Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 13, 10:42)
* O tas nenormaliai daug - kiek?
Fruktozė didina atsparumą insulinui, tad tavo vietoj neėsčiau daug obuolių, nes  vaikas gali gimt su  nukrypusiu metabolizmu ir turėtų problemų dėl sveikatos.
** tipo pastojai -gali atleist vadeles?  biggrin.gif

* Nu žinai, jei neriboju, tai galiu ir 20 obuolių per dieną suvalgyti. blush2.gif Va šitų: Slava pobediteliam Dabar jau riboju. Aišku, pirmiausia dėl nėštumo ribas bandau nustatyti.
** Matai, prieš pastojant jau buvau kelis mėnesius apleidus paleo principus, tai tas pasileidimas nebuvo staigus. Bet, aišku, daug stipresnis nei įprastas...
ax.gif
Papildyta:
Ir šiaip pastojus kažkoks psichologinis stresas buvo. Žinai, pradėjau bijoti kad per mano mitybos "apsvaigimus" vaikui nepakenkčiau. Ir jei jau noriu kruasanų, tai gal man jų reikia. O kodėl norėjau, taip ir neaišku. Ar tikrai norėjau, ar tik dėl to kad nėščia leidau sau norėti. Laimei, viskas pasibaigė. dabar normalioje būsenoje esu.
Atsakyti
20?- taigi šitiek energijos neišeikvoji, kur ji dingsta? Pavirsta riebalais .

pamąstyk logiškai- iš ko vaikas sudarytas? Iš riebalų ir baltymų, o ne iš žolės.
Mano nuomone, jau geriau bulvė, nei obuolys, ji bent fruktozės neturi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 13, 01:16)
Ir Zinzino zuvu taukai su alyvuogiu aliejumi pas juos pirmoje lentynoje garbingai vartojami. Ir pasakyti nera kaip, nes karstai  ir fanatiskai tiki tokios mitybos nauda ir neduos net prasizioti, kad daro klaida. Anot jos, cia as darau klaida misdama lavoniena. Ir ne argumentas, kad atsikraciau kruvos ligu ir negalavimu.

O... Zinzino. Tau neįsiūlė?

Jis irgi karštai ir fanatiškai tikėjo, kad gyvens bent 100 metų. Ir puiki mityba su daug žalių daržovių, vaisių bei kruopų- pavedė. doh.gif Nusišarminimas -nieko gera, kaip ir užsirūgštinimas. Reikia išmokt sekti balansą.
Atsakyti
Kaip man faina, manes jokios bulkos netraukia, nenoriu net sokolado. Ai, bulviu siek tiek valgiau. Labiausiai noriu mesos ir kiausiniu. Ir sparagines pupeles apvirtos ir su sviestu. Esciau kibirais. Bus kaip bus, ziuresim.
Atsakyti
Mergai, patarkit, ka ant sutinusio snukio det, bo jau ir melyne ima rysket mad.gif negana to, kad puse rozos kaip kempiniuko doh.gif tai dar melynuot imu verysad.gif kaip as i darba eisiu pirmadieni???? klientai galvos, kad diedas sudubasino... doh.gif Koks kopustas gal gelbetu?? aa? unsure.gif nes geriu antibus, ibumetina nuo skausmo, jau trecia diena eina...
Atsakyti
Ant low carb nestuke.gif irgi nereikia sėdėti, tačiau fruktozė nėra gėris.
And for pregnant women. At least 100 g/day.
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 14:04)
Mergai, patarkit, ka ant sutinusio snukio det, bo jau ir melyne ima rysket  mad.gif negana to, kad puse rozos kaip kempiniuko  doh.gif tai dar melynuot imu  verysad.gif kaip as i darba eisiu pirmadieni???? klientai galvos, kad diedas sudubasino...  doh.gif Koks kopustas gal gelbetu?? aa?  unsure.gif nes geriu antibus, ibumetina nuo skausmo, jau trecia diena eina...
vaje, kaip tau ilgai nepraeina- ar ten nesupūliavo, tempos neturi?
kad ant kokios kojos, tai sakyčiau šlapimo kompresą, bet ant veido? Neturiu versijų.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 13, 13:07)
Ant low carb  nestuke.gif  irgi nereikia sėdėti, tačiau  fruktozė nėra gėris.
And for pregnant women.  At least 100 g/day.

