Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynuku mamytes 2013

O kur skaitei Vaidošiau, kad nuėmė tą prioritetą? Nemačiau tokios naujienos... unsure.gif Aš kai registravau vaikus prieš metus, tai mačiau tą prioritetą. Tai jei jį panaikino, reiškia, kad pasinaikino ir dvynių prioritetas patekti į vieną darželį. Tai dar ir dvynius gautum į atskirus daržus vežti biggrin.gif ne nu absurdų teatras. Bet gal dėl brolių/seserų įmanoma kažkaip ten susitarti... g.gif

P.s. Klaipėdoj tai buvo vienintelis prioritetas (Sesių/brolių), pagal kurį dvynukai susigrupuotų į vieną daržą. O dabar tada kaip bus, neaišku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna82: 04 sausio 2015 - 22:58
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 01 04, 22:55)
O kur skaitei Vaidošiau, kad nuėmė tą prioritetą?  Nemačiau tokios naujienos...  unsure.gif Aš kai registravau vaikus prieš metus, tai mačiau tą prioritetą. Tai jei jį panaikino, reiškia, kad pasinaikino ir dvynių prioritetas patekti į vieną darželį. Tai dar ir dvynius gautum į atskirus daržus vežti  biggrin.gif  ne nu absurdų teatras. Bet gal dėl brolių/seserų įmanoma kažkaip ten susitarti... g.gif

P.s. Klaipėdoj tai buvo vienintelis prioritetas (Sesių/brolių), pagal kurį dvynukai susigrupuotų į vieną daržą. O dabar tada kaip bus, neaišku...

mums direktore darzelio kur vyresneliai lanko sake ax.gif cia tas buvo pries praeitus naujus metus... tai nuo 2014 m sausio jau turetu sita tvarka galiot g.gif
Atsakyti
O aš kai registravau vaikus elektroninėj sistemoj 2014 sausį, tai ta grafa, kurioje žymisi, kad brolis/sesė lanko tą patį daržą buvo. Nežinau, gal ta direktorė netiksliai žino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 01 05, 22:09)
O aš kai registravau vaikus elektroninėj sistemoj 2014 sausį, tai ta grafa, kurioje žymisi, kad brolis/sesė lanko tą patį daržą buvo. Nežinau, gal ta direktorė netiksliai žino  g.gif

nu duok Dieve kad direktore butu apsirikus biggrin.gif
Atsakyti
patikrinau klaipedos savivaldybes puslapyje darzeliu info ir pasirodo pas mane "vaiku laukianciu eileje nera" blink.gif g.gif doh.gif
LAGUNA o ka tau rodo savivaldybes puslapyje?
bet ta anketa ziurejau tai tikrai yra pirmenybes broliu/sesiu bigsmile.gif
nezinau ka daryt ar pildyt is naujo prasyma ar eit aiskintis ar tiesiog laukt blink.gif g.gif siaip mes prasyma dar 2013m gruodi nunesem tiesiai direktorei o ne I savivaldybe, bet juk vistiek turetumem eilej matytis unsure.gif
Papildyta:
ir tarp "lankanciu istaiga vaiku" tik Dziugas irasytas kaip lankantis darzeli... apie Taura nieko neirasyta doh.gif betvarke kazkokia huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidosius: 06 sausio 2015 - 09:34
QUOTE(vaidosius @ 2015 01 04, 21:47)

Papildyta:
o cia tas dvyniu prioritetas gal ta prasme tik jei vienas pateko tada ir kita butinai ikis  g.gif  na juos kaip I viena visuma sugrupuot... o ne ta prasme kad pirmenybe turi pries kitus vaikus  g.gif

cituoju:

28. Vaikai, kuriems Savivaldybės Vaiko gerovės komisijos nutarimu skirtas privalomas ikimokyklinis ir (ar) priešmokyklinis ugdymas, įvaikinti vaikai, globą turintys vaikai (išskyrus atvejus, kai laikinoji globa nustatoma tėvų prašymu), tos pačios Įstaigos darbuotojų, dirbančių pagal pagrindinio darbo sutartį, vaikai, du ar daugiau vienu metu šeimoje gimę vaikai ir kitais Lietuvos Respublikos įstatymų numatytais atvejais į Įstaigą priimami be eilės,[B] neatsižvelgiant į teritorinį principą (pridedami skenuoti dokumentai). Prašymai priimami nuolat.
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2015 01 06, 14:07)
cituoju:

