Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(Amariliai @ 2014 10 03, 20:53)

Kortas dejau vienam klausimui is viso to, ka cia suraset: to vyro jausmai Jums yra tokie, kaip ir suplanuota buvo, taip, kaip ir susitarta: jokiu. Siuo metu.

Šiuo metu? O ateity gali kažkas keistis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indonezija484: 05 spalio 2014 - 18:56
QUOTE(Indonezija484 @ 2014 10 05, 18:55)
Šiuo metu? O ateity gali kažkas keistis?

Gali. O gali ir nesikeist. As gi ne Dievas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 19:35)
Gali. O gali ir nesikeist. As gi ne Dievas smile.gif

Jūs šiaip puiki moteris smile.gif ačiū jums ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,Amarilia,

Gal galetumete pasiziureti kaip greitai mes isigysime savo busta? Ir ar tai bus butas/namas?

Aciu labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo velniuke_: 05 spalio 2014 - 20:56
QUOTE(Kates namai @ 2014 10 05, 12:19)
Na darbe ten visokie nepasitenkinimai del daug darbo ir del nauju zmoniu priemimo,reikia ar nereikia sprendziama.Tuolabiau kad tie nauji,tai pagyvenus moteris,kuri su tokiu tempu tikrai nespes,o ir kaip matom dar su savo supratimu,darys ne taip kaip sakai,o taip kaip jai atrodo.Asmeniniam gyvenime kaip ir nieko naujo,su tuo apie kury kalbejom kazkada gyvenam atskirai,bet bendravimas labai intensyvus,demesys begalinis  ir  dovanu siuntini gavau..Tai taip ir kabau nezinomybeje..Dar galiu pridet,kad tas demesys man patinka,ir prie to zmogaus visaip kaip traukia,ir kito salia saves neisivaizduoju ax.gif

O ta moteriske ne per pazistamus atejo? Man krenta taip kortos, kad jin labai sunkiai, bet persilaus ir imonei jos itaka tokia, kad pradzioj sukels sunkumu, paskui biski valdziai pasimascius gaus mokymus ar ka tai tokio, arba smulkesniu apsuku pareigas, ko pasekoje jai ims visai padoriai sektis. Perversmas kazkoks irgi bus darbe pas Tave, kaip pasekmes pries tai priimtu sprendimu (kad ir del tos damos), cia jau susidelioje viskas ir to neisvengt, tik tiek, kad toji korta apversta, taigi, praslyst ta perversma galima su mazesne zala. Ar Tu vadovaujanciose pozicijose, ar ne? Jeigu taip, tai kazkas gali suzaist Tavo jausmais ar tai geranoriskumu, kazkaip taip, ir paskui pridaryt nuostoliu. Bet cia Saule salia, tai jin svelnina tuos nuostolius. Jeigu nesi vadovaujanciose pozicijose, tai sita sakini brauk.

Apie asmenini visai neatsimenu ka isburiau. Is aprasymo sito atrodo, jog ne problema, o viskas kaip tik gerai pas Tave biggrin.gif Kame dalykas, del kurio reiktu kortas det? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2014 10 04, 15:57)
Laba diena, kreipiuosi į jus pagalbos. Tiksliau pagalbos ne sau, o šeimai, konkrečiau dėl vyro darbo. Dabar yra susiklostęs labai didelis konfliktas darbe, išeitis gali būti per teimus arba per didelius nuostolius šeimai, gal kortos parodys, kad konfliktas baigsis daug lengviau negu nusiteikėm  unsure.gif Taip pat vyras turi pasiūlymą naujam darbui, bet dėl jo abejoja, pažadai yra, o realybė gali būti ne tokia jau ir rožinė, bet šiuo metu kito varianto neturi. Kaip jam susiklostys naujame darbe? Jau pavargom metus gyvent su viltimi, gerais norais, šeima dėl tos situacijos kenčia (ne tik finansine prasme, bet daugiau emocine, nes šiuo metu esu už šeimos vairo sad.gif ) Ir dar ne pirmą kartą mūsų santuokoje  doh.gif Kada gi galėsiuapsijusti normalia gležna moterim ir rūpintis namais  doh.gif  verysad.gif
Širdingai dėkoju iš anksto  wub.gif

Pasikartosiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2014 10 05, 15:17)
Na va reik man ismokti teisingai uzduoti klausima.  Is tikruju labai noretusi savo bendradarbiui patikti, kolkas viskas yra nauja ir sviezia (ta pazintis), taciau kazkodel atrodo, kad zmogus atkreipe i mane demesi (o gal tik man taip norisi galvoti/matyti). Gal galima tiketis is sitos pazintis kazko rimtesnio? o gal cia dar ne mano zmogus?  g.gif 
Tikiuosi si karta tinkamai uzdaviau klausima buciau dekinga Amariliai uz interpretacija  4u.gif

Taip, dabar taip, klausimas tinkamas. As is pradziu galvojau, kad arba Jus tikrai nesuprantate kaip klausimai uzduodami, arba cia klonavosi kazkas is tu, kur megsta mane paerzint kartais ir ziuri kaip reaguosiu. veliau atsakysiu, cia neturiu kortu su savim.

