Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynuku mamytes 2013

QUOTE(vaidosius @ 2015 01 07, 10:01)
jeigu dvi lopselio grupes tai pakliusit  smile.gif  nes po 18 man rodos priima vaiku I lopseli  g.gif

Ten kur mes arčiausiai stovime formuoja tik vieną lietuvišką lopšelinukų grupę su 15 vaikų, bet apie gegužės mėnesį eilės bus galutinai suformuotos atkėlus nepatekusių vaikų prašymus iš 2013 metų ir plius atmetus tuos, kurie rinksis kitus darželius. Tai vistik tikiuosi, kad pakliūsime g.gif

O vilniečiams tai kodėl čia taip gerai unsure.gif kuo mūsų dvynukai kitokie.. kažin kodėl jie nepriima visuotinai tokių palankių gyventojams sprendimų...
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 01 07, 21:33)

O vilniečiams tai kodėl čia taip gerai  unsure.gif  kuo mūsų dvynukai kitokie.. kažin kodėl jie nepriima visuotinai tokių palankių gyventojams sprendimų...

nezinau, tikrai nezinau ir labai gaila, kad tik vilniaus mieste.... nes dvyniams negavus darzo beda, rasti aukle ka as zinau... privatus darzai 2 kosmosas....
Atsakyti
Merginos, o tai ką, Vilniaus mieste dvyniai į lopšelius-darželius priimami be eilės? Ar man čia haliucinacijos jau prasidėjo? Pamačiau ką tik Sandrutės citatą ir tikrąja ta žodžio prasme atvipo žandikaulis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2015 01 08, 23:08)
Merginos, o tai ką, Vilniaus mieste dvyniai į lopšelius-darželius priimami be eilės? Ar man čia haliucinacijos jau prasidėjo? Pamačiau ką tik Sandrutės citatą ir tikrąja ta žodžio prasme atvipo žandikaulis  blink.gif

As ne vilnieye, bet kaip suprantu tai taip.
Papildyta:
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 01 08, 11:16)
nezinau, tikrai nezinau ir labai gaila, kad tik vilniaus mieste.... nes dvyniams negavus darzo beda, rasti aukle ka as zinau... privatus darzai 2 kosmosas....

Na bet o ka daryt seimoms kur augina pvz pametinukus, ar kokiu 2m skirtumu ir pirmasis dar negaves vietos darzely, o antrasis jau irgi "priaugo" ji? Juk irgi gaunasi kad dviems vaikams privataus reik ar aukles g.gif O siaip tai auginancioms dvynukus tikrai nusiseke siemet, nes nebereik sukti galvos ka daryti
Atsakyti
QUOTE(Sinistra @ 2015 01 08, 21:08)
Merginos, o tai ką, Vilniaus mieste dvyniai į lopšelius-darželius priimami be eilės? Ar man čia haliucinacijos jau prasidėjo? Pamačiau ką tik Sandrutės citatą ir tikrąja ta žodžio prasme atvipo žandikaulis  blink.gif

Sinistra, taip! Vilnietems taip pasiseke siemet!
va cia pasiskaityk:
http://www.vilnius.l...;DocId=30250975

o siaip tai netu reiketu pildyti 12 diena, o veliau nuvaziuoti i svivaldybe ir is karto darzeli paskirs kur bus vietu (aisku pgl gyvenama vieta )

cia darzu sarasas:

http://www.vilnius.l...;DocId=30214999

kas neaisku, klausk, as net i svietimo skyriu skambinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 01 09, 10:31)
Sinistra, taip! Vilnietems taip pasiseke siemet!

kas neaisku, klausk, as net i svietimo skyriu skambinau lotuliukas.gif

Sandrute, ačiū aciuks.gif Nu kaip faina, negaliuuu clap.gif
Atsakyti
kaip jum pasiseke, vilnietes smile.gif
Atsakyti
Nežinau, man tai darželis iš vis kažkoks galvos skausmas ir mane labai gazdina... aš pasąmonėje noriu, kad jie nepatektu ir tikrai neįsivaizduoju, kad reiktų daryti jeigu pateks, kaip užsirašėm.
Todėl Vilnietėm visai nepavydžiu smile.gif

Poou, kaip gyvenat, senai matėm ir girdėjom apie Jus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 09 sausio 2015 - 15:56
QUOTE(Kimora @ 2015 01 09, 15:55)
Nežinau, man tai darželis iš vis kažkoks galvos skausmas ir mane labai gazdina...  aš pasąmonėje noriu, kad jie nepatektu ir tikrai neįsivaizduoju, kad reiktų daryti jeigu pateks, kaip užsirašėm.
Todėl Vilnietėm visai nepavydžiu smile.gif

Poou, kaip gyvenat, senai matėm ir girdėjom apie Jus  4u.gif

o kodel gasdina? Kad dar per mazi pypliukai bus 2 metuku? smile.gif Man ziauriai irgi gaila atiduot tokius darzan, noreciau, kokiu 3 metuku, bet labiau bijau tu ligu maratonu, kaip tarkim dirbt, kai vaikai istisai sirgtu? g.gif

Mes gyvenam neblogai, tik jau koks menuo slogos/kosuliai, issigydom ir vel is kazkur pasigaunam, aplinkui labai visu vaikai serga... Tai ir i lauka jau kuris laikas neislendam, liudna del to.
Kaip tavo, Kimora, vyrai auga? smile.gif Ar daug kalba?
Atsakyti
O as kaip tik nesuprantu ko to darzo bijoti biggrin.gif nes jie ten gi lavinami visaip kaip (ir paiso, ir skaito visaip kitaip uzsiima su jais). Bent as bamie tijrai tiek laiko viskam neskiriu, nes ir sau skirt laiko norisi ir dar namu ruosa, maisto gaminimas.... vat del ligu tai minusas, bet ar maziau sirgtumem jei neitumem velgi klausimas :-)
Ir siaip as va saviskius isleidau visai maziukus, bef nei kiekneatrodo kad per anksti ta padariau. O ir nors daig sergam, vistiek nemaza "poveiki" matau :-) Aisku geraja prasme
Atsakyti
Pasisiutus, aha tu anksti isleidai, tad gal gali placiau pasidalinti apie darzo vidaus subtilybes? Pvz kaip su maitinimu? Ar juos maitina ar patys valgo? Turbut du zmones nespeja visu aptarnaut? Ir apskritai ka ten duoda valgyt? Ir ar viska valgo? Kaip su puodo reikalais? Ir kaip juos ten uzmigdo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poou @ 2015 01 09, 18:22)
o kodel gasdina? Kad dar per mazi pypliukai bus 2 metuku? smile.gif

Mes gyvenam neblogai, tik jau koks menuo slogos/kosuliai, issigydom ir vel is kazkur pasigaunam, aplinkui labai visu vaikai serga... Tai ir i lauka jau kuris laikas neislendam, liudna del to.
Kaip tavo, Kimora, vyrai auga? smile.gif Ar daug kalba?

ai aš dėl darbo visai nepergyvenu, net negalvoju apie jį, gal visai teks mesti dėl vaikų gerovės biggrin.gif

Gasdina viskas, tiesiog gaila vaikus atiduoti... Maniškiai nuo gimimo įprate gauti visą mūsų dėmesi, mes su jais užsiemam, piešiam, dainuojam, šokiam, deliones dėliojam, knygas skaitom,kasdien į lauką einam ir t.t. Aš dar nebuvau jų pasodinus ir palikus žiūrėti filmukų ar prie kompo. Tiesiog visą laiką stengiuosi užimti prasmingai. Aš net sau prie kompiuterio neleidžiu sėdėti, kaip jie nemiega... Namų ruoša, laukas sau, maisto gaminimas tik tada, kaip vaikai miega, pvz aš virtuvę einu tvarkytis kokia 1nakties blush2.gif
O darželyje ką? jie turės persilaužti ir įprasti būti vieni,žaisti vieni, užsiimti patys su savimi,nes niekas ten to dėmesio neskirs.
Man iš vis tie mūsų darželiai tokie atsilike atrodo,tarybiniai, visi vaikai yra vienodi,neskatinamas kiekvieno vaiko individualumas ir t.t. tas man labiausiai ir nepatinka. Iš kitos pusės, kur ten ką priskatinsi, kai dirba dvi moterytės o grupėje 16-18 vaikų iš kurių pusę dar į pampius viską daro ir valgyt patys nemoka unsure.gif

Apie ligas tai iš vis patylėsiu...

Dar pridėsiu, kad aš UŽ darželį, už būrelius, už vaiko lavinimą, tikrai nelaikysių saviškių uždarytų namuose iki mokyklos. Tik reikia surasti priimtina variantą ir man ir vaikams. Dairausi po truputi į privačius,bet ir ten ne viskas blizga, kaip bebūtu gaila.

O vaikinai auga gerai, pilnais sakiniais dar nekalba, bet visumoj kalba labai nemažai smile.gif

QUOTE(pasisiutus @ 2015 01 09, 20:13)
Bent as bamie tijrai tiek laiko viskam neskiriu, nes ir sau skirt laiko norisi ir dar namu ruosa, maisto gaminimas....

Man kaip keista tai girdėti, kad vaikui darželyje daugiau laiko skiriama nei namuose, man tai tiesiog protu nesuvokiama, kaip taip gali būti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 10 sausio 2015 - 05:04