Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

Sveiki, Amariliai smile.gif Kadangi pora kartu klausiau, bet nesulaukiau atsakymo, labai tikiuosi sikart isgirsti jusu prognoze smile.gif
Kaip man seksis artimiausiu metu meiles fronte? Ar galiu tiketis sutikti savo antra pusele?
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 08, 17:18)
Jisai nori sexo is Jusu, cia pagrindinis jo noras. Nelabai svarbu kaip, kas, bet vat gaut tai but gerai, sitaip jam rodosi. Paskui dar paziurejau kaip perspektyva su juo kaip su vyru, tai reik su juo neprasidet, nes tuoj pames, visiem draugam Jusu kelnaiciu spalvas papasakos ir siaip cia butu didele klaida, lemianti ne pacius maloniausius pokycius Jusu gyvenime. Jeigu tik sex ir daugiau nieko, tada galima. Bet visa kita rodo, kad cia nera Jusu svajoniu princas anei antra puse.

supratau, na vien tik sexo man nereikia, tegul kitos iesko sitam reikalui, as sau skirto geriau palauksiu 4u.gif
Aciu uz interpretacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 08, 08:28)
Laba diena gal man galetumet padeti ir padelioti kortas? Esu beviltisoje sutacijoje mano santuoka pakibo ant plauko,nes atsirado kita. Baigiu isprote nuo viso sito kosmaro,nezinau kaip visas baigsis esu nezinioje..blogiuasia kad vyras nebezino o nori ,nes jam "susisuko'galva.Prasau padekit man

Dabar, siuo momentu yra dar ne viskas prarasta. Nes jis galvoja, taip, jis nezino ko nori, jis svarsto. Jeigu Jus sugebesite suimti save i rankas, elgtis oriai ir be jokiu neapgalvotu skubotu sprendimu, be jokiu emociniu protrukiu jam matant, nesukurdama sau dar papildomu kosmarisku minciu, istverti kuri tai laika, turit 50 proc kazkur, kad jis liks. Pokytis bus vis tiek kokybinis, jeigu jis ir liks, reikes is naujo santykius tvarkyt, generaline tvarka padaryt ten, jeigu iseis - ta pati reikes padaryt su savimi. Bet dabar dar nera priimtas sprendimas. As Jum surasiau kaip kortos siulo elgtis.

Dabar atsakymas masuotei "kada pagaliau sutiksiu sau skirtaji", tai atsakau visom bendrai - as nezinau ir Taro sito nepasakys.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Paskutiniu metu mano ir draugo santykiai klostosi ne taip,kaip noretusi. Siaip zmogus atrodo stengiasi viska daryt,kad tik man gerai butu. Planuojam ateiti kartu, viskas super.Netureciau skustis. Bet mane pastoviai vis pasiekia kokia informacija (kartais tai tik gandai,o kartais viskas pasitvirtina), kuri silpnina pasitikejima siuo zmogum. Va ir pries kelias dienas idomu pokalbi apturejau. Iki siol esu lenvam soke. Nezinau, ar kortos gali pasakyt tiesa tai ar ne, bet gal galetu kazkiek nusviest esama situacija g.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Aš vėl drįstu kartotis blush2.gif
QUOTE(irisas @ 2014 10 04, 15:57)
Laba diena, kreipiuosi į jus pagalbos. Tiksliau pagalbos ne sau, o šeimai, konkrečiau dėl vyro darbo. Dabar yra susiklostęs labai didelis konfliktas darbe, išeitis gali būti per teimus arba per didelius nuostolius šeimai, gal kortos parodys, kad konfliktas baigsis daug lengviau negu nusiteikėm  unsure.gif Taip pat vyras turi pasiūlymą naujam darbui, bet dėl jo abejoja, pažadai yra, o realybė gali būti ne tokia jau ir rožinė, bet šiuo metu kito varianto neturi. Kaip jam susiklostys naujame darbe? Jau pavargom metus gyvent su viltimi, gerais norais, šeima dėl tos situacijos kenčia (ne tik finansine prasme, bet daugiau emocine, nes šiuo metu esu už šeimos vairo sad.gif ) Ir dar ne pirmą kartą mūsų santuokoje  doh.gif Kada gi galėsiuapsijusti normalia gležna moterim ir rūpintis namais  doh.gif  verysad.gif
Širdingai dėkoju iš anksto  wub.gif

