Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 13:04)
Mergai, patarkit, ka ant sutinusio snukio det, bo jau ir melyne ima rysket  mad.gif negana to, kad puse rozos kaip kempiniuko  doh.gif tai dar melynuot imu  verysad.gif kaip as i darba eisiu pirmadieni???? klientai galvos, kad diedas sudubasino...  doh.gif Koks kopustas gal gelbetu?? aa?  unsure.gif nes geriu antibus, ibumetina nuo skausmo, jau trecia diena eina...

Tu tikrai ne į darbą, o pas tą patį dantistą eik. Nes gal viduje kas supūliavo, ne visada gi ir temperatūra būna. Jei apskritai nereikia į greitąją. Nes čia galva, ne kokia ranka.
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 13, 15:25)
Yra 4, 4.
Siaubas, kaimynė diabetikė net padejavo, kad per žemas. O gal ji teisi?

Taigi telpi į visas normas, viskas gerai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 09 13, 14:34)
Taigi telpi į visas normas, viskas gerai.smile.gif

Nu, bet kai bobutės pradeda patarinėti, vis tie į galvą imu doh.gif
Atsakyti
Aha, viena moteriske serganti issetine mete mesa valgyt, nes jai taip viena moteriske patare. Ir vis skusdavosi facebooke, kad jai blogeja. Vargsiuke dar ir antsvoris auga, miltiniai savo daro. Bet jeigu bobute pasake, reiskia sventa.
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 14:04)
Mergai, patarkit, ka ant sutinusio snukio det, bo jau ir melyne ima rysket  mad.gif negana to, kad puse rozos kaip kempiniuko  doh.gif tai dar melynuot imu  verysad.gif kaip as i darba eisiu pirmadieni???? klientai galvos, kad diedas sudubasino...  doh.gif Koks kopustas gal gelbetu?? aa?  unsure.gif nes geriu antibus, ibumetina nuo skausmo, jau trecia diena eina...

Sako ūkiškas muilas mėlynes naikina, bet pati nebandžiau
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 14:15)
verysad.gif nu tempos nera, puliuot lyg ne, bet puse gerkles skauda, ryt neina normaliai, zaptai neatsidaro pilnai ir sutinus.... nors man ten pirma diena iskart kazkokiu hormonu suleido, kad netinciau... Ospamoxa po 1grx2 geriu. Varge varge, negalvojau, kad taip ilgai kamuosiuos... kai virsutini islupo-tai per diena pamirsau viska... O dar ta melyne ima rysket  doh.gif man tai tragedija, nes jos pas mane menesiais neissivaiksto  doh.gif

Antibijotikus geri? Gal jau koks uždegimas prasidėjo? Nenoriu gąsdinti, bet vieną protinį ir man teko šalinti operuojant, nes jis buvo palindęs po kitu dantim ir niekaip negalėjo išlysti. Ir nors po operacijos gavau antibijotikų, bet po kokių 3-5 dienų keitė man juos į stipresnius, nes niekaip nepraėjo skausmai.
Papildyta:
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 13, 11:57)
Kuriam mieste? Mano kaime tai jos nėra maxėj, Kaune akropolio ir pramonės maximose prašiau kad pažiūrėtų, bet irgi nerado. Pegase 43 su centais kainuoja, nerrrrrrrrrrrvina  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 09 11, 19:32)
Aš negaliu balsuoti - nėra varianto "priaugau su paleo"  unsure.gif  biggrin.gif
nebuvau aš plona, dabar esu tokia su moteriškais apvalumais, o prieš paleo buvau numetusi iki jaunatviškos mergiotės figūros smile.gif

Aš irgi priaugau doh.gif Net per W30 man svoris augo. Nerandu kito paaiškinimo, tik tai, kad prieš Paleo apie 1,5 metų valgiau tik liesą maistą ir nevartojau cukraus, miltinių ir kruopų. Gal pradėjus vartoti riebalus, organizmas įjungė kaupimo režimą?
Valgau 3 kartus per dieną, griežtai jokių užkandžiavimų, jokio cukraus, net obuolių nevalgau, jokio arbūzo, jokio banano. Kažkodėl atsirado kojos kelio sąnario skausmas, sakyčiau, gan stiprus. Kartais net šlubčioju.
QUOTE(jaicy @ 2014 09 11, 20:35)
arba is musu meeto receptukas- paprastas kaip dukartdu - kopustai ir cukinija su TNS 3000 biggrin.gif ir patroskinti puode 3 min! su grietine ant virsaus PASAKA!

Kas tas TNS 3000? Kas čia per patiekalas?
Cukinijos man farširuotos mėsos faršu dabar gerai eina. Neįsivaizduoju troškinio be cukinijos šiuo metų laiku.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 11, 20:57)
As irgi i augimo puse einu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif apklausa man netinka biggrin.gif
valgau tris kartus per diena ax.gif

Man valgyti 2 kartus per dieną ar 1 kartą yra dar tik siekiamybė.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 12, 22:38)
Nesuk plaučių,  jos gi nieko negirdėjo nei apie metabolizmą, nei apie atsparumą insulinui ir jo pertekliaus pasekmes. Kaip ir mes kažkada.

