QUOTE(Amariliai @ 2014 09 30, 18:22)
mm, aisku ka jis ziuri. jeigu toliau paeis kokia nors dokumentika apie tolimas pasaulio salis ir kitokio mentaliteto zmones beigi visata, jos sandara ir t.t., tada zinok, kad jau viskas, jis nebepakelia realybes ir bega, kad isgyventu.
Zinai, kodel as taip darau? Kodel ziuriu youtube giminingomis temomis. Todel, kad sitas gyvenimas yra sunkiai pakeliamas, nera jegu, o pasiziuri tokiu dalyku ir
sukeli sau jausma, kad tu ir tavo problemybes tokios menkos pries ta didziuli neaprepiama, ne visai pazistama pasauli, toki dideli dideli, padeda sumazint itampa ir savo problemu sureiksminima (na kaip pavadinsi, ar taip, ar tiesiog juju svori), jis gelbejasi tuo nuo savo nepajegumo ir gyvenimo nepakeliamumo. Tai kaip terapija., Po jos gali kazka nuveikti zemisko, nesw nebera viskas taip reiksminga ir neatrodo, kad padarysi klaida ir viskas sugrius. Vandenis minejai, tai vat vandenis masto, o pernelyg daug. Vargas del proto cia yra. Del mentalo aktyvumo. Ir tas sukelia problemu darbe, sociume, seimoje, visur. Nebent randa savo sriti, tada ten gali but genijus, arba yra zemos oktavos, tada daugmaz pfg viskas, tikrai tinginys paprastasis.
Be to as per visa sita sumaisti pameciau ta lapialy kur Tavo data uzrasyta, a galetai dar syk parasyt? Gal ir jo zinai viska iki tikslumo apie gimima?
Laika bandau. 8 menesiai praeis ir prades vel dirbt. Bet negaliu nieko garantuot, nes daug nuo jo priklauso, o as jam telepatiskai negaliu pranest daryt pokycius savyje kas del darbo, juolab, kad matau zenklus, kad jis ir ne visai pajegia ta daryt, dirbt. Tai tie 8 menesiai nera nei tikslu, nei patikima. Kokia jo specialybe?
Dabar man kilo tokia kvailoka ir piktybiska mintis jam pasiust nuorodu ka paziuret, kad dar didesni malonuma suteiktu
Aha, tiesa, mes jau su juo diskutavom apie tai.
Jedrystvairoges, 8 menesiai.... As jau ciaa galvojau maksimums savaite kita

. Nu bus matyt. Darba savo dirba, manyciau, gerai, nes budavo uzsakovai is chebros kviecia butent ji. Bet jis nekencia to darbo. Galima galvot, kad sudas ne darbininkas, bet jis jei jau imasi, tai ir padaro gerai. Jei zino, kad gerai nepadarys, net nesiima. Savo mylimos srities irgi turbut nelabai tikisi pasiekt, nes reikia vietiniu mokslu, pradzioj megino, dar kalba nebuvo gera, tai mete. O dabar turbut bijo, nes mate kaip as mokiausi. O ir konkurencija nezmoniska. Gaila man jo, bet turint vaiku sedet debesy ir svajot, per didele prabanga, sakyciau.
Parasysiu ka dirba i emeila..
Pameginsiu jo isklausinet, kad per daug itartina nebut, kuo labiau apgalvot pries klausiant gimimo valandos

. Svarbiausia, kad sudominciau taip, kad paskambintu mamos paklaust

. O mano 27/04/1975 Panevezys. 04val15min. Del minuciu tikslumo galvos nukirst neduociau, gali but 04val 20min nes vyresnelis mano gime va kazkuriuo is tu laiku ir as karts nuo karto susimaisau, koks ten laikas mano ir kuris ten jo

. Bet linkus buciau prie maniskio 4.15 (na, duodu 95% tam laikui

)
Rupuze, kuo ilgiau galvoju, tuo labiau pradedu abejot
Siusk nuorodas man i emeila, as atfiltruosiu ar jam rodyt

. Nu cenzura, kad dar labiau smegenai nesusisuktu