Kad dabar nesinori, nieko tuoj prades moliugai i trasa eiti, o i tirsta sriuba galima ir viena bulvike imesti. Suedu as ir koki vaisiu ryte ant tuscio kai uzsimanau.

Ai tiksliai, saldzia bulve buvau visai pamirsus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 13 rugsėjo 2014 - 13:17
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 13, 14:11)
vaje, kaip tau ilgai nepraeina- ar ten nesupūliavo, tempos neturi?
kad ant kokios kojos, tai sakyčiau šlapimo kompresą, bet ant veido? Neturiu versijų.

verysad.gif nu tempos nera, puliuot lyg ne, bet puse gerkles skauda, ryt neina normaliai, zaptai neatsidaro pilnai ir sutinus.... nors man ten pirma diena iskart kazkokiu hormonu suleido, kad netinciau... Ospamoxa po 1grx2 geriu. Varge varge, negalvojau, kad taip ilgai kamuosiuos... kai virsutini islupo-tai per diena pamirsau viska... O dar ta melyne ima rysket doh.gif man tai tragedija, nes jos pas mane menesiais neissivaiksto doh.gif
Atsakyti
Mėlynę liotonu (dėl heparino) tepti, jei anas tinka.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 13, 12:57)
Kuriam mieste? Mano kaime tai jos nėra maxėj, Kaune akropolio ir pramonės maximose prašiau kad pažiūrėtų, bet irgi nerado. Pegase 43 su centais kainuoja, nerrrrrrrrrrrvina  smile.gif

Pirkau Bazėj prie Gariūnų. Ją tik penktadienį gavo, tai įtariu net neišdėta į vitrinas gali būt. Bandyk ieškot didesnėse savaitgalį, arba pirmadienį, kol akcija nesibaigė. Jei penktadienį gavo, turėtų kažkur sandėly stumdytis smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 13, 14:53)
Kaip man faina, manes jokios bulkos netraukia, nenoriu net sokolado. Ai, bulviu siek tiek valgiau. Labiausiai noriu mesos ir kiausiniu. Ir sparagines pupeles apvirtos ir su sviestu. Esciau kibirais. Bus kaip bus, ziuresim.

Palauk palauk, dar tik pradžia biggrin.gif Aš visą trečią mėnesį negalėjau žiūrėt į jokią mėsą, žuvį ir jokias žalias salotas biggrin.gif Valgiau beveik vien bulvinius maistus

QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 15:04)
Mergai, patarkit, ka ant sutinusio snukio det, bo jau ir melyne ima rysket  mad.gif negana to, kad puse rozos kaip kempiniuko  doh.gif tai dar melynuot imu  verysad.gif kaip as i darba eisiu pirmadieni???? klientai galvos, kad diedas sudubasino...  doh.gif Koks kopustas gal gelbetu?? aa?  unsure.gif nes geriu antibus, ibumetina nuo skausmo, jau trecia diena eina...

Nu žiauria tau čia g.gif Tiksliai bandyk kokiu heparinu teptis, mėlynės greit nuo jo išsivaikšto. Bet dėl tinimo tai nė nežinau...
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 09 13, 13:27)
Palauk palauk, dar tik pradžia  biggrin.gif  Aš visą trečią mėnesį negalėjau žiūrėt į jokią mėsą, žuvį ir jokias žalias salotas  biggrin.gif  Valgiau beveik vien bulvinius maistus

Tai va, man trečio vidurys ir visas ketvirtas mėnuo buvo sunkiausi maisto suvaldymui. O kai tik sužinojau, kelias savaites griežtai paleo buvau.
Voresta, tikrai ne kasdien po 20 suvalgau. Tik retais atvejais. Šiaip iki 10. Aišku ir tas labai daug. Tik jei saldžiai norisi ir nėra tikro šokolado kažin ką geriau - medų, razinas ar obuolį? Tikrai bulve neužsikimščiau tik susinervinčiau lotuliukas.gif
Bijojau, kad cukrus aukštas bus nuo fruktozės. Yra 4, 4.
Siaubas, kaimynė diabetikė net padejavo, kad per žemas. O gal ji teisi?
Atsakyti
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 13, 14:04)

Atsimenu mamos rase, kad vaikams guzus ir melynes mazinti padeda ukiskas muilas. Pati nebandziau, bet rase, kad isbandyta ir labai efektinga.
Atsakyti