QUOTE(pasisiutus @ 2015 09 30, 17:36)
Kaip fainai

Mano tai va kaip pries koki puse metu pasake "nana" (cia bananas vadinasi) - tia tiap ir liko iki siol

Ir nepanasu kad pasikeis kas
Mano vienas tai pleputis, toks grynas as

Tai jis istorijas pasakoja, kas ka veikia per diena, kad broliui atsitiko, jeigu jis verkia, kur tetis dirba su kuo isvaziavo ir t.t. Su juo gali rimtai pasikalbeti apie gyvenimo aktualijas. Ir siaip, jeigu nepasakoja, tada as turiu pasakoi, nes buna pastoviai KAS CIA?
Vakar buvo bajeris... Zodziu Adomą (tą plepujį) atpratinom nuo soskes taip, jis padave suniukui, pasakem kad suniukas suvalge ir viskas, nei verke nei prase,
sunia tiutia niam niam , atsiduso ir nuejo miegoti. Cia buvo pries metus mazdaug...
Bet vakar vyras isvede sunis, as nusileidau i virtuve mazyliams atsigerti padaryti.
Tai vaikai atsinese savo kedute, uzsikore ant komodos ir iskrauste mano papuosalu dezute, o toje dezuteje ir buvo paslepta Adomo tiute....
As ateinu i kambari Adomas stovi su tiute burnoje, ja issiema, pasiziuri ir klausia,
Mama, o kas cia?
Oi, cia kazkoks senas daiktas, kaka kazkokia,
Adomas man sako,
Ne mama, cia yra mano tiute
Tai vos neapsivoziau
Paskui teciui pasakojo, kaip jis dezuteje savo tiute rado
Ir kaip klausinėja kas cia, jie dazniausiai zino atsakyma, bet vistiek klausia po n kartu ir jeigu atsakai neteisingai, tada sako, ne mama, cia yra tas ir anas... Trumpai tariant jau mane vaikai auklėja, nebe aš juos