Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

QUOTE(Amariliai @ 2014 10 02, 16:27)
Winona,
abiem atvejais nebutu viskas paprasta, senajam darbe negautumet tu reikalingu tobulejimui salygu normaliu, kokius mokymus pasiulytu, jais nusiviltumete. Ten pasiulytu ir pareigu keitima, bet jis toks, kad Jums nuo to tik sunkiau, neivertinimas igudziu butu, kazkoks toks pokytis, ne kad Jus apgauti, bet arti to. Jus ten butumet praktiskai visu mylima, bet darbas turi tureti ir atitinkama finansine israiska, ne tik geri santykiai...

Kito darbo paieskos irgi nera lengvos, situacija siuo momentu irgi nera labi palanki tam, tektu veikti per jega, bendradarbiauti su kitais paieskose, taip pat rizikuoti ir eiti va bank, neprarandant pusiausvyro, neskubant niekur. IR visw tiek galu gale liktumete nepatenkinta rezultatu. Tik tiek, kad ryzta savy suzadintumete, bet tik tiek ir nemanau, kad laikas tinkamas.

Paziurejau laika. Finansinis darbinis aspektas pageretu 6 menesiu laikotarpy, nepraleist progos tik reik. Paskui dar po triju menesiu sudetinga situacija darbe, rteikes labai atidziai viska ziureti ir buti atsargiai. Tik neapribokite saves tais laikotarpiais, nuo Jusu sprendimu jie gali keistis.

labai teisingai apie dabartine vieta, mylima bet vis tiek nesijauciu ivertinta drinks_cheers.gif
is jusu informacijos sprendziant, geriausia butu dirbti ka dirbu, neatkakliai ieskoti darbo, jei tikrai geras pasiulymas tada sokti,jei ne nerizikuoti.
Ir tas jusu numatytas periodas sakyciau irgi logikos jame yra, nes lapkricio gale-gruodzio pradzioj isvykstu i ilgelesne tolima kelione, del to rimto darbo paieskos truputi nusikelia,nes kas noretu idarbinti ir vos ne iskart isleisti atostogu, o po kaledu cia labai tylus metas,kai sunku rasti darba, tai va tie menesiai cia kaip ir iseitu ant to meto gal kazkokie nemalonumai. O po to galjau ka rasiu..
tiesiog dabar toks keistas vidinis push'as, toks keistas kai kazkas tavyje stumia tave is komforto zona, giliai viduj sirdim ir protu suvoki ka daryt,bet bijaisi. Toks pat jausmas buvo,kai skiriausi su ex,toks luzio taskas kuris keicia daug ka. Bet matyt islaukt dar reikia.

vienok aciu labai uz profesionalu atsakyma drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(švytinti @ 2014 09 30, 20:18)
Sveikos merginos, taip jau nutiko, kad pirma karta gyvenime tikrai nezinau kaip elgtis. Turejau, o gal dar galiu sakyti,kad turiu drauga su kuriuo esu daug laiko. Taciau pries pusmeti besimokant uzsienyje sutikau kita. Iki siol, bandziau nuo abieju nuslepti viska. Nesiginu,melas yra baisus dalykas,bet taip pasirode geriausia.
Zmogus su kuriuo esu ilga laika, pavadinkim ji Lt atrodo myli mane, bet nuolatiniai pykciai ardo viska. Visko buvo labai daug, taciau kazkokiu budu sugebejom islikti drauge. Jis man tikrai labai brangus
Su zmogumi uzsienyje,pavadinkim ji Uz, jauciuosi saugi ir rami. Taciau jis vis neapsispresdavo,tai myli, tai ne. Kol galu gale, rugpjuti jis pasake,kad turi kita. Taciau visai neseniai nusprendziau nuvaziuoti pas Uz ir pagaliau issaiskinti. Pamates mane jis pasake,kad bande apsimesti, jog jam nerupiu, atsiprasinejo, prizadejo,kad niekada tai nebepasikartos.jis paliko ta mergina,pasake kad jo meile sugrizo. Praleidom nuostabia savaite, jo akyse maciau siluma ir meile.visa savaite kurem planus, snekejom nuosirdziausius dalykus. Atsisveikinant aerouoste abu verkem,jis pasake,kad mes sugebesim viska istverti. Ir spekit. Kita ryta, po keliu mielu zinuciu, viskas apsiverte aukstyn kojom. Jis pasake,kad nejaucia jog musu santykiai gali klostytis toliau. Pasake,kad visa savaite maste. Kad suklydo. Gal as kvaila ar beprote,bet as jauciau jo meile, maciau tai jo akyse. Nesuprantu kas gali nutikti per 12h...
Galu gale grizusi isskyriau su Lt.

Ka man daryti toliau? Kuri siekti susigrazinti? kodel Uz taip greitai pakeite savo nuomone?

Atsiprasau uz tokia muilo opera, bet nebezinau kaip elgtis toliau... verysad.gif

Na, muilo opera tikrai kaip reta smile.gif Tas pirmasis uzsienio turi kita moteri, antras irgi. Ne vieno is ju Jums nereikia susigrazinti. Pasimokykite is naivumo savo ir gyvennkit toliau savo gyvenima, maziau apie juos galvodama. Kuo maziau. Tada, kai busite taikoj su savimi, atsiras ir normali meile, ir padorus santykiai.
Cia buvo aisku ir be kortu, bet as sudejau vis vien kad paziuret, ka gi, mano pacios nuomone su kortom sutampa idealiai. Turejot dvi pamokas, toliau turesit ramybes laikotarpi visa tai apgalvot ir paskui nebelipti ant greblio. Maziau klausykit ka jie sneka, tie vyrai, ziurekit ka daro.
Atsakyti
QUOTE(mandavoshka20 @ 2014 10 01, 10:50)
Laba diena...  smile.gif
Šiuo metu turime priimti svarbų sprendimą...  blush2.gif
Laukiames pirmagimio, o nuosavo vietelės neturime...  verysad.gif šiuo metu gyvename su tėvais, tačiau labai norėtusi savo būsto... Nuomotis yra galimybė, tačiau, tačiau... Todėl svarstome būsto paskolos galimybę... Ar tai būtų ne klaidingas žingsnis, ar yra galimybių mums greitu metu turėti savo namučius, o gal būtų kokia pagalba iš tėvų pusės, ar tik savo jėgomis. Būtume labai dėkingi jei kas pakonsultuotu šiuo klausimu, ką kortos sako apie tai....  g.gif
iš anksto dėkojame 4u.gif

o ka tevai sako apie tai? kurio ten tevai, Jusu ar vyro? paskola paskui milijona metu reikes moket, eurais. Tarkim jei Jus viena su vaiku liekat, kas tada? Jeigu vyras darbo neranda, jeigu abu neturit, kas tada? nuomotis gaila pinigu, bet uztat ivykus kam neplanuotam, nereiktu paskui likusia gyvenimo dali moket ten paskolos puses ar kaip dar teismas sugalvos. Pirmagimis, vadinas ne senoliai esate, o patys dar beveik vaikai, su tevais reik sneket visu pirma.
Atsakyti
QUOTE(Dziubadzija @ 2014 09 30, 11:13)

Iskart temuke atsigavo biggrin.gif .

ikrites i komforto zona

nu tai ne atsigavo, o kas nepatenkintas, tas isejo, man nelabai jau svarbu.

sita gi, apie komforto zona. kalbejom su sese telefonu. jin sako jo, as irgi visur matau ir girdziu pasiulymus iseit is komforto zonos (ji susidomejusi kaip savo versla kurt ir t. t., situo rupinasi, renka info visokio pobudzio), sako tu man pasakyk, argi tu komforto zonoj gyveni? kas cia gyvena komforto zonoj? bulka kas menesi vis brangesne, mergas masinose degina, uz 5 kilometru karas vyksta, kur ta komforto zona? kad iseit tai iseit, bet kaip ja surast ir kaip ieit kad kas pasakytu biggrin.gif
varau miegot. susimaise vel diena ir naktis. miarga truputely sirgo, tai visos kitos pareigos buvo atkritusios, paskui ziu - vel sveika, kaip uzmigau atsipalaidavusi, tai vidurnakty atsikeliau, net paziurejau kuri para. su suknele miegojau, su viskuo... su mezginiu rankose. noriu irgi komforto zonos.
Atsakyti
QUOTE(cukrainine @ 2014 09 24, 10:01)
Sveiki,
atejau prasyti labai, gal galite patarti man pasitelkusios savo neeilinius gebejimus?

