Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynuku mamytes 2013

QUOTE(Sinistra @ 2015 05 15, 15:20)
Vaidosiau, juk dvyniai priimami be eilės. Tik reikia nuvažiuoti į Vilniaus savivaldybę ir ten vietoje užregistruoti, nes registruojant internetu sistema nemato, kad jūsų vaikai yra dvyniai. Na, bent jau man taip išaiškino savivaldybės darbuotoja, kai telefonu teiravausi, kodėl mano dvyniai taip toli už borto. Aš pati kitą savaitę važiuosiu į savivaldybę ir užrašysiu savo vaikus iš naujo.

Kad man rodosjie us Klaipedos, jeu nemaisau. O pirmenybe dvyniams tik vln yra padaryta :-)
Atsakyti
Sveikos. Taip, Vaidosius, kaip ir mes klaipėdiečiai... o mes išvis 45 ir 47... nepapuolam verysad.gif ir nežinau, ką darysim...
Atsakyti
Taip, cia Klaipedoj tik trynukams pirmenybe ax.gif

QUOTE(Lagūna82 @ 2015 05 15, 20:50)
Sveikos. Taip, Vaidosius, kaip ir mes klaipėdiečiai... o mes išvis 45 ir 47... nepapuolam  verysad.gif  ir nežinau, ką darysim...

O i kelis darzelius raset? Galima juk i 3 bandyt ax.gif mes i viena rasem. Ten kur broliai lanko... Su broliu pirmenybe tikejomes papult unsure.gif bet tai realiai prasymo padavimo data yra svarbiausias kriterijus doh.gif nes pries mane 9 vaikai su pirmenybem... Taip savivaldybej sake. Tai labai neaisku man kodel tada mes nestovim 10 ir 11 g.gif mus aplenkia ir be pirmenybiu zmones vien todel kad prasyma anksciau padave doh.gif t.y. padave 2013 m sausio, vasario men... O kaip as galejau tokiu laiku ta prasyma atnest jei mano vaiku ne nebuvo tada? blink.gif Cia pagal musu sistema tai aisku kad visi gruodinukai gale liks doh.gif
Atsakyti
Taip, padavėm į tris, kituose dar toliau unsure.gif suteikė vilties, kad gal formuos vieną papildomą grupę, tada priims ~45 naujus vaikus, tokiu atveju šansų yra nemažai, nes bus atsisakiusiųjų manau (kurie pasirinko kitus darželius). Žodžiu laukiam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 05 17, 20:59)
Taip, padavėm į tris, kituose dar toliau  unsure.gif  suteikė vilties, kad gal formuos vieną papildomą grupę, tada priims ~45 naujus vaikus, tokiu atveju šansų yra nemažai, nes bus atsisakiusiųjų manau (kurie pasirinko kitus darželius). Žodžiu laukiam  g.gif

Na ar tikrinai siandien savivaldybes puslapi? rolleyes.gif
Mes nepatekom schmoll.gif 7 ir 8 likom laukti doh.gif visiska neteisybe schmoll.gif turejom pirmenybe ir nepatekom... Taip ir kyla noras susikraut tases ir isvaziuot i kokia anglija kur tokiu nesamoniu nevyksta mad.gif pikta esu siandien ant visos valstybes cool.gif
ELSKERE kaip jums su darzeliu?
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 20, 11:46)
Na ar tikrinai siandien savivaldybes puslapi?  rolleyes.gif
  Mes nepatekom  schmoll.gif  7 ir 8 likom laukti  doh.gif  visiska neteisybe  schmoll.gif  turejom pirmenybe ir nepatekom... Taip ir kyla noras susikraut tases ir isvaziuot i kokia anglija kur tokiu nesamoniu nevyksta  mad.gif pikta esu siandien ant visos valstybes   cool.gif
ELSKERE kaip jums su darzeliu?

O ka darzely sako? Neklausei dar? kazkokia nesamone, kad nepateko taviskiai unsure.gif

unsure.gif mes ir nepatekom, skambinaus sake sistema pakibo ir siai dienai tik 8 vietas turi blink.gif Planuoja priimti 30 vaiku liko 22 vietos, maniskiai dbr pakilo i 27, 28 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskere: 20 gegužės 2015 - 12:29
QUOTE(elskere @ 2015 05 20, 12:28)
O ka darzely sako? Neklausei dar? kazkokia nesamone, kad nepateko taviskiai  unsure.gif

unsure.gif mes ir nepatekom, skambinaus sake sistema pakibo ir siai dienai tik 8 vietas turi  blink.gif Planuoja priimti 30 vaiku liko 22 vietos, maniskiai dbr pakilo i 27, 28  verysad.gif

Nieko darzelyje nesako.... Ka jie gali pasakyt? Juk ne darzelio direktore dabar priemima vykdo o savivaldybe ax.gif butu per direktore esu tikra butume pateke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2015 05 20, 12:32)
Nieko darzelyje nesako.... Ka jie gali pasakyt? Juk ne darzelio direktore dabar priemima vykdo o savivaldybe  ax.gif  butu per direktore esu tikra butume pateke  smile.gif

Sarasus turi jau darzelis? Tai uz ribos likot 7, 8 vietoje? Facebooke tokios diskusijos nuo vakar vakaro vyksta :-D
Atsakyti
topsecret.gif gavom darzeli bigsmile.gif pradesiu stebuklais tiketi
Atsakyti
Ir mes gavome daržą blink.gif bet ne tą darželį, į kurį norėjau. Bet nebesvarbu, prisitaikysim, o gal persivesim vėliau, matysim.
Bet palauk dar Vaidosiau, dar ne pabaiga čia, dar kiek bus atsisakiusiųjų, gali bet kada jums paskambinti. Nepraraskit vilties. Manau papulsit biški vėliau ax.gif
Atsakyti
O tai cia ne galutines tos eiles? Nieko nesuprantu... Dabar mus rodo 7 ir 9 doh.gif
Taip ELSKERE cia uz ribos kelinti likom verysad.gif
Sveikinu LAGUNA, ELSKERE kad patekot bigsmile.gif 4u.gif i kokius cia darzelius?
Atsakyti
Mano supratimu dar negalutinės, dar tikrai bus atsisakiusiųjų, kuriems nepatogu, keitė gyvenamąją vietą ar šiaip persigalvojo g.gif pasiskambinus į daržą, ten jum papasakotų plačiau kaip kas, kaip būna. Manau yra šansų dar, nenusiminkit labai 4u.gif
O mes papuolėm į Linelį, biški nepatogu, bet tas, kur patogu vakar paskaičiau atsiliepimus - nieko gero. Tai čia ir liksim rolleyes.gif
Atsakyti