QUOTE(vaidosius @ 2015 01 11, 13:43)
nuo dvynuku mamos iki daugiavaikes mamos tik vienas zingsnis
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 01 12, 23:10)
Ir šiaip pradedu pastebėti, kad pas mus ožiukai atsiranda, neklausymas kažkoks. Ir iš kur tie vaikai taip sumąsto: sakai NEGALIMA - tai būtinai vistiek lįs, sakai ATEIK - tai bėga į priešingą pusę, ir jau griežtai kalbu, vistiek zbitkina ir į akis žiūri, kiek mamos ribos toli eis...
nu jūs man pasakykit iš kur šito išmokstama? Su kitais vaikais nebendraujame. Arba prausiu vieną merginą, kita stovi šalia klozeto, atidaro jį ruošiasi įmesti ten sesės batą. Sakau griežtai NEGALIMA, NIU NIU NIU! O ta sau žiūrėdama į mane ramiai paleidžia batuką į klozetą ir juokiasi
nu nu nu... kartais tikrai atrodo, kad išprotėsiu
aš irgi nežinau, jie jau gimsta mokėdami išdykauti ir tėvų kantrybę testuoti
QUOTE(Eufforija @ 2015 01 13, 15:39)
Zofdziu ivertinimai nlb kokie. Sake intensyviai su jais uzsiimineti...
A6 tai siulyčiau nepergyventi dėl tų išvadų, nes tos poliklinikų bobudės dažnai visokių nebūtų dalykų diagnozuoja. Juk Tu matai kasdien savo vaikučius, puikiai žinai situacija, kaip yra.
Aš nesu konsultavusis su jokiais specais, viską darau intuityviai.
Mes skaitom, duodu jiems patiems vartyti, papasakoju kas kiekvienam piešinyje yra, kokios spalvos ir pan. Taip pat su dėlionėm, papasakoju kokios formos, kokios spalvos, kaip reikia dėti, ką galima iš jų sudėti ir t.t. Žodžiu daug pasakoju, kartu su jais sėdžiu ir dėlioju.
QUOTE(sniege555 @ 2015 01 13, 15:53)
kimora, jaučiu, kad netruks, kai tapsi daugiavaike mamyte. labai tau to linkiu, vis paskaitau, su kokia meile ir atsakomybe, branda auginat savo vyrukus.
Ačiū
Po kelių metų greičiausiai
QUOTE(pasisiutus @ 2015 01 13, 20:28)
Nu as niekada nebuvau is tu kur buvimas namie patiktu. Man net namu ruosa yra kazkas baisaus
Jei tik butu galimybe be jokios sazines grauzaties tvarkytoja samdyciau.
Žinok aš lygiai tokia pati.. vieną savaitę ištisai pasėdėjau namuose - stogas nučiuožė. Aš kasdien kažkur bent 2-3valandom išlekiu, tai sportuot, tai fotografuot, tai į masažą, tai apsipirkti, tai su kuo nors susitikti, todėl grįžus, sėdžiu tik vaikus apsikabinus, nes sąžinė neleidžia kitais dalykais užsiiminėt.
Su ruoša irgi tas pats...