Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Labas
Šiandien vaikštinėjau po PC. Praeinu pro nukainuotas gėles... žiū cimbidis bigsmile.gif ...nukainuotas bigsmile.gif
Tryniausi tryniausi ratais, neišlaikiau, nuėjau ir pasiėmiau blush2.gif
user posted image
Sumokėjau 11 litų.
Nesu nei aš didelų jų fanė ar auginimo asė, bet pasikaičiau ir supratau, kad dabar ją galima kiek patręšti žydint. Taip? O kaži po žydėjimo ištvertų +4 +7 C žiemodama pošviesiame rūsyje (žiemai kelis mėn. dingstu iš namų) ar geriau nuvežti mamai į butą? Kad ir nebrangiai mokėta, vis tiek gaila numarinti būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 26, 20:13)

Apie cimbidžių priežiūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 26, 20:13)
Labas
Šiandien vaikštinėjau po PC. Praeinu pro nukainuotas gėles... žiū cimbidis  bigsmile.gif ...nukainuotas  bigsmile.gif
Tryniausi tryniausi ratais, neišlaikiau, nuėjau ir pasiėmiau  blush2.gif
user posted image
Sumokėjau 11 litų.
Nesu nei aš didelų jų fanė ar auginimo asė, bet pasikaičiau ir supratau, kad dabar ją galima kiek patręšti žydint. Taip? O kaži po žydėjimo ištvertų +4 +7 C žiemodama pošviesiame rūsyje (žiemai kelis mėn. dingstu iš namų) ar geriau nuvežti mamai į butą? Kad ir nebrangiai mokėta, vis tiek gaila numarinti būtų  rolleyes.gif

graži, kur radone nupigintą tokią, gal vilniuje?
Atsakyti
Mano faleonopsiai augina žiedkočius. Kiek laiko dar reikės laukti iki pirmo žiedelio?
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2014 10 27, 20:26)
graži, kur radone nupigintą tokią, gal vilniuje?

KLP Ermitažas
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 26, 19:13)
Labas
Šiandien vaikštinėjau po PC. Praeinu pro nukainuotas gėles... žiū cimbidis  bigsmile.gif ...nukainuotas  bigsmile.gif
Tryniausi tryniausi ratais, neišlaikiau, nuėjau ir pasiėmiau  blush2.gif
user posted image
Sumokėjau 11 litų.
Nesu nei aš didelų jų fanė ar auginimo asė, bet pasikaičiau ir supratau, kad dabar ją galima kiek patręšti žydint. Taip? O kaži po žydėjimo ištvertų +4 +7 C žiemodama pošviesiame rūsyje (žiemai kelis mėn. dingstu iš namų) ar geriau nuvežti mamai į butą? Kad ir nebrangiai mokėta, vis tiek gaila numarinti būtų  rolleyes.gif

As tokia ir geltonais ziedais pirkau Siauliu ermitaze po 13Lt ax.gif Žydi dar mano grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 29 spalio 2014 - 16:55
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 29, 16:55)
As tokia ir geltonais ziedais pirkau Siauliu ermitaze po 13Lt  ax.gif  Žydi dar mano grožis  wub.gif

Turejau ir as analogiska grozi (pirkta Zaliajam centre, nukainuota nuo 80 iki 14 litu) auginau... auginau... dar auginau, auginosi jis lapus ir tiek. Supratusi kad nesugebesiu jam uztikrinti literaturoje aprasyto temperaturos/sviesos rezimo reikalingo cimbidzio prazydinimui - nuveziau i Lorku sodu siltnamius ir padovanojau, pasakiusi: kai zydes, pakvieskit i svecius pasigrozeti ir pasidziaugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 10 30, 21:04)
Turejau ir as analogiska grozi (pirkta Zaliajam centre, nukainuota nuo 80 iki 14 litu) auginau... auginau... dar auginau, auginosi jis lapus ir tiek. Supratusi kad nesugebesiu jam uztikrinti literaturoje aprasyto temperaturos/sviesos rezimo reikalingo cimbidzio prazydinimui - nuveziau i Lorku sodu siltnamius ir padovanojau, pasakiusi: kai zydes, pakvieskit i svecius pasigrozeti ir pasidziaugti wub.gif

ir tada tik capt - ir namo lotuliukas.gif su visais žiedais biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors man galėtų kaip visiškai neprofei, gavusiai atsitiktinai dovanų šitą gėrį, paaiškinti kas yra šitos baltos atsiradusios ataugos? blush2.gif Ir ką daryti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2014 11 02, 20:44)
Gal kas nors man galėtų kaip visiškai neprofei, gavusiai atsitiktinai dovanų šitą gėrį, paaiškinti kas yra šitos baltos atsiradusios ataugos?  blush2.gif  Ir ką daryti  ax.gif

ūgliai ant motininio augalo yra keikiai, baltos ataugos - šaknys. keikius galima atskirti, galima taip auginti. atkirti galima tik tada, kai auga, t.y. šaknų galiukai būna žali, dabar, kaip matau, jau užsitraukė, žiemos.
pas jus, spėju, koks nors dendrobis phalaenopsis tipo. daugiau info rasite čia.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2014 10 29, 10:35)
Mano faleonopsiai augina žiedkočius. Kiek laiko dar reikės laukti iki pirmo žiedelio?

Apie menesi mazdaug wink.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 10 30, 21:59)
ir tada tik capt - ir namo  lotuliukas.gif su visais žiedais  biggrin.gif

Neaa...maciau jau - pasodintas i grunta. Tegul tik prazista, man uzteks pasiziureti rolleyes.gif
Atsakyti