Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 25, 18:59)
Siandien jau neatsispyriau barsciu sriubos (issirankiojau bulves) ir salto rukymo lasinuku, nors nezinau ar pasirengiant tyrimui jie leistini.

o kas blogo barsciuose, kad jiems reikia atsispirti?smile.gif
Juk pasirengimas tyrimui yra aprasytas. Pati darysies metabolizmo tyrima?
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Azu @ 2014 09 22, 10:24)
as manau kad vertint bus galima kai paciai bus 60 smile.gif .


Manau, kad tai nesusiję su amžiumi. Pažįstu bambančių, apatiškų, tingių, be pozityvių minčių -niolikinių, bet pažįstu ir labai daug virš 80 m. pragyvenusių žmonių, kuriems nihilizmas, nevalingumas buvo svetimas, kurie buvo šviesuoliai-domėjosi viskuo kas nauja, buvo ne tik išsilavinę, bet ir išprusę įvairiose srityse. Saugojo savo sveikatą, kad netaptų kitiems našta, o pačių kasdienybė būtų šviesi ir įdomi-nesiskundžianti ir nesiguodžianti be sustojimo, nereikalaujanti pastovių ir didelių dėmesio dozių, nes jiems buvo įdomu su savimi, su savimi sveiku, dar vis žibančiomis noru sužinoti, švytinčiomis akimis.

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 22, 10:35)
Yra visokiu visokio amziaus zmoniu. Ir cia nuo amziaus nepriklauso. ten parasyta kaip apie mano mama. Ir ligos tos pacios. As net nesiimsiu jai turbut siulyti, nes ji tikrai netures ka valgyti. Mesos nevalgo beveik. Galetu bent pameginti menesi pagyventi be duonos. Be pieno produktu jai cia isvis perdaug butu. SaDa, parasyk paskui, kaip pageres ar nepageres tavo mamai po dvieju savaiciu pabandymo.


drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 22, 15:54)
Dalinuosi drauges skaniuju kotletu receptu:
I kiaulienos farsa ji imaiso maltu vistos kepeneliu. Deda trecdali ar net 50/50+megiami priedai (druska, svogunelis, cesnakas) as truputi vandens ipilu, kad mase minkstesne butu. Labai gerai isminkius ir ismecius mase, gaunasi  super purus ir skanus kotletukai.


Neišyra kotletai tik su kiaušiniu?

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 25, 18:54)
o kas blogo barsciuose, kad jiems reikia atsispirti?smile.gif


Bulvės, kurios ten buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 25 rugsėjo 2014 - 20:32
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 25, 19:49)
Izolda, jus turbut apie Ceslovo istorija kalbate. Ji jau seniai internete patalpinta. Riebalu jis bijojo del cholesterolio ir kraujagysliu uzsikisimo. O tie enzimai mano nuomone grynas marketingas.

Turbut tas pats. O kodel marketingas? Siaip enzimai israsomi po sunkiu traumu, sumusimu, kad pagreitintu gijima ir mazintu uzdegima.
Jei IS autoimunine ir uzdegimine liga, tai gal ir turi poveiki.

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 25, 19:54)
o kas blogo barsciuose, kad jiems reikia atsispirti?smile.gif
Juk pasirengimas tyrimui yra aprasytas. Pati darysies metabolizmo tyrima?

Gal nieko blogo. O rukyti lasiniai galimi? Apie tai neaprasyta.
Tai tik baltymams kaitinimo trukme ivardinta? Darzoves galima kaitinti?

Rokas taip supratau atliks.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 09 25, 21:30)
Neišyra kotletai tik su kiaušiniu?

man neisyra. O kuom dar tu juos klijuoji?
Atsakyti
Kokybiskas maistas irgi skatina gijima. Man jau dabar zaizdos, sumusimai ir idreskimai zyyymiai greiciau gyja. Be to nepigus tie enzimai ir tikrai ne visiems padeda (skaitau atsiliepimus IS forume).
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 25, 20:57)
man neisyra. O kuom dar tu juos klijuoji?


