Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

Sveiki Amariliai, smile.gif

Siandien man liudna. verysad.gif Turejau internete kuri laika tokia tema, kazkuom panasia i sia, tik ten buvo pagalba su vokieciu. Gerai moku vokieciu kalba. Ten padedavau su namu darbais, koreguodavau tekstus ir tuo paciu man pasitaikydavo mokamu uzsakymu ka nors isversti, parasyti koki rasyneli. Mokiniai ir studentai dabar tingi patys namu darbus darytis. Man vis buvo pinigelis ir malonumas padeti kazkam, bet siandien moderatoriai uzdare mano tema. Jiems pasirode ji komercine. doh.gif Iki tol niekam neuzkliuvo.
Taip buvau pripratusi prie to forumo. verysad.gif Daugiau man atrodo nera tokiu aktyviu ir populiariu. Noreciau pratesti ka pradejus. Tik kur? Netekau savo kampo. verysad.gif Aisku gal emocijos dabar mane valdo.
Ka man patartu kortos? Ar rasiu as kazkur kazka panasaus tai ka turejau iki siol?
Atsiprasau jei rasau neaiskiai ir esu pesimistiska. blush2.gif
Aciu jums uz bet koki patarima. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megam: 06 spalio 2014 - 16:48
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 06, 10:49)
Taip, dabar taip, klausimas tinkamas. As is pradziu galvojau, kad arba Jus tikrai nesuprantate kaip klausimai uzduodami, arba cia klonavosi kazkas is tu, kur megsta mane paerzint kartais ir ziuri kaip reaguosiu. veliau atsakysiu, cia neturiu kortu su savim.

ACiu Jums 4u.gif labai lauksiu, nes siuo metu taip liudna gyvenime, atrodo blogiau nebuna, labai norisi bent kokio spindulelio sviesos nors cia...
Atsakyti
Aciu Amariliai..

As tai naujas zmogelis siam darbe ,ir visos mes turim bose -savininke.Toji morteriske nezinau kaip atejo,bet isgirdom is sefes kad viskas jau,kogero pora dienu ir teks jai iseit,nes netinka.O del asmeniniu santykiu norisi zinoti,ar vis delto mes busim kartu,ar pavyks sunkumus iveikti,ir gyvenima kurti kartu..
Atsakyti
Kreipiuosi I Amariliai...nezinau ar atsimenate mane, bet mazdaug pries menesi, gal pries du man metete kortas ir, kaip bebutu liudna, bet pataikete kaip pirstu I aki, nors prognozes buvo liudnos ir prastos...taciau butent taip ir atsitiko....

Siuo metu esu pasimetusi gyvenime, koki vyriski besutikciau, vis kazkas sukliudo musu santykiams, tai kitos moterys, tai nenumatytos aplinkybes. Dabar suradau idomu zmogu, taciau velgi I santykius persasi jo vaiku aukle, kas skamba gana keistai. Man tenka atlaisvinti vieta, deja.....gal nemoku kovoti, gal nezinau kaip elgtis, net neisivaziduoju kame reikalas....

Esu vienisa mama su mokyklinio amziaus vaikuciu. Negaliu kazkaip vis apsistoti vienoje vietoje, susirasti pastovum, zmogaus, darbo ir kitu budu susitvarkyti gyvenimo. Esu svecioje salyje, tai tiesiog mano klausimas butu toks, ar apsistosiu pagaliau, ar rasiu pastovuma tiek asmeniniame gyvenime, tiek siaip gyvenime....o kaip santykiai su mano naujuoju draugu, I kuriuos isikiso vaiku aukle?

Busiu dekinga bent uz viena zodi...Pagarbiai...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 06, 17:24)
Maciau as Jumis, ilgai temas seket biggrin.gif Laukiau svaraus zodzio viena grazia diena biggrin.gif

Nu va, kokia aš lengvai nuspėjama biggrin.gif

Bet ir kantrybės turėt... ateis - neateis, paskambins, o gal parašys, ar myli mane kaimynas iš penkto aukšto, kuris praitą savaitę praeidamas pro šalį keistai į mane pažiūrėjo? mastau.gif Blyn, pagarba biggrin.gif

Ok, baigiu spamint, einu toliau skaityt hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 07, 08:01)
Nu va, kokia aš lengvai nuspėjama biggrin.gif

Bet ir kantrybės turėt... ateis - neateis, paskambins, o gal parašys, ar myli mane kaimynas iš penkto aukšto, kuris praitą savaitę praeidamas pro šalį keistai į mane pažiūrėjo? mastau.gif Blyn, pagarba biggrin.gif

Ok, baigiu spamint, einu toliau skaityt hihihi.gif 4u.gif

Niu tai as ne antra diena forume, tai daugmaz zinau tas is tu skyreliu, kur apie viska daug snekama biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurciukas @ 2014 10 06, 12:12)

Tiesiog buna zmones, kuriems karts nuo karto kas tai suleidzia tiesos serumo, man buna gana daznai, as sakau ka galvoju ir paprastai nuo to nukenciu, nes vis pasakau tam, kas paraidziui viska suvokia ir kitaip niekaip. Kartais tiesiog negali susitureti. Kiek as priklalbejus apie pinigu plovimus, apie mela net nemaskuojama, apie durnystes visokias, kur reikejo patylet, nebus kitaip, tai asmenybiniai dalykai. Ir neverta isizeisti, nes tai kitas zmogus su kitokiu mastymu, abipusis supratimas galimas nebent labai nusvitus ir patobulejus dvasiskai, bet ir tai sueda ten vienos kitas. Gi ne visi vienodi poetai vardu ziedeliai. As teigiamai nusiteikus, bet jei matau tikra liudesi - atsakau ir i toki klausima. Nu ka padarysi, man jauciasi tas liudesys. Paraleliai galiu skelt ka manau, jei matau, kad samoningai durnyste daroma/galvojama. O kad tai galbut ne durnyste, o kiekvienam sava tiesa, tai buvo tokia Nautilus Pompilius (cia ne galaktika ir ne maisto produktas, tai reiskinys muzikinis buvo ne taip jau seniai) dainele, teksto istrauka "Pravda vsegda odna, eto skazal faraon, i on byl ochen umion i po etomu evo nazyvaly - Tutanxamon..." smile.gif Nieko nesupratusiam suprasti nereikia.

QUOTE(megam @ 2014 10 06, 16:47)
Sveiki Amariliai,  smile.gif

Siandien man liudna.  verysad.gif Turejau internete kuri laika tokia tema, kazkuom panasia i sia, tik ten buvo pagalba su vokieciu. Gerai moku vokieciu kalba. Ten padedavau su namu darbais, koreguodavau tekstus ir tuo paciu man pasitaikydavo mokamu uzsakymu ka nors isversti, parasyti koki rasyneli. Mokiniai ir studentai dabar tingi patys namu darbus darytis. Man vis buvo pinigelis ir malonumas padeti kazkam, bet siandien moderatoriai uzdare mano tema. Jiems pasirode ji komercine.  doh.gif Iki tol niekam neuzkliuvo.
Taip buvau pripratusi prie to forumo.  verysad.gif Daugiau man atrodo nera tokiu aktyviu ir populiariu. Noreciau pratesti ka pradejus. Tik kur? Netekau savo kampo.  verysad.gif Aisku gal emocijos dabar mane valdo.
Ka man patartu kortos? Ar rasiu as kazkur kazka panasaus tai ka turejau iki siol?
Atsiprasau jei rasau neaiskiai ir esu pesimistiska.  blush2.gif
Aciu jums uz bet koki patarima.  4u.gif

Jum i privata atsakysiu. ne uz pinigus, tiesiog zinau ta virtuve, nors pati tame nedalyvauju tiesiogiai.

QUOTE(Kates namai @ 2014 10 06, 19:43)
Aciu Amariliai..

As tai naujas zmogelis siam darbe ,ir visos mes turim bose -savininke.Toji morteriske nezinau kaip atejo,bet isgirdom is sefes kad viskas jau,kogero pora dienu ir teks jai iseit,nes netinka.O del asmeniniu santykiu norisi zinoti,ar vis delto mes busim kartu,ar pavyks sunkumus iveikti,ir gyvenima kurti kartu..

nu va, suklydau. Daugiau nedesiu kortu nepailsejusi arba dar miegodama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 07 spalio 2014 - 09:20
Sveiki dar karta Amariliai smile.gif

Vakar man deliojot del musu su vyru santykiu, atsimenat turbut. Taigi vakar su juo susirasem sms, rase, kad jausmus man jauciau, kad laukia demesio is manes, kurio vis neparodau. Vakare susitikom, namuose kiekvienas sau ir dar susipykom - ginca iniciajavo jis sakyciau. Kodel jis taip elgiasi? Ko jis laukia kol viskas savaime issispres?
Atsakyti
lauksiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.

Amariliai,kai tik bus galimybe uzmeskit aki i mano finansus..nu gal j?au prades pildytis mano pinigine kada nors..Aciu Jums. Siemet dar neziba bet gal kita met jau stabiliau busiu su finansais..?
Atsakyti
Laba diena gal man galetumet padeti ir padelioti kortas? Esu beviltisoje sutacijoje mano santuoka pakibo ant plauko,nes atsirado kita. Baigiu isprote nuo viso sito kosmaro,nezinau kaip visas baigsis esu nezinioje..blogiuasia kad vyras nebezino o nori ,nes jam "susisuko'galva.Prasau padekit man
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2014 10 05, 15:17)
Na va reik man ismokti teisingai uzduoti klausima.  Is tikruju labai noretusi savo bendradarbiui patikti, kolkas viskas yra nauja ir sviezia (ta pazintis), taciau kazkodel atrodo, kad zmogus atkreipe i mane demesi (o gal tik man taip norisi galvoti/matyti). Gal galima tiketis is sitos pazintis kazko rimtesnio? o gal cia dar ne mano zmogus?  g.gif 
Tikiuosi si karta tinkamai uzdaviau klausima buciau dekinga Amariliai uz interpretacija  4u.gif

Jisai nori sexo is Jusu, cia pagrindinis jo noras. Nelabai svarbu kaip, kas, bet vat gaut tai but gerai, sitaip jam rodosi. Paskui dar paziurejau kaip perspektyva su juo kaip su vyru, tai reik su juo neprasidet, nes tuoj pames, visiem draugam Jusu kelnaiciu spalvas papasakos ir siaip cia butu didele klaida, lemianti ne pacius maloniausius pokycius Jusu gyvenime. Jeigu tik sex ir daugiau nieko, tada galima. Bet visa kita rodo, kad cia nera Jusu svajoniu princas anei antra puse.

QUOTE(mirele @ 2014 10 07, 13:16)
Sveiki dar karta Amariliai smile.gif

Vakar man deliojot del musu su vyru santykiu, atsimenat turbut. Taigi vakar su juo susirasem sms, rase, kad jausmus man jauciau, kad laukia demesio is manes, kurio vis neparodau. Vakare susitikom, namuose kiekvienas sau ir dar susipykom - ginca iniciajavo jis sakyciau. Kodel jis taip elgiasi? Ko jis laukia kol viskas savaime issispres?

Atsimenu, nespejau dar pamirst. Kodel jis taip daro. Vel tiek pat galiu pasakyt, na netinkama jam atrodot kaip zmona, kaip moteris, nori jis padeti suvaldyt, bijo to paties, kaip ir Jus - sociumo nuomones. Ko jis dar nori: nori kitos ir kitokios moters, vilties mazai turi, pasiryzes eit va bank, gali iskresti ka nors ne visai protingo, esama situacija ji smaugia. Jum vel patarimus dejau, nu nieko naujo, juk pati suprantate, kad tiek jam, tiek Jum sitai po kaklu, o as neisspresiu Jusu gyvenimo, kas is to, kad kasdien kortas sudet galiu. Tai va...
Atsakyti
Gal ismestumet kortas kaip seksis su naujai sutiktu vyru ,nes yra sunku man ,kad neatlaikysiu tokios nastos. Kadangi i gyvenima atnese dauk pokyciu apie kuriuos,net pagalvojus nesu. Bijau iskaudint ji ir jo vaikus ,savo dukra ir save.. Esu begalo pasimetus.:-(
Atsakyti