QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 12, 20:59)
Taip pat džiovintas prieskonines žoles, druską, riešutus - žodžiu, visa, kas kieta, netgi mėsą bandžiau - patiko, gavosi kapotas faršas
Tai tas žemasis, reiškia, riešutams ir pan. tiks. Galvojau - jis gal tik visokiems žalėsiams. Šaunu, ačiū.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 12, 23:15)
As nesukciau smegenu, kiekvienas daro pagal save. Tik nemegstu, kai kai kurie tokiu zmoniu pradeda zeminti kitus, na juk kiekvienas nori buti auksciau kito. As pvz nejauciu paniekos kitam tik del to, kad kazka darau kitaip.
Mergos, mano virtuve beveik sumontuota, kaip grazu!!! As euforijoj
Sutinku, sutinku, sutinku.
Sveikinimai dėl virtuvės.
Kaip aš noriu savo namų.
Nėra čia ko liūdintis dėl to, kaip kas mato kitus. Ir temų, kuriose požiūris - visai kitoks, geriau neskaityti būtent dėl savęs.
Mitybos klausimu mano asmeninė (ir žmonių, kuriuos kartais matau savo aplinkoje) patirtis sako priešingai. Todėl sprendžiant, kas geriau man, leidžiu sau daryti savo išvadas. Bet tas jie nežino, kad jiems taip būtų geriau bent jau man pačiai
neskanus iš abiejų pusių. Suaugę žmonės - skaito, domisi, renkasi.
QUOTE(Azu @ 2014 09 13, 09:16)
As galvoju kad vaikui galima nebent idiegti kad sveikatai didele itaka turi ne maistas,
Netikiu kad galima vaikui taip isplaut smegenis, kad jis nenoretu paragauti mokykloj snikerio, picos ar dar ko nors , ka valgo visi.
Galvoju - gal kažkaip vaiką galima apdoroti dėl to, kad maistas turi didelę įtaką sveikatai. Bet švelniai, ne kaip nors fanatiškai, nedraudžiant, tiesiog kasdienybėje maitinant teisingu pagrindiniu maistu.
O dėl antro - labai sutinku. Baisiausia, kai tėvų dėl mitybos užspausti vaikai arba tuos snikerius sunkiai nuspėjamais kiekiais doroja pasislėpę, arba, būdami, pvz., svečiuose, nevaldomai nusiaubia svečių saldumynų aruodus.