Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynuku mamytes 2013

QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 10 02, 22:24)
bigsmile.gif
na dbr neturiu atliekamu, bet po 2 men vel uzsakysiu, tik tada noreciau susirastii mamyte ir per puse paimti, gautusi po 45svarus. po kiek tu dbr moki? pati uzsakai?

Nea, pati neužsakinėjau nei karto su viena kauniete visada kooperuodavausi, bet ji dar sakė rezervo turi. Tai gal reiks pačiai užsakyma rinkti, arba tavęs palaukti blush2.gif

Maniškiai irgi lakto su neslystanciom kojnytem is Sterntaler, siaip basa koja daug geriau dirba ir vystosi visi raumenys nei su batais. Del to kad reikia nuolatos buti su ortopediniais batas, tai cia mitas
Atsakyti
Taip taip su batais namie yra visiska nesamone, as turejau omeny pvz tapukai. lt kazka tokio, tarpini varianta, ale tapkutes.
Atsakyti
QUOTE(poou @ 2014 10 03, 09:19)
Taip taip su batais namie yra visiska nesamone, as turejau omeny pvz tapukai. lt kazka tokio, tarpini varianta, ale tapkutes.

JAV labai fainos yra odines Robeez vadinasi, jau daug metų visos siunčiasi, aš irgi mastau žiemai apie jas.

Poou, papasakok kaip Jūs gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2014 10 03, 13:46)
JAV labai fainos yra odines Robeez vadinasi, jau daug metų visos siunčiasi,  aš irgi mastau žiemai apie jas.

Dekui, pasidomesiu 4u.gif

Mano vaikai nelabai kur skuba, tai vis negaliu pasigirt kazkuo blush-anim-cl.gif Tik visai neseniai pradejo vaiksciot, kalba tik mergaite, ir tik kelis pavienius zodzius... nors supranta jau regis viska smile.gif Tarpusavy labai daug bendrauja, buciuojasi, glosto viens kita, nors berniukas siek tiek grubesnis buna kartais, pyksta jei kesinamasi i jo tuo metu zaidziama zaisla, megsta individualuma ir pabut kartais vienas, o dukra negali be brolio, vis is paskos:) Mergaitei labai skausmingai kaskart dygsta dantys, dabar iltiniai sunkiai prasikale - kencia visa seima, ypac naktimis. Ir siaip ji prastai miega, kai sirgo pagailejau, isikelem i musu lova, tai dabar taip sunku atpratint, zviegimai naktiniai baisus sad.gif Dar nepersikelem i savo namus, kitaip jau pratinciau miegot savo kambaryje.
Kimora, o kaip jus? Gal pkanuoji 3cius metus nedirbt?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2014 10 03, 13:46)
JAV labai fainos yra odines Robeez vadinasi, jau daug metų visos siunčiasi,  aš irgi mastau žiemai apie jas.

Maniskiai Robeez turi, bet jau baigia isaugti. Vienintelis dalykas, i ka reiktu atkreipti demesi, tai kieno vaiku kojyciu pedutes platesnes, ar kulksnys storesne i juos kojyciu neikis arba gumukai labai spaus. Nes maniskiu jau tikrai siauros kojos, bet kulksnytes jau spaust pradejo.
Papildyta:
tiesa, kurios norit, tai tas Robeez galiu atiduot uz sokolado plyta biggrin.gif Butu mergaitisku pora ir berniukisku su visom pakuotem. Naudoti tik kelionese, skrydzio metu ir oro uoste. Namie labai mazai lakste, nes vasara silta buvo 4u.gif Nesiusiu, neskalbsiu, teks paciom pasiimt ir rankutem pramazgot biggrin.gif
Atsakyti
Gaila Repka, kad tu Vilniuj, but smagu pabandyt biggrin.gif Maniskiai coliukai tokie, gal butu pritike smile.gif

Kaip mamos einat i lauka? Imates vezimus ar vien tapu tapu darot? Ar is vezimo nelipa lauk del noro patiems eiti?
Atsakyti
QUOTE(poou @ 2014 10 06, 13:05)
Gaila Repka, kad tu Vilniuj, but smagu pabandyt biggrin.gif Maniskiai coliukai tokie, gal butu pritike smile.gif

Kaip mamos einat i lauka? Imates vezimus ar vien tapu tapu darot? Ar is vezimo nelipa lauk del noro patiems eiti?

