QUOTE(zomša @ 2014 09 14, 08:29)
Plius - klausimas - ar nebūna taip, kad iš pradžių netikęs maistas po kurio laiko gali pradėti tikti, ir atvirkščiai?
sakyciau su paleo viskas galima.
ty kai sutvarkai zarnyna, kuris del tam tikru priezasciu neveike gerai, tai ir tinka.
as visa gyvenima negalejau valgyti kefyro. po pusmecio paleo paragavau ir iki siol valgau- jokiu blogumu pilve!
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2014 09 14, 10:12)
Pasidalinkit, prašau, kaip jūs elgiatės svečiuose... Tarkim vaišės - pica (arba sumuštinai) ir saldumynai. Jokio tinkamo maisto, o valgyti norisi, nes kaip tik kažkurio valgio metas.
nevalgau.
buvo paskutini karta- tortas ir lazanija.
bet atsirado ir namines mesytas su agurkais . tad visi valge lazanija- as mesyte:)
dabar dar kartais asinesu sau i svecius deserto- sokolado 85 %. kam patinka- tik dziaugiasi ir valgom kartu. kam ne- vadina tai mano maistu ir valgau viena- dar geriau
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 14, 09:19)
Tai kad kramto jis, kramto, bet ar vaikai nori kramtyti daug salotu ar petrazoliu, jis pas mane labai nedaug produktu is vis gali valgyti, tai is tu paciu tenka suktis ir koses ir kitus patiekalus makaluoti ir norisi kuo daugiau zalesiu ideti.
Tiesa sakant kas neturejo stipriai alergisko vaiko negali net suprasti koks tai gyvenimas, siuo metu vaikas mano valgo labai gerai ir sveikai, bet turiu is kailio nertis, kad jam nepabostu ir manau vargu ar sveika vaika pavyktu taip ilgai apsaugoti nuo visokiu suduku. Jau maniau kad galiu lengviau atsipusti, kad po beveik metu pralaidaus zarnyno lopimo stipriu reakciju nebus, bet deja vakar turejome anafilaksini
Zuvi jis valgo kartais, bet mociute dave uztepeles truputi avokadas, zalumynai ir silke ( nelemta file), bet jos ten labai nedaug buvo ir tik paragavo, po keletos minuciu pradejo dusti, nosis stipriai varveti, patine visas veidukas, baltu pupuliuku ant veido, rankyciu, koju atsirado
Gerai tik kd viskas namuose atsitiko, greitai sureagavome.
vaje... kaip baisu
tikrai turi ziuret 100% ka valgo..
bet va idomu kaip bus veliau. ar nera si alergija isaugoma, kaip sako daktarai?
Papildyta:
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 14, 10:45)
Dabar porą avaičių pieno produktų atsisakiau, neskaitant vieną kartą gerto kavos su pienu. Jaučiuosi žvaliau, lengviau, neišbrinkusi. Svoris krenta.
kaip pavydziu sito pasiryzimo. noreciau ir as moket a tsisakyt. nebent kai prispirs mane ir susuks i raga-tik tada pabandysiu atsisakyt..
beje noriu pasidziaugt- kone pirma karta po metu Paleo man suskaudo gerkle, varvejo nosis, skaudejo kakla ir ausis.. na visi ligos simptomai. pries metus buciau kritus su temperatura i lova, su kruva antibiotiku savaitei.
bet dabar - tik papurksciau kazka, paciulpiau kazka ir jau trecia diena nieko nebeskauda!
aisku apribojau vaisiu stipriai, ir is karto padejo! susitvarke organizmas savaime!
stebuklai- ne kitaip!