QUOTE(bambukas* @ 2014 10 05, 15:17)
Na va reik man ismokti teisingai uzduoti klausima. Is tikruju labai noretusi savo bendradarbiui patikti, kolkas viskas yra nauja ir sviezia (ta pazintis), taciau kazkodel atrodo, kad zmogus atkreipe i mane demesi (o gal tik man taip norisi galvoti/matyti). Gal galima tiketis is sitos pazintis kazko rimtesnio? o gal cia dar ne mano zmogus?
Tikiuosi si karta tinkamai uzdaviau klausima buciau dekinga Amariliai uz interpretacija
Taip, dabar taip, klausimas tinkamas. As is pradziu galvojau, kad arba Jus tikrai nesuprantate kaip klausimai uzduodami, arba cia klonavosi kazkas is tu, kur megsta mane paerzint kartais ir ziuri kaip reaguosiu. veliau atsakysiu, cia neturiu kortu su savim.
QUOTE(velniuke_ @ 2014 10 05, 20:55)
Sveiki,Amarilia,
Gal galetumete pasiziureti kaip greitai mes isigysime savo busta? Ir ar tai bus butas/namas?
Aciu labai!
Nu pavyzdys kokie klausimai yra beviltiski, jei juos uzduodat Taro kortoms. Nesu bobute salia turgaus, cia bisky kita planeta. As manau ateity tikrai juos ramia sirdim praleisiu, nebandydama is naujo aiskint ir aiskint, kas jau buvo paaiskinta mano ir ne tik mano, per daugeli temu, sitoj temoj, kiekvienam lape ir niekaip, o niekaip neprieina iki liaudies... Lyg butu kazkoks blokas uzdetas masuotei visai ant akiu, kai kalbama, kaip uzduoti klausima. Neatsakysiu, nekomentuosiu. Eikit i gretimas temas su adresais ir telefonais. Nes netgi cia pat, ka tik, per tuos tris lapus atgal su Bambuku aiskinomes kaip formuluot klausima, kol ji suprato, o cia salia skias sedi kazkas, ta pati skaito ir nu nulis, nulis, "nieko negirdziu, nieko nematau, nieko nesuprantu". Tai man nusviro rankos. Darysiu kaip kolege kitoj temoj - ignoras. O kas nores suprasti, tas pasieskos ir supras.
Cia net ieskot nereikejo, paraleliai aiskinamasi buvo.
Norisi man vel pasakyt viena dalyka, bet ai patylesiu. Kol dar Palomai protinga atrodau
QUOTE(irisas @ 2014 10 06, 09:36)
Pasikartosiu
as nepamirsau, veliau truputi. Vakare arba rytoj.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys