Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynuku mamytes 2013

As ir klausima turiu smile.gif Kas Carter's drabuziukus turit. Noriu pirkti flysine pizama, man imti 18 ar 24 men.? Ugis 86 cm.
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2014 09 29, 15:54)
As ir klausima turiu smile.gif Kas Carter's drabuziukus turit. Noriu pirkti flysine pizama, man imti 18 ar 24 men.? Ugis 86 cm.

as pamenu kai pirkau labai aiskiai buvo ju puslapyje berods (carters oficialiam) dydziai parasyti kokius ugius atitinka. Man te nlabai labai patiko ir tikrai matau atitinka (pvz buvo parasyta kad berods 18m tinkami deveti nuo 78 iki 83 cm...) na zodziu paieskok ten prie size chart ar pan. - manau tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2014 09 28, 20:11)
Sveikos,

Mes kaip ir priklauso darzelinukams - sergam  doh.gif
Sveikinimai paveluoti  blush2.gif  4u.gif  4u.gif O del kritimo - tai ismoks nekrist - maniskiai tai kokiu pora men panasiai kritinejo tol kol pradejo sedet  doh.gif Nes stojosi kazkur nuo 8 men su trupuciu gal o sedet tik 10 men pradejo - tia vat ta laika ir griuvinejo  stati visu svoriu doh.gif

Sveikatos 4u.gif 4u.gif
Dekui, bet tame ir yra nerimas, kad jie jau sedi ir patys moka atsisesti, o krenta visu svoriu kaip pakliuna doh.gif

Va, nepasigyriau, kad pries pora sav kazkur ismoko patys atsisesti ir sedeti thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(Lagūna82 @ 2014 09 28, 22:21)
O jūs kaip atšventėt? Kuom savo panas džiuginot? smile.gif Elskere, šaunuolė tavo mažoji! ir tu papasakok kaip baliavojot smile.gif

dekui 4u.gif aha, jinai po truputi, veliau, bet padaro ax.gif tai vat ir nzn ka daryti, gyd saukia, kad raida lb atsilieka, o kineziste sake palikti pakolkas juos ramybeje, neskubinti ju raidos. Manau, gal tikrai, nebeskubinsiu daugiau ju. ax.gif jie patys daro ka nori ir kada nori rolleyes.gif
Ai, mes paprastai ir ramiai paminejom ax.gif
Papasakok, koks tortas, skanus? Kiek kainavo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2014 09 28, 19:11)
Sveikos,

Mes kaip ir priklauso darzelinukams - sergam

o kas buna tada namie su vaiakis? vyras? as kai pagalvoju apie darza... o dar darba noretusi keisti, tai mane broliene greit ant zemes nutupde, koks naujas darbas, gi sirgs vaikai...

QUOTE(Lagūna82 @ 2014 09 28, 21:21)
tai pavėluoti sveikinimai!!! Aukit sveikutės ir gražutės! Daug bučkių  group.gif

O jūs kaip atšventėt? Kuom savo panas džiuginot? smile.gif

aciu 4u.gif uoj, mes tai du kartus net... per tikra gimtadieni iskepiau torta, buvom pas mociute, nu tai atvare kita, vyro brolis su seima ir gavosi mini baliuks biggrin.gif o po to sestadieni kavineje, tai mamyte vynelio uz visus metus prigere lotuliukas.gif
QUOTE(Eufforija @ 2014 09 29, 08:57)
Mamukai, sveiki wink.gif atsiprasau, kad biski pertrauksiu jusu smagius pasnekesius smile.gif noriu klaust tokio dalykelio, gal kuri galit uzsakyt is UK zuvies taukus eye q baby ( skystam pavidale)?

junkis i musu smagius pokalbius mirksiukas.gif turi minty kapsules nusukamas?

QUOTE(Repka @ 2014 09 29, 13:54)

24 drasiai. va, tik neseniai gavau pizamas su uztrauktuku, ugis link 80 tai 18 men kaip tik 4u.gif

QUOTE(elskere @ 2014 09 29, 18:38)
Sveikatos  4u.gif  4u.gif
Dekui, bet tame ir yra nerimas, kad jie jau sedi ir patys moka atsisesti, o krenta visu svoriu kaip pakliuna  doh.gif

Va, nepasigyriau, kad pries pora sav kazkur ismoko patys atsisesti ir sedeti  thumbup.gif  thumbup.gif

dekui  4u.gif aha, jinai po truputi, veliau, bet padaro  ax.gif  tai vat ir nzn ka daryti, gyd saukia, kad raida lb atsilieka, o kineziste sake palikti pakolkas juos ramybeje, neskubinti ju raidos.

manyciau reiketu klusytis kinezistes, juk ji mato vaikus, kokie yra, kaip raumenukai vystosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2014 09 29, 15:54)

Ir ta ir ta bus maza, imk tik 2T arba 3T jeigu nori, kad ziemai uztektu
Mes nusipirkom 24months ant etiketes raso tinka ugiui 83-86cm, as saviskius vos ikisu...

Lagunos lelytem paveluoti gimtadienio sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 09 29, 22:10)
o kas buna tada namie su vaiakis? vyras? as kai pagalvoju apie darza... o dar darba noretusi keisti, tai mane broliene greit ant zemes nutupde, koks naujas darbas, gi sirgs vaikai...