QUOTE(velniuke_ @ 2014 10 05, 20:55)
Sveiki,Amarilia,

Gal galetumete pasiziureti kaip greitai mes isigysime savo busta? Ir ar tai bus butas/namas?

Aciu labai!

Nu pavyzdys kokie klausimai yra beviltiski, jei juos uzduodat Taro kortoms. Nesu bobute salia turgaus, cia bisky kita planeta. As manau ateity tikrai juos ramia sirdim praleisiu, nebandydama is naujo aiskint ir aiskint, kas jau buvo paaiskinta mano ir ne tik mano, per daugeli temu, sitoj temoj, kiekvienam lape ir niekaip, o niekaip neprieina iki liaudies... Lyg butu kazkoks blokas uzdetas masuotei visai ant akiu, kai kalbama, kaip uzduoti klausima. Neatsakysiu, nekomentuosiu. Eikit i gretimas temas su adresais ir telefonais. Nes netgi cia pat, ka tik, per tuos tris lapus atgal su Bambuku aiskinomes kaip formuluot klausima, kol ji suprato, o cia salia skias sedi kazkas, ta pati skaito ir nu nulis, nulis, "nieko negirdziu, nieko nematau, nieko nesuprantu". Tai man nusviro rankos. Darysiu kaip kolege kitoj temoj - ignoras. O kas nores suprasti, tas pasieskos ir supras.
Cia net ieskot nereikejo, paraleliai aiskinamasi buvo.
Norisi man vel pasakyt viena dalyka, bet ai patylesiu. Kol dar Palomai protinga atrodau cool.gif

QUOTE(irisas @ 2014 10 06, 09:36)
Pasikartosiu  blush2.gif  4u.gif

as nepamirsau, veliau truputi. Vakare arba rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 06 spalio 2014 - 10:51
Amariliai,
Susipykom su draugu.Tylim abu :)Ar jis man paskambins,atvaziuos? Ar isvis bandys mane susigrazinti?
Busiu bais dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2014 10 06, 12:03)
Amariliai,
Susipykom su draugu.Tylim abu :)Ar jis man paskambins,atvaziuos? Ar isvis bandys mane susigrazinti?

lotuliukas.gif

Aš tai jo vietoj neskambinčiau lotuliukas.gif

P.S.: Sorry, žmonės, nesusilaikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 06 spalio 2014 - 11:51
QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 06, 12:51)
lotuliukas.gif

Aš tai jo vietoj neskambinčiau  lotuliukas.gif

O reiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2014 10 06, 12:03)
Amariliai,

Kodel " karunos" nenusiemus ir nepaskbinus paciai? Jei svarbus tas zmogutis.. jokiu kortu nereikes atsakyma suzinotumet tesiogiai...
.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 10 06, 11:51)
lotuliukas.gif

Aš tai jo vietoj neskambinčiau  lotuliukas.gif

Maciau as Jumis, ilgai temas seket biggrin.gif Laukiau svaraus zodzio viena grazia diena biggrin.gif

Jurciuke, nepyk, cia lengvas klausimas, tuoj kortas istrauksiu.

Jeigu Tu skambini: nieko jis nedaro Tavo atzvilgiu, jis uzimtas kitais reikalais, panasu, kad darbiniais.
Jeigu neskambini ir lauki: tada jis ramiai dirba ir galvoja, kad kazkodel turetu Tau paskambinti, bet nelabai norisi ir pernelyg uzimtas, iniciatyvos vel jokios.

Tai kam kamuotis, jeigu bet kokiu atveju atsakymas neigiamas. Ne jausmuose jis skendi, o darbe. Tau kortu patarimas irgi kokiu darbu uzsiimt beigi nustot ji spausti, taip pat paziuret truputeli toliau savo interesu, pasaulis didelis, jame ir daugiau yra reikalu ir idomiu dalykui nei skambint/neskambint, cai apriboji save iki primityvo. Kam taip daryt? Atsipalaiduok. Kortos cia pataria, ne as.
Atsakyti