Viena ju, tu vegetariu, neigianciu mesos nauda, ir diskutavusiuju apie "zmogaus prigimti", tarp kitko, yra medicinos darbuotoja su medicininiu issilavinimu. Tai turetu buti kazka girdejusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 13 rugsėjo 2014 - 20:59
Ir dar, ar kas nors jusu daresi maisto netoleravimo testa? Ar tiesa parodo? smile.gif
Atsakyti
Grice, gal tu baltymo padaugini? TNS 3000 yra pjaustykles modelis.

Menuli, as irgi prie medicinos, bet apie atsparuma insulinui iki paleo ne velnio negirdejau. O mano chebrytes pilvo chirurgijos rezidentas kola siurbia litrais, pilvas ispustas. Kazkada padiskutavom, irgi tokiu "bajeriu" negirdejes. Jo kasdienybe virskinamojo trakto vezio pacientai, ypac kasos vezio atvejai. Medikas medikui nelygu.

p.s. Mesa piktnaudziauti nereikia, taip pat ja reikia tinkamai paruosti, nesugadinti. Paleo nera vien mesos ir tauku rijimas. Nepamirkit darzoviu. Ir pieno produktus vartoti reikia saikingai, o kam netinka-nevartoti isvis. Nera vieno universalaus edimo instruktazo. Stebekit save ir palaikykit balansa. Jei vienam tinka lekste tauku, kitam gal uzteks ir mazo saukstelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 13 rugsėjo 2014 - 21:53
QUOTE(san @ 2014 09 13, 09:38)
O kokiu tikslu salotos malamos į košelę?
Skaniau! Daugiau telpa bigsmile.gif Nesiginčysiu - pačiai kramtyt būtų tikriausiai geriau, ale mano kramtymo aparatas tam nelabai tinkamas ax.gif
Kol auga mamytės sode - norisi jų daug pavalgyt, be to, sumalus su avokadu, agurkais, labai skanus glotnukas gaunasi - kabinu šaukštais apsilaižydama essen.gif Be to, yra teorija (diskutuotina, žinoma), kad taip paruoštos geriau pasisavina...
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2014 09 13, 14:27)
Tiksliai bandyk kokiu heparinu teptis, mėlynės greit nuo jo išsivaikšto.
Teisybę čia kai kurios rašo - nuo mėlynių labai gera priemonė paprastas rudas ŪKIŠKAS MUILAS. Užsigavus patepti drėgnąja muilo puse, jei buvo muilinėje arba tiesiog padrėkinti šiek tiek - ne tik mėlynės nebus, bet ir skausmą apramins. Nuo paauglystės žinau ir vartoju šį metodą, draugams ne kartą pravertė, dukrą be mėlynių užauginau, kam patariau - visi pripažino naudą ir džiaugėsi ax.gif Tik, jei mėlynė jau yra, vargiai bepadės, nors... mano močiutei kompresai su ūkišku muilu 'ištraukė" abscesą (guzą nuo vaistų leidimo), aš tepdavau sau arba dukrai po vaistų leidimo (nesušoksta gumbai, nepamėlynuoja, mažiau skauda), žinau, kad ir mastitus moterys taip gydosi. Taigi, panacėja thumbup.gif

O kas negalit be obuolių ir po to skundžiatės pilvo pūtimu, bandykit kepti orkaitėje: perpjovus per pusę, išpjauti sėklalizdžius, skanu užberti cinamono. Keptuose, rašoma, pektino daugiau ir virškinasi lengviau. Be to, rašoma ir pati patyriau, kad, jei tuščiu skrandžiu valgomi ir nemaišomi su kitais produktais, mažiau problemų kyla ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 13 rugsėjo 2014 - 22:31
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 12, 14:48)

na  dabar, kai jau pagaliau išėjo ši knyga, manau, daugiau žmonių apie tai sužinos ir info daugės. Skaičiau- pernykštės apklausos duomenimis- pasaulinė paleo bendruomenė yra antra po vegetarų, bet kai matau nuo kokių bėdų šita mityba gelbsti, tai tikriausiai  ir juos  su laiku perspjausim. thumbup.gif
Papildyta:

svarbu, kad tas riebumas būtų pieno riebalai, o ne kokie pridėtiniai augaliniai.

o dar pies metus as apie ja nieko nesu girdejus..
Atsakyti
As savo maziui irgi salotu, krapu, petrazoliu, liucernos daug sumalu su darzovemis ir mesyte. Daug daugiau galima ju taip suvalgyti smile.gif Pati pernai maldavau sau tokius zalius kokteiliukus su bananu, bet dabar ju nevalgau, tai su pomidorais ir grietine sueina , dar pieniu lapu idedu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 13 rugsėjo 2014 - 22:25