Mes jei ne i kiema prie namu - tia butinai su vezimu. Maniskiai labai patenkinti sedi vezime, bele vaziuoja. Nors buna jau kai labai atsibosta pradeda lipt - bet kazkaip susikalbam dar kad pasedetu. Man be vezimo per sudetinga dar su jais eit. Va praita sav. is poliklinikos isejus iki masinos kol daejom (nu kokiu - 50-100m ne daugiau). Tai baigesi tuo kad puse kelio ejo dar visai neblogai, poto sumaste abu kad reik i gelynus susikraustyt.. Ir galiausiai neapsikentusi nusinesiau, nes tai vienam i geles reik, kitam prie masinu, tai jau ziurek apsikeicia vietom... Manes visai negirdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(poou @ 2014 10 04, 11:55)

Kimora, o kaip jus? Gal pkanuoji 3cius metus nedirbt?

Šauniai gyvenat,labai smagu dėl namo drinks_cheers.gif
Aš į darbą planuojugrįžtinuokitų metų rugsėjo,per vasarą taitikrai nedirbsiu, tad tris mėnesius imsius neapmokamu atostogų blush2.gif
O toliau vaikai bus su aukle+tėtis gali savo darbo grafiką pasireguliuot,kartais vėliau išvažiuot ar ar vėliau grįžti. Na ir jau į mokyklėles rašysim, įvieną planuojam pradėti eiti jau šį rudenį mirksiukas.gif

QUOTE(poou @ 2014 10 06, 13:05)

Vasarą tai mes lauke ištisai gyvenom, praleisdavompo10h, dabar praleidžiam tik po 4-5h.
Maniškiai kasdien vis dar miega lauke pietų miegučio ir daugiau žaidimai mūsų namo kieme į gatve beveik neinam, tik savaitgaliais išvažiuojam į kokį parką pasivaikščioti. ax.gif
Atsakyti
Saunuoliai, kad tiek daug lauke bunat, Kimora. O kokia mokyklele planuojat lankyti?
Del darzelio dar apmastymuose as, ar ateinanti rudeni, ar tik dar kita... ax.gif
Atsakyti
LAGUNOS ir ELSKERES vaikucius su pirmuoju tortadieniu!!! 4u.gif wub.gif
Papildyta:
PASISIUTUSIOS pasiutukams irgi paveluoti tortadienio sveikinimai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Retai užsuku, bet dabar kamuoja tokia mintis. Vistiek būsit pastebėję iš pokalbių - ar dvynukai vystosi lėčiau? Vienas mano iš dvynukų labai normaliai, o mergina - 10 mėn suėjo ir nei vieno danties. apačioj lygu lygu, jokių puslyčių, tik viršuj puslytės. Brolis jau 6 turi. Gimę jie 37 sav, svoriai po 3 kg. Kaip ir būtų normaliai. Bet mergina tokia truputį silpnesnė. Valgo mažiau, tik dabar šliaužiot kažkiek pradėjo. Ar galima nurašyt, kad iš dvynukų, ar reiktų susirūpint?
Papildyta:
Tik dabar pamačiau, kad ELSKERE pokalbyje dalyvauja? Ar čia ta pati, kur 28 sav pagimdė? Jei taip, gal gali papasakoti, kaip sekėsi tuos metus, kaip vaikučiai, ar jiems viskas gerai? trumpai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nenusivylusi @ 2014 10 14, 06:59)
Sveikos merginos,

Retai užsuku, bet dabar kamuoja tokia mintis. Vistiek būsit pastebėję iš pokalbių - ar dvynukai vystosi lėčiau? Vienas mano iš dvynukų labai normaliai, o mergina - 10 mėn suėjo ir nei vieno danties. apačioj lygu lygu, jokių puslyčių, tik viršuj puslytės. Brolis jau 6 turi. Gimę jie 37 sav, svoriai po 3 kg. Kaip ir būtų normaliai. Bet mergina tokia truputį silpnesnė. Valgo mažiau, tik dabar šliaužiot kažkiek pradėjo. Ar galima nurašyt, kad iš dvynukų, ar reiktų susirūpint?
Papildyta:
Tik dabar pamačiau, kad ELSKERE pokalbyje dalyvauja? Ar čia ta pati, kur 28 sav pagimdė? Jei taip, gal gali papasakoti, kaip sekėsi tuos metus, kaip vaikučiai, ar jiems viskas gerai? trumpai smile.gif

tik mano asmeniska nuomone, tai kad dvyniai neturi itakos... juk visi vaikai skirtingi, genetika irgi. va, Dovilytes gime 30 sav, o berniukas berods 10-11 men jau padejo vaikscioti... jei neramu, pasirodyk gydytojai. as pvz turiu kineziste, jei tik nerimas, paskambinu, ateina namo, padaro mankstas ir pasako, verta sunerimti ar ne. pati tik speliosi ir jaudinsies 4u.gif
Atsakyti