QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 07, 08:01)
Niu tai as ne antra diena forume, tai daugmaz zinau tas is tu skyreliu, kur apie viska daug snekama
Papildyta:
QUOTE(Jurciukas @ 2014 10 06, 12:12)
O reiketu
Tiesiog buna zmones, kuriems karts nuo karto kas tai suleidzia tiesos serumo, man buna gana daznai, as sakau ka galvoju ir paprastai nuo to nukenciu, nes vis pasakau tam, kas paraidziui viska suvokia ir kitaip niekaip. Kartais tiesiog negali susitureti. Kiek as priklalbejus apie pinigu plovimus, apie mela net nemaskuojama, apie durnystes visokias, kur reikejo patylet, nebus kitaip, tai asmenybiniai dalykai. Ir neverta isizeisti, nes tai kitas zmogus su kitokiu mastymu, abipusis supratimas galimas nebent labai nusvitus ir patobulejus dvasiskai, bet ir tai sueda ten vienos kitas. Gi ne visi vienodi poetai vardu ziedeliai. As teigiamai nusiteikus, bet jei matau tikra liudesi - atsakau ir i toki klausima. Nu ka padarysi, man jauciasi tas liudesys. Paraleliai galiu skelt ka manau, jei matau, kad samoningai durnyste daroma/galvojama. O kad tai galbut ne durnyste, o kiekvienam sava tiesa, tai buvo tokia Nautilus Pompilius (cia ne galaktika ir ne maisto produktas, tai reiskinys muzikinis buvo ne taip jau seniai) dainele, teksto istrauka "Pravda vsegda odna, eto skazal faraon, i on byl ochen umion i po etomu evo nazyvaly - Tutanxamon..."

Nieko nesupratusiam suprasti nereikia.
QUOTE(megam @ 2014 10 06, 16:47)
Sveiki Amariliai,
Siandien man liudna.

Turejau internete kuri laika tokia tema, kazkuom panasia i sia, tik ten buvo pagalba su vokieciu. Gerai moku vokieciu kalba. Ten padedavau su namu darbais, koreguodavau tekstus ir tuo paciu man pasitaikydavo mokamu uzsakymu ka nors isversti, parasyti koki rasyneli. Mokiniai ir studentai dabar tingi patys namu darbus darytis. Man vis buvo pinigelis ir malonumas padeti kazkam, bet siandien moderatoriai uzdare mano tema. Jiems pasirode ji komercine.

Iki tol niekam neuzkliuvo.
Taip buvau pripratusi prie to forumo.

Daugiau man atrodo nera tokiu aktyviu ir populiariu. Noreciau pratesti ka pradejus. Tik kur? Netekau savo kampo.

Aisku gal emocijos dabar mane valdo.
Ka man patartu kortos? Ar rasiu as kazkur kazka panasaus tai ka turejau iki siol?
Atsiprasau jei rasau neaiskiai ir esu pesimistiska.
Aciu jums uz bet koki patarima.
Jum i privata atsakysiu. ne uz pinigus, tiesiog zinau ta virtuve, nors pati tame nedalyvauju tiesiogiai.
QUOTE(Kates namai @ 2014 10 06, 19:43)
Aciu Amariliai..
As tai naujas zmogelis siam darbe ,ir visos mes turim bose -savininke.Toji morteriske nezinau kaip atejo,bet isgirdom is sefes kad viskas jau,kogero pora dienu ir teks jai iseit,nes netinka.O del asmeniniu santykiu norisi zinoti,ar vis delto mes busim kartu,ar pavyks sunkumus iveikti,ir gyvenima kurti kartu..
nu va, suklydau. Daugiau nedesiu kortu nepailsejusi arba dar miegodama.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys