai,o kartais viskas pasitvirtina), kuri silpnina pasitikejima siuo zmogum. Va ir pries kelias dienas idomu pokalbi apturejau.  Iki siol esu lenvam soke. Nezinau, ar kortos gali pasakyt tiesa tai ar ne, bet gal galetu kazkiek nusviest esama situacija  g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba  4u.gif

Jo, sitas dalykas tai pastoviai. Kitas zmogus vis elgiasi ne taip, kaip mum noretusi, nors tu ka. Cia zinokit pas visus yra sita problema ir jai nera surasta sprendimo dar, nes niekas nesielgs kaip mum noretusi, nebent det baisu privorota su visom baisiom priemonem, nu tada, kol numirs (greit), darys kaip mum noretusi, antraip - nieko nebus. Visas pasaulis nuo sito kencia.

Jus klausotes pletku kazkokiu ir norit, kad paziureciau ar pletkai yra tiesa? Ka paskui su tuo darysit? Ar vis tik kaip priversti ta kita elgtis kaip Jum noretusi? As tikslinu klausima, nes tame, ka Jus paraset, yra baisiai daug ir baisiai negrazios informacijos tarp eiluciu. Jeigu tas zmogus Jums nera brangus, tai paleiskit del Dievo, cia gi ne irankis gyvenimui susikurt. Sorry jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 11, 16:30)
Jo, sitas dalykas tai pastoviai. Kitas zmogus vis elgiasi ne taip, kaip mum noretusi, nors tu ka. Cia zinokit pas visus yra sita problema ir jai nera surasta sprendimo dar, nes niekas nesielgs kaip mum noretusi, nebent det baisu privorota su visom baisiom priemonem, nu tada, kol numirs (greit), darys kaip mum noretusi, antraip - nieko nebus. Visas pasaulis nuo sito kencia.

Jus klausotes pletku kazkokiu ir norit, kad paziureciau ar pletkai yra tiesa? Ka paskui su tuo darysit? Ar vis tik kaip priversti ta kita elgtis  kaip Jum noretusi? As tikslinu klausima, nes tame, ka Jus paraset, yra baisiai daug ir baisiai negrazios informacijos tarp eiluciu. Jeigu tas zmogus Jums nera brangus, tai paleiskit del Dievo, cia gi ne irankis gyvenimui susikurt. Sorry jei klystu.

Klystate,ir net labai ax.gif Bet turbut todel, kad as nelabai moku savo mintis destyt rastu....
Norejau tiesiog suzinot ka kortos sako apie mano ir jo artimiausia ateiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 10 11, 18:53)
Klystate,ir net labai  ax.gif Bet turbut todel, kad as nelabai moku savo mintis destyt rastu....
Norejau tiesiog suzinot ka kortos sako apie mano ir jo artimiausia ateiti  ax.gif

Tai kodel neklauset sito? biggrin.gif

Mano blogas iprotis tarp eiluciu skaityt biggrin.gif Gerai, sitai as galiu paziuret smile.gif

Dabar lyg ir neblogai viskas atrodytu, bet jis nera apsisprendes iki galo ir Jus stabdote santykius, viskas zemyn eina. Ta pasitikejimo stoka ir tretieji asmenys, dalyvaujantys, visa tai griauna statini, nezinau, ar smelio pili statot, ar kortu nameli, pasimatys tada, kai teks iveikti sunkumus. O nemalonumai, panasu, kad gali istikti greitai.

Patarimo korta norejau istraukt, bet bemaisant iskrito is kalades. Neapsvaikite nuo sekmes. Jus prie jos neprisidejote.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 11, 18:39)
Tai kodel neklauset sito? biggrin.gif

Mano blogas iprotis tarp eiluciu skaityt biggrin.gif Gerai, sitai as galiu paziuret smile.gif

Dabar lyg ir neblogai viskas atrodytu, bet jis nera apsisprendes iki galo ir Jus stabdote santykius, viskas zemyn eina. Ta pasitikejimo stoka ir tretieji asmenys, dalyvaujantys, visa tai griauna statini, nezinau, ar smelio pili statot, ar kortu nameli, pasimatys tada, kai teks iveikti sunkumus. O nemalonumai, panasu, kad gali istikti greitai.

Patarimo korta norejau istraukt, bet bemaisant iskrito is kalades. Neapsvaikite nuo sekmes. Jus prie jos neprisidejote.

Aciukas 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites,

Kadangi gyvenu ne Lietuvoje, mano galimybes labai ribotos naudotis ezoteriku pagalba ir patarimais. Buciau be galo dekinga uz atsakyma.
Siuo metu itempa sunki dvasiskai situacija, yra trecias asmuo kuris mus su mano draugu nori turbut viena nuo kito atskirti. Kada baigsis tos moters teroras, ko as galiu pries tai imtis? Butu idomu situacijos nusvietimas, mano ir draugo perspektyva kurti seima, ar klostysis musu santykiai i prieki?