Atsakyti
Nuosirdziai jums dekoju uz atsakyma. O gal kortos parodytu kaip tureciau elgtis kad ji susigrazinti ko jam reikia?As jo paties klausiau bet jis atsako ta pati nezinau
Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 09, 07:34)
Nuosirdziai jums dekoju uz atsakyma. O gal kortos parodytu kaip tureciau elgtis kad ji susigrazinti ko jam reikia?As jo paties klausiau bet jis atsako ta pati nezinau

tai kad as Jums parasiau, kaip elgtis, kad jis griztu (ar kad neiseitu). PAziurekit mano pries tai buvusi atsakyma - ten parasyta kaip tik tai.
Atsakyti
Tada truputi kitaip paklausiu ar jis man dar mane myli?
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 08, 20:42)
Dabar, siuo momentu yra dar ne viskas  prarasta. Nes jis galvoja, taip, jis nezino ko nori, jis svarsto. Jeigu Jus sugebesite suimti save i rankas, elgtis oriai ir be jokiu neapgalvotu skubotu sprendimu, be jokiu emociniu protrukiu jam matant, nesukurdama sau dar papildomu kosmarisku minciu, istverti kuri tai laika, turit 50 proc kazkur, kad jis liks. Pokytis bus vis tiek kokybinis, jeigu jis ir liks, reikes is naujo santykius  tvarkyt, generaline tvarka padaryt ten, jeigu iseis - ta pati reikes padaryt su savimi. Bet dabar dar nera priimtas sprendimas. As Jum surasiau kaip kortos siulo elgtis.

QUOTE(Tulpyte @ 2014 10 09, 19:36)
Tada truputi kitaip paklausiu ar jis man dar mane myli?

Tulpyte, as tikrai labai gerai suprantu, kaip sunku yra tvardytis tokioje situacijoje, bet matau, kad nesitvardai, nes nesukaupi demesio perkskaityt mano atsakymui, nenulaikai demesio vienoj vietoj net keliems sakiniams. Ir todel jis Tau neinformatyvus. Bet jeigu Tu nori tureti daugiau sansu, kad jis liktu - susitvardyt turi. Skaityk dar syki, ka as Tau parasiau. Ten yra atsakymas, ka daryti ir ar jis Tave myli. Jis ir myli, ir nemyli Taves, jis nezino. Nuo Taves priklauso, ar atstumsi galutinai, ar liks prie Taves. Tu turi buti ramesne ir stabilesne uz ana, tuo budu jis instinktyviai pasiliks prie Taves, bet kol kas dar vis taskaisi. Jeigu klausi apie roziniu akiniu meile - tai ne, sito nera, laikas butu jau ir Tau susigaudyt, roziniu akiniu meile baigiasi ir tada visa gyvenima buna ji visai kitokia. Jeigu reikalausi tos ruzavos meiles - jis iseis. Susiimk. As nedeliosiu kasdien, nuo to niekas nepasikeis.

Nors kodel as cia stengiuosi?
Atsakyti
Labai ju dekoju uz nuosirduma ir burima.Aciu sy karta viska supratau
Atsakyti
QUOTE(Kates namai @ 2014 10 06, 19:43)
Aciu Amariliai..

As tai naujas zmogelis siam darbe ,ir visos mes turim bose -savininke.Toji morteriske nezinau kaip atejo,bet isgirdom is sefes kad viskas jau,kogero pora dienu ir teks jai iseit,nes netinka.O del asmeniniu santykiu norisi zinoti,ar vis delto mes busim kartu,ar pavyks sunkumus iveikti,ir gyvenima kurti kartu..

