Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos ir ne tik

Ar nepakaks dar spardyt gulinti?
Atsakyti
as parasiau administracijai del atskiru taro temu kurimo, nes pries kuri laika buvo ju priimtas sprendimas visas tarologes sumest i viena tema. paskui moderatore atsisake sio skyriaus. kai administracija pasiziures, tada ir nupres.

yeah, tu tokia pati kaip tie vaikai, pas kuriuos eini.

daugiau nerasysiu, virtuali klava nepatogu, o tikra su kava supilta.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 27, 18:49)
as parasiau administracijai del atskiru taro temu kurimo, nes pries kuri laika buvo ju priimtas sprendimas visas tarologes sumest i viena tema. paskui moderatore atsisake sio skyriaus. kai administracija pasiziures, tada ir nupres.

yeah, tu tokia pati kaip tie vaikai, pas kuriuos eini.

daugiau nerasysiu, virtuali klava nepatogu, o tikra su kava supilta.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 27 rugsėjo 2014 - 18:10
Laba diena, paskaičiau temos paskutinius 10 lapų, du kartus beveik, nes tikrai reikia įsijausti į situaciją. Priėjau prie išvados, kad neišsitenkate temoje, tačiau buvo nuspręsta, kad tema bus viena. Šiuo metu galiu pažadėti moderatorių tarybos aptarimą dėl atskirų temų, bet kažkaip giliai abejoju ar bus pritarta šiam pasiųlymui.

O tuo tarpu, kad ir kaip sudėtinga, bet reikia sugyventi kol kas čia, toje temoje. Kas ten žino, gal ir toliau būsite čia visos kartu.

Su pagarba, Rustė
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 27, 16:46)
Ar nepakaks dar spardyt gulinti?

4u.gif Būtent taip jai ir parašiau asmeniškai, kad suspardė atsigulusią, patariau nesigult.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 27 rugsėjo 2014 - 19:39
QUOTE(Rustė @ 2014 09 27, 19:51)
Laba diena, paskaičiau temos paskutinius 10 lapų, du kartus beveik, nes tikrai reikia įsijausti į situaciją. Priėjau prie išvados, kad neišsitenkate temoje, tačiau buvo nuspręsta, kad tema bus viena. Šiuo metu galiu pažadėti moderatorių tarybos aptarimą dėl atskirų temų, bet kažkaip giliai abejoju ar bus pritarta šiam pasiųlymui.

O tuo tarpu, kad ir kaip sudėtinga, bet reikia sugyventi kol kas čia, toje temoje. Kas ten žino, gal ir toliau būsite čia visos kartu.

Su pagarba, Rustė

o man tada natūralus klausimas iškilo...mačiau DA imperatorienės tema atskira yra, tai kodėl tada kitoms negalima, nebent ten mokama-komercinė g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 27, 21:50)
o man tada natūralus klausimas iškilo...mačiau DA imperatorienės tema atskira yra, tai kodėl tada kitoms negalima, nebent ten mokama-komercinė g.gif

biggrin.gif Gal kad ji Imperatorė g.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 09 27, 13:46)
brunette.gif

Katės Namai, aš nepamiršau tavęs, jei dar bus aktualu vėliau, pažiūrėsiu tau situacijas. Bet tada, kai jau pati apsirminsiu. Dabar darbą keičiu, tai ne tas galvoj.

aciu tau ,mieloji smile.gif lauksiu.sekmes darbuose 4u.gif
Atsakyti
Nors tema ir merdeja, gal galeciau tiketis kurios suprantancios komentaro siu kortu, man paciai kaip pradedanciajai labai idomus derinys iskrito, ka artimas zmogus apie mane galvoja

apverstas tuzu diskas +zvaigzde+apversta kardu 3

sunkus man periodas dabar ir jau antra syki per kelias dienas man si baisi korta krenta

as net kruptelnu ja pamacius
user posted image
Atsakyti
Labas,banguole 4u.gif
gal matote kokiu pokyciu meiles reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 28, 11:52)
Nors tema ir merdeja, gal galeciau tiketis kurios suprantancios komentaro siu kortu, man paciai kaip pradedanciajai labai idomus derinys iskrito, ka artimas zmogus apie mane galvoja

apverstas tuzu diskas +zvaigzde+apversta kardu 3

sunkus man periodas dabar ir jau antra syki per kelias dienas man si baisi korta krenta

as net kruptelnu ja pamacius
user posted image

Dives, brangioji, paaiškink kas yra tuzų diskas? biggrin.gif Diskų tūzas? Ar koks kitas tūzas? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėtumėte atsakyti man į klausimą? Nesvarbu kuri. smile.gif

Yra toks vaikinas, kuris manimi domisi. Ko jis iš manęs iš tikrųjų nori?

Ačiū 4u.gif smile.gif

Atsakyti