Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(bambukas* @ 2014 10 04, 16:23)
gal tada uzduosiu toki paprasesni klausima ar artimiausiu laiku atsiras pas mane antra puse ir dar toks klausimas apie nauja bendradarbi P***** , pastebejau, kad domisi manimi ar cia gali buti kazkas rimto ar siaip tik ? Aciu 4u.gif

Konkretaus klausimo reikia. Nes sakem ant vandens parasytas klausimas, toks ir atsakymas bus. O bendradarbio varda paraset kaip keiksmazodi, ar tycia zvaigzdutes? biggrin.gif

QUOTE(Kates namai @ 2014 10 05, 09:29)
Laba ryta visoms,skanios kavos,kas ja geria tongue.gif as tai vat irgi noriu siokiu tokiu nuorodu ax.gif Amariliai,kadangi viena fronta laikai,tai taves tada ir prasau:ka rodo kortos artimiausiu metu darbe(sioks toks sirsalas ten)ir ar nusimato kokiu pokyciu asmeniniame gyvenime.Galima ir laiko sukonkretinti kokiems artimiausiems dviems,trims menesiams.

Laba. kaip tik kava geriu, aciu smile.gif
Ir taipogi gerai but sukonkretint abu klausimus. Kas ten darbe? Kokios yra problemos, kas neramina. Del asmeninio gyvenimo irgi: kas vyksta, kas negerai?

Negali kortos i abstrakcius klausimus tiksliai atsakyt. Ir ne del to, kad as per kvaila buciau, tiesiog tai kito pobudzio burimas, nei kad bobutes visokios daro is gretimu temu. Galiu paziuret kodel, kaip tuo atveju, kaip kitu ir pan., ka daryt ko nedaryt... Bet ne kada sutiksiu gyvenimo meile ir ar skambinti bernui (pastaraji galiu atsakyt, bet man nesinori tokiais niekais kamuoti kortas, nes jau minejau, tai tas pats, kaip klausti ar eit i parduotuve, ar neverta).
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2014 10 04, 14:38)
Laba diena Amariliai smile.gif gal galetumete pakartoti kortu prognoze del musu santykiu su vyru. Anksciau kortos rode kad krize , kad tikrai issiskirsim. Nzn stengiuosi , lyg tai randu vidines stiprybes, bet kartais atrodo viskas aisku ir nieko mums neiseis atstatyti. Lb del visko gaila. Aciu.

Mirele, nepakito dar padetis, nebent kazkas nezymiai. As neprisimenu praeito burimo. Keliais budais dejau, jam likimo ratas krenta, korta, nepavaldi niekam, planas is auksciau. Karalienes visos sukrito apverstos, moteru kiek ten jo galvoj neaisku. Jis pats nori skirtis, dar viena nepavaldi zmogui korta jo ketinimuose, salia moteris, jam imponuojanti, laukia kazko, kas apvers jo gyvenima. Sulauks. Ka jis Jumyse mato? pabaiga, nuovargi ir sastingi. Jo akimis yra taip.
Kortu patarimas Jums - darykit pokyti esmini (DA XIII, jei kas manys, jog verdiktus rasau).
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 12:03)
Mirele, nepakito dar padetis, nebent kazkas nezymiai. As neprisimenu praeito burimo. Keliais budais dejau, jam likimo ratas krenta, korta, nepavaldi niekam, planas is auksciau. Karalienes visos sukrito apverstos, moteru kiek ten jo galvoj neaisku. Jis pats nori skirtis, dar viena nepavaldi zmogui korta jo ketinimuose, salia moteris, jam imponuojanti, laukia kazko, kas apvers jo gyvenima. Sulauks. Ka jis Jumyse mato? pabaiga, nuovargi ir sastingi. Jo akimis yra taip.
Kortu patarimas Jums - darykit pokyti esmini (DA XIII, jei kas manys, jog verdiktus rasau).

Aciu. Na nieko naujo matau.. abu to norim tik delsiam vis. as lb bijau ta zingsni zengti tiesiog. Bijau pokyciu neigiama linkme. Bijau viena likt. Atrodo jeigu issiskirsim, visi smerks ,nusigres, mane kaltins nes visi ji laiko tobulu. Dar vaiko gaila kuris taip teti savo myli. Sunku.
Atsakyti
QUOTE(mirele @ 2014 10 05, 11:21)
Aciu. Na nieko naujo matau.. abu to norim tik delsiam vis. as lb bijau ta zingsni zengti tiesiog. Bijau pokyciu neigiama linkme. Bijau viena likt. Atrodo jeigu issiskirsim, visi smerks ,nusigres, mane kaltins nes visi ji laiko tobulu. Dar vaiko gaila kuris taip teti savo myli. Sunku.

Na kas tie "visi". Tie "visi" negyvena Jusu gyvenimo. Stengtis itikti sociumui yra beviltiskiausias uzsiemimas, nebent jei dirbtumet seime, tada taip, tas cirkas butu butinas, o dabar... kas tie "visi" pries Jusu pacios gyvenima. Del vaiko susitart galima zmogiskai, visa kita yra itin nepastovu ir man dar norisi pasakyti Jums - pries nieka niekada nesiteisinkite.