Labai daug tikimybes, kad taip. Darykit darykit savo, abu, bus tu sunkumu, vel ir vel darykit tai, ko jums abiems reikia ir padarysit. Kelione patarime.
Papildyta:
QUOTE(Lialondra @ 2014 10 06, 20:25)
Kreipiuosi I Amariliai...nezinau ar atsimenate mane, bet mazdaug pries menesi, gal pries du man metete kortas ir, kaip bebutu liudna, bet pataikete kaip pirstu I aki, nors prognozes buvo liudnos ir prastos...taciau butent taip ir atsitiko....

Siuo metu esu pasimetusi gyvenime, koki vyriski besutikciau, vis kazkas sukliudo musu santykiams, tai kitos moterys, tai nenumatytos aplinkybes. Dabar suradau idomu zmogu, taciau velgi I santykius persasi jo vaiku aukle, kas skamba gana keistai. Man tenka atlaisvinti vieta, deja.....gal nemoku kovoti, gal nezinau kaip elgtis, net neisivaziduoju kame reikalas....

Esu vienisa mama su mokyklinio amziaus vaikuciu. Negaliu kazkaip vis apsistoti vienoje vietoje, susirasti pastovum, zmogaus, darbo ir kitu budu susitvarkyti gyvenimo. Esu svecioje salyje, tai tiesiog mano klausimas butu toks, ar apsistosiu pagaliau, ar rasiu pastovuma tiek asmeniniame gyvenime, tiek siaip gyvenime....o kaip santykiai su mano naujuoju draugu, I kuriuos isikiso vaiku aukle?

Busiu dekinga bent uz viena zodi...Pagarbiai...... 4u.gif

Na, jis nelabai ka ten jaucia tai auklei, Jums irgi, perspektyvos nera nei su ja, nei su Jumis. Man toks vaizdas, kad cai ir kovoti nera del ko. Aukle turi daugaiu koziriu, nei Jus, bet cia ne ta vieta, kur Jus pajustumet ramybe ir sauguma.

O kaip surasti savo vieta gyvenime, kaip surasti pastovuma, cia labai didelis darbas, as to cia temoj nepadarysiu su keliom kortom viena, be Jusu.

Papildyta:
QUOTE(br@ske @ 2014 10 08, 18:46)
Gal ismestumet kortas kaip seksis su naujai sutiktu vyru ,nes yra sunku man ,kad neatlaikysiu tokios nastos. Kadangi i gyvenima atnese dauk pokyciu apie kuriuos,net pagalvojus nesu. Bijau iskaudint ji ir jo vaikus ,savo dukra ir save.. Esu begalo pasimetus.:-(

Tai vaiku per abu iseina daug?

Jus neskubekite susimesti, visos kortos sako laukti, palaukti dar. Iliuziju turit nepamatuotu, ten kol kas yra reali galimybe tik fiziniam kontaktui (jeigu kalbam apie rimtus santykius), nesvarbu kas ka sneka ir zada. Perspektyvoj gali keistis daug kas, jeigu iveiksite sunkumus, kuriu cia apstu, ne tik vaikai, cia dar su jausmais ne viskas tvakoj, kita moteris yra, valios jegos gali pritrukti, visko dar apsciai, jeigu tesit santykius, gal but kada nors... Viskas ir bus tvarkoj. Bet dar neskubekit.

Finansiniams klausimams man slabo siandien, sergu, apsikreciau nuo vaiko vel kazkokia bacila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 11 spalio 2014 - 10:55
Aciu, Amariliai, galiu tik pasakyti, kad pati tai jauciu. Tiesiog taikot kaip pirstu i aki smile.gifsmile.gifsmile.gif

Tada perklausiu kitaip ir paskutini klausima, kuris dabar aktualiausias. Dabar sunki finansine padetis, o dar esu vienisa mama, tai ieskausi darbo. Tieiog klausimas butu toks, ar rasiu greitu laiku darba?
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti