QUOTE(puuupi @ 2014 10 08, 21:45)
Sveiki
Paskutiniu metu mano ir draugo santykiai klostosi ne taip,kaip noretusi. Siaip zmogus atrodo stengiasi viska daryt,kad tik man gerai butu. Planuojam ateiti kartu, viskas super.Netureciau skustis. Bet mane pastoviai vis pasiekia kokia informacija (kartais tai tik gandai,o kartais viskas pasitvirtina), kuri silpnina pasitikejima siuo zmogum. Va ir pries kelias dienas idomu pokalbi apturejau. Iki siol esu lenvam soke. Nezinau, ar kortos gali pasakyt tiesa tai ar ne, bet gal galetu kazkiek nusviest esama situacija
Buciau labai dekinga uz pagalba
Paskutiniu metu mano ir draugo santykiai klostosi ne taip,kaip noretusi. Siaip zmogus atrodo stengiasi viska daryt,kad tik man gerai butu. Planuojam ateiti kartu, viskas super.Netureciau skustis. Bet mane pastoviai vis pasiekia kokia informacija (kartais tai tik gandai,o kartais viskas pasitvirtina), kuri silpnina pasitikejima siuo zmogum. Va ir pries kelias dienas idomu pokalbi apturejau. Iki siol esu lenvam soke. Nezinau, ar kortos gali pasakyt tiesa tai ar ne, bet gal galetu kazkiek nusviest esama situacija
Buciau labai dekinga uz pagalba
Jo, sitas dalykas tai pastoviai. Kitas zmogus vis elgiasi ne taip, kaip mum noretusi, nors tu ka. Cia zinokit pas visus yra sita problema ir jai nera surasta sprendimo dar, nes niekas nesielgs kaip mum noretusi, nebent det baisu privorota su visom baisiom priemonem, nu tada, kol numirs (greit), darys kaip mum noretusi, antraip - nieko nebus. Visas pasaulis nuo sito kencia.
Jus klausotes pletku kazkokiu ir norit, kad paziureciau ar pletkai yra tiesa? Ka paskui su tuo darysit? Ar vis tik kaip priversti ta kita elgtis kaip Jum noretusi? As tikslinu klausima, nes tame, ka Jus paraset, yra baisiai daug ir baisiai negrazios informacijos tarp eiluciu. Jeigu tas zmogus Jums nera brangus, tai paleiskit del Dievo, cia gi ne irankis gyvenimui susikurt. Sorry jei klystu.