(Kad jau taip pasakiau, tuoj pati gausiu nesiteisinimo uzduoti biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 12:28)

Taip . Musu santykiai dirbtini. As viena bijau likti suprantat. As su juo nuo paauglystes jau 11 metu nzn reikes is naujo pradeti mokytis gyventi jei skirsimes. Bet jauciu kad mes jau issiskyre tik lieka formalumai ir kraustymasis. Mano visa aplinka visa gyvenima buvo jis. Visko netenku. Bet jau ir neskauda . Toks jausmas , kad jau paleidau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirele: 05 spalio 2014 - 11:38
QUOTE(mirele @ 2014 10 05, 11:38)
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 12:28)

Taip . Musu santykiai dirbtini. As viena bijau likti suprantat. As su juo nuo paauglystes jau 11 metu nzn reikes is naujo pradeti mokytis gyventi jei skirsimes. Bet jauciu kad mes jau issiskyre tik lieka formalumai ir kraustymasis. Mano visa aplinka visa gyvenima buvo jis. Visko netenku. Bet jau ir neskauda . Toks jausmas , kad jau paleidau.

Ir bus labai idomus etapas, kol susikursite kita gyvenima. Tuo metu gal tai neatrodys idomu, greiciau sunku, bet paskui, pazvelgus atgal... kaip is tustumos sukuriamas "kazkas" ir tai skleidziasi smile.gif
Atsakyti
[quote=Amariliai,2014 10 05, 12:57]
[/quote]
Ir bus labai idomus etapas, kol susikursite kita gyvenima. Tuo metu gal tai neatrodys idomu, greiciau sunku, bet paskui, pazvelgus atgal... kaip is tustumos sukuriamas "kazkas" ir tai skleidziasi smile.gif
[/quote]
Kad kas duotu garantija biggrin.gif na gyvenimas tik i prieky judes ne kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 10:13)
Konkretaus klausimo reikia. Nes sakem ant vandens parasytas klausimas, toks ir atsakymas bus. O bendradarbio varda paraset kaip keiksmazodi, ar tycia zvaigzdutes? biggrin.gif
Ir taipogi gerai but sukonkretint abu klausimus. Kas ten darbe? Kokios yra problemos, kas neramina. Del asmeninio gyvenimo irgi: kas vyksta, kas negerai?
Negali kortos i abstrakcius klausimus tiksliai atsakyt. Ir ne del to, kad as per kvaila buciau, tiesiog tai kito pobudzio burimas, nei kad bobutes visokios daro is gretimu temu. Galiu paziuret kodel, kaip tuo atveju, kaip kitu ir pan., ka daryt ko nedaryt... Bet ne kada sutiksiu gyvenimo meile ir ar skambinti bernui (pastaraji galiu atsakyt, bet man nesinori tokiais niekais kamuoti kortas, nes jau minejau, tai tas pats, kaip klausti ar eit i parduotuve, ar neverta).

Na darbe ten visokie nepasitenkinimai del daug darbo ir del nauju zmoniu priemimo,reikia ar nereikia sprendziama.Tuolabiau kad tie nauji,tai pagyvenus moteris,kuri su tokiu tempu tikrai nespes,o ir kaip matom dar su savo supratimu,darys ne taip kaip sakai,o taip kaip jai atrodo.Asmeniniam gyvenime kaip ir nieko naujo,su tuo apie kury kalbejom kazkada gyvenam atskirai,bet bendravimas labai intensyvus,demesys begalinis ir dovanu siuntini gavau..Tai taip ir kabau nezinomybeje..Dar galiu pridet,kad tas demesys man patinka,ir prie to zmogaus visaip kaip traukia,ir kito salia saves neisivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kates namai: 05 spalio 2014 - 12:22
QUOTE(mirele @ 2014 10 05, 12:15)

Kad kas duotu garantija biggrin.gif na gyvenimas tik i prieky judes ne kitaip.

Jei zinociau, kur garantijas dalina ar bent jau parduoda, tai pasakyciau jums visoms tikrai smile.gif Dalis garantiju yra tikejime, sakyc didele dalis. Bet to irgi per jega niekam neisiulysi biggrin.gif yra arba nera.

Kates namai, as isvaziuoju, paskui ziuresiu Jus.

Sondratina, parasiau Tau jau email
Atsakyti
Kaip smagu kag Amariliai grizo wub.gif wub.gif wub.gif mergyt be Taves cia butu ..tiksliau nebutu taip kaip yra...Todel labai dziaugiuos kad pareini i save ir toliau mums gelbesi... wub.gif wub.gif

Dar zinai. tau i az parasysiu kai tiksliai sudeliosiu klausyma 4u.gif

ir dar ..Amariliai teisi...su nutrukusiais santykiais ateina naujas gyvenimas ,nauja kuryba...is ties buna nelengva..bet veliau viskas atsiperka ..ramybe, ramiu miegu sviesiomis mintimis zinoma naujomis svajonemis siekiais ir daugeliu kitu graziu dalyku...Todel tikrai , jei nusprendete issiskirti nereikia tempti gumos tai niekur nenuves.. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 05 spalio 2014 - 15:04
As vakar cia uzklydau pirma karta! Bet tikrai is sios temutes spinduliuoja kazkokia siluma! Matau kad ne man vienai sunku.. bet mes moterys stiprios ir daug daugiau atlaikom gyvenime nei vyrai mirksiukas.gif Amariliai, labai smagu,kad tiek pagelbejat,juk zmogui reikia kazkokios paguodos ar galbut patarimo 4u.gif tikrai dziaugiuos,kad vakar cia uzklydau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 05, 10:13)

Na va reik man ismokti teisingai uzduoti klausima. Is tikruju labai noretusi savo bendradarbiui patikti, kolkas viskas yra nauja ir sviezia (ta pazintis), taciau kazkodel atrodo, kad zmogus atkreipe i mane demesi (o gal tik man taip norisi galvoti/matyti). Gal galima tiketis is sitos pazintis kazko rimtesnio? o gal cia dar ne mano zmogus? g.gif
Tikiuosi si karta tinkamai uzdaviau klausima buciau dekinga Amariliai uz interpretacija 4u.gif
Atsakyti