Tukstantis aciu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu ir as klausimuka, ar tai ka dabar praeinu (esu ne LT) pagaliau baigsis I gera ar teks pasiduot? aciu labai
Atsakyti
sveiki,noreciau pagalbos susivokti.Situacija tokia: esu istekejusi,auginame dukryte,su vyru santykiai nei sokie nei tokie..nesipykstame kasdien,bet kazkas ne taip..nesuprantu kas, mum kartu kazko truksta,bet atskirai buti taip pat nenorime,gal kortos parodys santykiu prasme?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 11, 11:54)
Labai daug tikimybes, kad taip. Darykit darykit savo, abu, bus tu sunkumu, vel ir vel darykit tai, ko jums abiems reikia ir padarysit. Kelione patarime.
Papildyta:
Na, jis nelabai ka ten jaucia tai auklei, Jums irgi, perspektyvos nera nei su ja, nei su Jumis. Man toks vaizdas, kad cai ir kovoti nera del ko. Aukle turi daugaiu koziriu, nei Jus, bet cia ne ta vieta, kur Jus pajustumet ramybe ir sauguma.
O kaip surasti savo vieta gyvenime, kaip surasti pastovuma, cia labai didelis darbas, as to cia temoj nepadarysiu su keliom kortom viena, be Jusu.
Papildyta:
Tai vaiku per abu iseina daug?

Jus neskubekite susimesti, visos kortos sako laukti, palaukti dar. Iliuziju turit nepamatuotu, ten  kol kas yra reali galimybe tik fiziniam kontaktui (jeigu kalbam apie rimtus santykius), nesvarbu kas ka sneka ir zada. Perspektyvoj gali keistis daug kas, jeigu iveiksite sunkumus, kuriu cia apstu, ne tik vaikai, cia dar su jausmais ne viskas tvakoj, kita moteris yra, valios jegos gali pritrukti, visko dar apsciai, jeigu tesit santykius, gal but kada nors... Viskas ir bus tvarkoj. Bet dar neskubekit.
Finansiniams klausimams man slabo siandien, sergu, apsikreciau nuo vaiko vel kazkokia bacila.

Taip per abu,kaiptik galvojam jau apie gyvenima kartu,o ta kita moteris ir yra. Jo buvus zmona..
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2014 10 12, 16:44)
Taip per abu,kaiptik galvojam jau apie gyvenima kartu,o ta kita moteris ir yra. Jo buvus zmona..

Na tas aisku. Bet labai sudetinga pas Jus ten buvo, daug visokiu problemu rode man. Ir neisbandysi cia gi kaip varianto eilinio, vaikams kaip tas atrodys. Nera dabar jokiu garantiju, kad pavyks ar nepavyks, viskas sakem ant vandens, tokioj padety geriau laukti. Nes jei nepavyks, tai paskui koks seimos modelis paeis per tiek vaiku...
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 12, 18:14)
Na tas aisku. Bet labai sudetinga pas Jus ten buvo, daug visokiu problemu rode man. Ir neisbandysi cia gi kaip varianto eilinio, vaikams kaip tas atrodys. Nera dabar jokiu garantiju, kad pavyks ar nepavyks, viskas sakem ant vandens, tokioj padety geriau laukti. Nes jei nepavyks, tai paskui koks seimos modelis paeis per tiek vaiku...

Aciu Jums labai:-) Na tikesimes,kad viskas pavyks. Bet pati net manau ,kad laukia dauk isbandymu.
Atsakyti
Sveiki,
su vyru pradėjome statytis namą, prasidėjo įnirtingos diskusijos, baisu, kad dėl statybų nepradėtume pyktis... Gal patarsite, kaip elgtis, o gal iš viso neverta buvo pradėti... g.gif
Atsakyti
sveiki. esu nezinomybeje.. jau 6 metai dirbu anglijoje(sezoniniai darbai). toks jausmas kad dirbu dirbu ir nieko neuzsidirbu,tas pats jei gyvenciau lietuvoje. nors lietuvai turiu igijus didele baime. dar sutikau naujaji drauga per ji palikau buvusiji su kuriuo draugavom beveik 9 metus. su naujuoju draugu sutariam gerai mum gera kartu, bet abu nezinom ko norim likti anglijoje ar lietuvoje. gal galit atsakyt kada pagaliau nusistovesiu vietoj ir nebeliks abejoniu del ateities. jau 6 metus negaliu nieko apsispresti nei nuspresti nei ka daryti.
Atsakyti