Ar man verta keisti darba siuo metu? Turiu darba, atostogauju, ir taip dabar gera, nes zinau kad gryzus vel per dienas dirbsiu ir stresuosiu? Ar geriau laukti geresniu laiku?

Ar mano anyta susitaikys su vyru, ar taip ir mirs laikydama senatvines silpnaprotystes paveikta nepamatuota pykti ant savo sunaus ir anuko, kuris visiskai niekuo detas, mazas nekaltas kaip angeliukas?

Ar vyro brolis jau visiskai nuteike anyta pries mano vyra, ir paliko ji plika basa?

Na ir paskutinis klausimas, ar greitai islipsime is finansines duobes?

Dekoju nuosirdziai smile.gif

Mergaites, kuri noretumet 4u.gif Vis dar labai laukciau atsakymo smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal jus galesite man pagelbeti...mano situacija yra tokia, kad jau virs puses metu esu issikyrusi su savo vaikinu, kartu buvome virs triju metu, iki sio negaliu atsigauti, esu gilioje depresijoje? Ar yra dar galimybe, kad susitaikysime ir jis gris pas mane? Ar as veltui tikiuosi?
Atsakyti
QUOTE(Niut_ta @ 2014 10 03, 08:27)
Sveiki, gal jus galesite man pagelbeti...mano situacija yra tokia, kad jau virs puses metu esu issikyrusi su savo vaikinu, kartu buvome virs triju metu, iki sio negaliu atsigauti, esu gilioje depresijoje? Ar yra dar galimybe, kad susitaikysime ir jis gris pas mane? Ar as veltui tikiuosi?

kad nelabai izvelgiu galimybe. Jums kortu patarimas - liaukites save kamavusi, kai paleisite situos santykius, ateis kiti. Zinau, jog tai yra labai sunku padaryti. Bet imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Indonezija484 @ 2014 09 26, 14:21)
Sveiki 4u.gif 
ilgai skaičiau šį skyrelį kol galų gale prisiruošiau užsiregistruoti, nes dabartinė situacija man neduoda ramybės.
Greitai: apie metus laiko susitikinėju su vyru, tarp mūsų nėra jokio emocinio ryšio, esam apsibrėžę savo bendravimą tam tikromis ribomis. Bet jau kuris laikas galvoju apie jį daugiau negu turėčiau ir galėčiau, bet mintis nutraukti viską mane labai liūdina. Kaip pasielgti šioje situacijoje- ar verta kažką tęsti, ar geriau dabar viską baigti? ar neliksiu įskaudinta? didelė proto ir širdies kova pas mane vyksta, todėl būčiau labai dėkinga už patarimą, kaip pasielgti šioje situacijoje 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukrainine @ 2014 10 03, 08:11)
Mergaites, kuri noretumet  4u.gif  Vis dar labai laukciau atsakymo smile.gif

Daug klausimu, daug aspektu. Kiekvienam reik normalios analizes. As jau egoistiskai taupau jegas. Ne viska galiu ir noriu dykai daryt. Cia daug darbo.

Sveiki 4u.gif
ilgai skaičiau šį skyrelį kol galų gale prisiruošiau užsiregistruoti, nes dabartinė situacija man neduoda ramybės.
Greitai: apie metus laiko susitikinėju su vyru, tarp mūsų nėra jokio emocinio ryšio, esam apsibrėžę savo bendravimą tam tikromis ribomis. Bet jau kuris laikas galvoju apie jį daugiau negu turėčiau ir galėčiau, bet mintis nutraukti viską mane labai liūdina. Kaip pasielgti šioje situacijoje- ar verta kažką tęsti, ar geriau dabar viską baigti? ar neliksiu įskaudinta? didelė proto ir širdies kova pas mane vyksta, todėl būčiau labai dėkinga už patarimą, kaip pasielgti šioje situacijoje 4u.gif

Indonezija, as noriu Jusu paklausti: ko Jus tikites is to vyro, jeigu pati rasote, yra apibrezti santykiai, kuriuose jausmu neturetu buti, bet jie yra is Jusu puses. Ka tuomet reiskia "ar nebusiu iskaudinta?" Ar jis Jus gali iskaudint, nemyledamas Jusu? Juk taip susitaret. O gal ne taip? Uzuodziu issisukinejima ir dalies situacijos nuslepima, samoningai ar ne. Priestaraujate pati sau. Rasote, jog nera jokio emocinio rysio, tokiu atveju isimylejijmu ir susizavejimu nebuna. Ar Jus savyje tiek stipriai nesusigaudote, ar nepasakote iki galo (as linkusi prie antro varianto)?

Kortas dejau vienam klausimui is viso to, ka cia suraset: to vyro jausmai Jums yra tokie, kaip ir suplanuota buvo, taip, kaip ir susitarta: jokiu. Siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 10 03, 20:53)
Daug klausimu, daug aspektu. Kiekvienam reik normalios analizes. As jau egoistiskai taupau jegas. Ne viska galiu ir noriu dykai daryt. Cia daug darbo.

Sveiki 4u.gif

Indonezija, as noriu Jusu paklausti: ko Jus tikites is to vyro, jeigu pati rasote, yra apibrezti santykiai, kuriuose jausmu neturetu buti, bet jie yra is Jusu puses. Ka tuomet reiskia "ar nebusiu iskaudinta?" Ar jis Jus gali iskaudint, nemyledamas Jusu? Juk taip susitaret. O gal ne taip? Uzuodziu issisukinejima ir dalies situacijos nuslepima, samoningai ar ne. Priestaraujate pati sau. Rasote, jog nera jokio emocinio rysio, tokiu atveju isimylejijmu ir susizavejimu nebuna. Ar Jus savyje tiek stipriai nesusigaudote, ar nepasakote iki galo (as linkusi prie antro varianto)?

Kortas dejau vienam klausimui is viso to, ka cia suraset: to vyro jausmai Jums yra tokie, kaip ir suplanuota buvo, taip, kaip ir susitarta: jokiu. Siuo metu.

Ačiū Amariliai. Man ir sau pačiai sunku pripažinti, bet tikrai krito jis man į širdį, atrodo visa siela norėčiau būt šalia jo, bet kažkur suprantu kad jam mano siela neįdomi, įdomi tik fizinė mano pusė. Tai ir esu pasimetusi, nežinodama ar paisyti širdies ir toliau bendrauti ar paklausyti proto ir viską baigti, nes iš jo pusės nieko panašaus nėra ir nebus..
Atsakyti
Labas rytas Mielosios, ir vėl atkeliavau prašyti pagalbos. Po vakarykščio susitikimo su senais draugais likau pilna abejonių, norėčiau, kad pažiūrėtumėte ar teisinga jų nuomonė apie mano santykius su vienu žmogumi. Tad drįsiu paklausti: Ar ponaičiui S. rūpi tik tai, kas gyvena mano piniginėje? Ta prasme, ar šitas žmogus visą laiką su manimi buvo tik dėl finansinių galimybių?
AČIŪ UŽ PAGALBĄ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2014 09 30, 20:06)
As pasikartosiu su labiausiai man rupimu klausimu, galvoju gal anksciaubuvo nepastebetas. Tai va:  ar turesiu vyra, ir kada gali tai -/+ atsitikti  g.gif  Ir dar, kur to vyro ieskoti/sutikti, kur eiti , gal butu patarimas. Nes jau ziauriai pavargau buti viena sad.gif

Tikriausiai mano klausimas buvo nepastebetas labai labai laukciau atsakymo 4u.gif
Atsakyti