Kiausas puikiai klijuoja kotletus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 25, 22:00)

Kiausas puikiai klijuoja kotletus smile.gif

As visada tik kiausu ir klijuoju:)
Atsakyti
pas mus farsas kazkoks kitoks, ar kitaip sumaltas, kad isvis nieko nereikia kotletam suklijuot, laikosi ir taip...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 25, 22:25)
pas mus farsas kazkoks kitoks, ar kitaip sumaltas, kad isvis nieko nereikia kotletam suklijuot, laikosi ir taip...


Pas mus (Jav) - lygiai taip pat. Kitaip malama mesa.
Dazniausiai darau su daug smulkiai pjaustyto svoguno, krapu, tarkuotu morku - puikiai susiklijuoja su tuo farsu. Darau kartais ir su saldytais spinatais (atsildau pries tai), dedu 1 dali spinatu, 1 dali mesos, svogunu, susiklijuoja neblogai, atsargiai keptuvej pavartau ir laikos gerai.
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 09 25, 16:29)
Pas mus (Jav) - lygiai taip pat. Kitaip malama mesa.
Dazniausiai darau su daug   smulkiai  pjaustyto svoguno, krapu, tarkuotu morku - puikiai susiklijuoja su tuo farsu. Darau kartais ir su saldytais spinatais (atsildau pries tai), dedu 1 dali spinatu, 1 dali mesos, svogunu, susiklijuoja neblogai, atsargiai keptuvej pavartau ir laikos gerai.

as niekada neperku farso, pati malu, tai kiauso reik. pasiziuru, kad prideta "natural flavors" ir padedu atgal.

is kokios valstijos pati busi? as is VA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 26 rugsėjo 2014 - 02:05
QUOTE(jautiena @ 2014 09 25, 22:25)
pas mus farsas kazkoks kitoks, ar kitaip sumaltas, kad isvis nieko nereikia kotletam suklijuot, laikosi ir taip...

man klijuojasi ir pas mus normaliai, esu n kartų klijavus be kiaušo, kai apsižiūrėdavau, kad jo nėra, reikia tik gerai "išmušti" tą faršą tada. tiesa, faršo, kaip tokio, praktiškai neperku, paprašau, kad sumaltų prie akių iš mano pasirinktos mėsos gabalų. bet teko ir pirktinį klijuoti, nesubyra biggrin.gif
Nidulia, ačiū labai už rekomendacijas, tikiuosi, finansams pagerėjus galėsiu dažniau naudoti. noriu noriu jautienos skanios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 26 rugsėjo 2014 - 06:10
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 25, 22:05)
As visada tik kiausu ir klijuoju:)


Man farsa visada prie akiu mala, o del geresnio sulipimo as dedu ir kiausini ir smulkiai sutarkuoju kokia cukini. Man patinka tokie kotletai pusiau darzoviniai, vakar pvz turejau likusia virta morka ir puse saldziosios bulves tai sumaigiau irgi imeciau I farsa, nes nu negi ismesi biggrin.gif
Zodziu, o siaip MB tai tokiu lietuvisku kotletu nelabai pripazysta, tad dazniau kepu juos orkaiteje, tokius kaip burgerius vad. Ir be iprastiniu prieskoniu butinai dedu nemazai smulkintu petrazoliu - kazkaip taip priimta pas mus, bet pastebejau, kad mesyte sultingesne nuo tu zoliu gaunasi, netgi kepant orkaiteje.
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 09 26, 09:44)
Man farsa visada prie akiu mala, o del geresnio sulipimo as dedu ir kiausini ir smulkiai sutarkuoju kokia cukini. Man patinka tokie kotletai pusiau darzoviniai, vakar pvz turejau likusia virta morka ir puse saldziosios bulves tai sumaigiau irgi imeciau I farsa, nes nu negi ismesi biggrin.gif
Zodziu, o siaip MB tai tokiu lietuvisku kotletu nelabai pripazysta, tad dazniau kepu juos orkaiteje, tokius kaip burgerius vad. Ir be iprastiniu prieskoniu butinai dedu nemazai smulkintu petrazoliu - kazkaip taip priimta pas mus, bet pastebejau, kad mesyte sultingesne nuo tu zoliu gaunasi, netgi kepant orkaiteje.

thumbup.gif man patinka orkaitej kepti kotletus, stovet prie keptuves nereikia, riebalu pilt nereikia, bet jie , man plonyciai kaip burgeriai nesigauna, vistiek issipucia.
Atsakyti