Kolkas as nes dar nepradejau dirbt. Bet ryt eisiu i darba jau tai auklyte ateis paziuret. Susiradom tokia ligos atvejams. O del darbo tai tikrai truputi sudetinga jei i nauja eit norisi bet imanoma viskas. Mano darbas nesikeicia bet vistiek del kiekvienos slogos bilietenio neimsi. O dar kai du... va ir dabar G jau sveikas tai ryt galeciau ji drasiai vest bet vat M dar sloga yra. Na ir viskas kaip minimum ryt dar namie sedes nors greiciausiai itariu sia sav. ir nebeleisiu nes per diena stebuklas butu jei snarglys dingtu...
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 09 29, 22:10)
aciu 4u.gif  uoj, mes tai du kartus net...  per tikra gimtadieni iskepiau torta, buvom pas mociute, nu tai atvare kita, vyro brolis su seima ir gavosi mini baliuks biggrin.gif  o po to sestadieni kavineje, tai mamyte vynelio uz visus metus prigere lotuliukas.gif

junkis i musu smagius pokalbius mirksiukas.gif  turi minty kapsules nusukamas?

aciu, butinai prisijungsiu... tik jus jau tokios susibendravusios smile.gif
aga, turiu omeni kapsules nusukamas. gal zinot kas uzsako is UK?
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2014 09 30, 06:25)
Kolkas as nes dar nepradejau dirbt. Bet ryt eisiu i darba jau tai auklyte ateis paziuret. Susiradom tokia ligos atvejams. O del darbo tai tikrai truputi sudetinga jei i nauja eit norisi bet imanoma viskas. Mano darbas nesikeicia bet vistiek del kiekvienos slogos bilietenio neimsi. O dar kai du... va ir dabar G jau sveikas tai ryt galeciau ji drasiai vest bet vat M dar sloga yra. Na ir viskas kaip minimum ryt dar namie sedes nors greiciausiai itariu sia sav. ir nebeleisiu nes per diena stebuklas butu jei snarglys dingtu...

o kaip su auklyte vaikus pazindinai? na pvz maniskes tikrai neliktu vienos su kokia nepazistama teta...

QUOTE(Eufforija @ 2014 09 30, 07:26)
aciu, butinai prisijungsiu... tik jus jau tokios susibendravusios smile.gif
aga, turiu omeni kapsules nusukamas. gal zinot kas uzsako is UK?

as uzsakiau neseniai, va sian pastininke atnese 12 pakuociu, bet susikooperavom su kitom mamytem:) siuncia i Lt nemokamai jei uzsakymas 90 svaru, o healthypeach kainos geros jei perki 12 pakuociu. kiek tau ju reikia?
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 09 30, 10:54)
o kaip su auklyte vaikus pazindinai? na pvz maniskes tikrai neliktu vienos su kokia nepazistama teta...

tiesa sakant nelabai ir pazindinau blush2.gif Kelis kartus tiesiog kartu su manim pabuvo ir tiek. BEt maniskiams jei savuose namuose tai svetimi zmones enra baisu blush2.gif BEto ryt auklyte ateis nuo 8, o vyrastik nuo 9 i darba eina - tia dar kazkiek pabus be manes bet ne vien su auklyte - tai mnau bus gerai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pagaliau turiu internetą, bandau vytis jus smile.gif
Norėjau pasidomėt, kokias maitinimo kėdutes turėjot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2014 09 30, 09:45)
tiesa sakant nelabai ir pazindinau  blush2.gif Kelis kartus tiesiog kartu su manim pabuvo ir tiek. BEt maniskiams jei savuose namuose tai svetimi zmones enra baisu  blush2.gif BEto ryt auklyte ateis nuo 8, o vyrastik nuo 9 i darba eina - tia dar kazkiek pabus be manes bet ne vien su auklyte - tai mnau bus gerai.

jasna:) lengvai radai zmogu? kaip atsirinkai? 4u.gif

QUOTE(*Rud@@kė* @ 2014 09 30, 11:49)
Sveikos smile.gif
Pagaliau turiu internetą, bandau vytis jus smile.gif
Norėjau pasidomėt, kokias maitinimo kėdutes turėjot? smile.gif

as turiu dvi skirtingas, viena nauja viena naudota, bet jau uzknisa tie griozdai... mastom parduoti ir ikea jamt.
va, Neringa, pakeitei kedutes i ikea, pasitvirtino? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 09 29, 21:10)
manyciau reiketu klusytis kinezistes, juk ji mato vaikus, kokie yra, kaip raumenukai vystosi 4u.gif

Dekui 4u.gif as ir pati linkstu prie to, kad dbr nereikia ju skubinti, atsistot atsistoja jau patys, sedet - sedi, ismoks stovet ir vaiksciot ax.gif

QUOTE(Sandrute1986 @ 2014 09 30, 15:06)
as turiu dvi skirtingas, viena nauja viena naudota, bet jau uzknisa tie griozdai... mastom parduoti ir ikea jamt.
va, Neringa, pakeitei kedutes i ikea, pasitvirtino? 4u.gif

drinks_cheers.gif man ir nepatinka, griozdai, ir kol isvalai visus kampus, trupinius doh.gif
Atsakyti