28. Vaikai, kuriems Savivaldybės Vaiko gerovės komisijos nutarimu skirtas privalomas ikimokyklinis ir (ar) priešmokyklinis ugdymas, įvaikinti vaikai, globą turintys vaikai (išskyrus atvejus, kai laikinoji globa nustatoma tėvų prašymu), tos pačios Įstaigos darbuotojų, dirbančių pagal pagrindinio darbo sutartį, vaikai, du ar daugiau vienu metu šeimoje gimę vaikai ir kitais Lietuvos Respublikos įstatymų numatytais atvejais į Įstaigą  priimami be eilės,[B] neatsižvelgiant į teritorinį principą (pridedami skenuoti dokumentai). Prašymai priimami nuolat.

bet čia tik Vilniuje?
Nes Kauno taisyklėse tikrai tokio punkto nėra
http://ep.kaunas.lt/...p/5/?itemID=163
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 06 sausio 2015 - 15:39
QUOTE(vaidosius @ 2015 01 06, 10:37)
patikrinau klaipedos savivaldybes puslapyje darzeliu info ir pasirodo pas mane "vaiku laukianciu eileje nera"  blink.gif  g.gif  doh.gif
LAGUNA o ka tau rodo savivaldybes puslapyje?
bet ta anketa ziurejau tai tikrai yra pirmenybes broliu/sesiu  bigsmile.gif
nezinau ka daryt ar pildyt is naujo prasyma ar eit aiskintis ar tiesiog laukt  blink.gif  g.gif siaip mes prasyma dar 2013m gruodi nunesem tiesiai direktorei o ne I savivaldybe, bet juk vistiek turetumem eilej matytis  unsure.gif
Papildyta:
ir tarp "lankanciu istaiga vaiku" tik Dziugas irasytas kaip lankantis darzeli... apie Taura nieko neirasyta  doh.gif betvarke kazkokia  huh.gif

Tikrai nelaukciau, bet naujo irgi nerasyciau. Eiciau aiskintis kur dingo trys vaikai doh.gif nes nesamone kazkokia. O pildei popieriuje? Gal numete kur ir nesuvede i sistema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2015 01 06, 21:43)
Tikrai nelaukciau, bet naujo irgi nerasyciau. Eiciau aiskintis kur dingo trys vaikai  doh.gif nes nesamone kazkokia. O pildei popieriuje? Gal numete kur ir nesuvede i sistema  doh.gif

Asviska dar per direktore dariau. Pas mus tik veliau ivede tvarka kad per savivaldybe priimineja ax.gif
Bet faktas kad Tauras yra toj sistemoj nes juk savivaldybe mokesti uz darza kas menesi tai paskaiciuoja ax.gif reiskias mato kad lanko rolleyes.gif
Bet del dvynuku tai nejuokinga man kad nerodo eileje... Tikrai eisiu pasiklaust
Jeigu ka tai i Vilniu dvynukus veziosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Darželis tavo popierinį prašymą turėjo sukelt į sistemą, tavo vietoj pirmiausia skambinčiau į daržą paklaust ar sukėlė, jei taip, tada į savivaldybę, kodėl nerodo. Aš tai sąmoningai laukiau sausio, kad suvest pačiai, ir kad nebūtų paskui maišaties. Manau viskas yra gerai, gal dar nesukrito visi duomenys, bet reikėtų pasiaiškinti, kad nebūtų vėlu.
o mums rodo, kad esam viename darželyje 28 ir 29 eilėje, kituose dviejuose apie 60 numeriu g.gif turėtume pakliūt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna82: 06 sausio 2015 - 22:19
QUOTE(Lagūna82 @ 2015 01 06, 22:16)
Darželis tavo popierinį prašymą turėjo sukelt į sistemą, tavo vietoj pirmiausia skambinčiau į daržą paklaust ar sukėlė, jei taip, tada į savivaldybę, kodėl nerodo. Aš tai sąmoningai laukiau sausio, kad suvest pačiai, ir kad nebūtų paskui maišaties. Manau viskas yra gerai, gal dar nesukrito visi duomenys, bet reikėtų pasiaiškinti, kad nebūtų vėlu.
o mums rodo, kad esam viename darželyje 28 ir 29 eilėje, kituose dviejuose apie 60 numeriu  g.gif  turėtume pakliūt

jeigu dvi lopselio grupes tai pakliusit smile.gif nes po 18 man rodos priima vaiku I lopseli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2015 01 06, 14:37)
bet čia tik Vilniuje?
Nes Kauno taisyklėse tikrai tokio punkto nėra
http://ep.kaunas.lt/...p/5/?itemID=163

deja, kiek zinau tai tik Vilniuje tas galioja 4u.gif
Atsakyti