QUOTE(nomore @ 2014 09 25, 14:01)
tai va, dažniausiai kiaušams tenka šita garbė

aš ne paleo, o primal greičiau, tai valgau pieno produktus, varškės visokios variacijos. o šiaip, tinka tas pats man, kas ir kitiems valgymams, pvz daug daržovių troškintų su trupučiu maltos mėsos, arba amžinieji sūdyti lašiniai ar sūdyta mėsa su daržovėm. tiesa, pusryčiai būna vėlai, nes ryte geriu tik cikoriją su kokosu.
Na as jau senai pastebejau, kad kiausiai man nelabai tinka, nes visi pusryciai baigiasi po ju zarnyno issivalymu

o kartais dar ir blogumas iki kokiu pietu buna... darzoves troskintos su mesa ok, bet jei jas ryte gamintis-tai jau papildomo pusvalandzio reikia

nebent nuo vakar sildytis

Ir aplamai, nezinau kame saknys, bet kad ir sviezios salotos is pat ryto lygiai taip greit dingsta is pilvo

va veliau galiu daug ka valgyt-neitikeciausius derinius ir nieko... bet ryte...
QUOTE(-sky- @ 2014 09 25, 14:20)
O man asmeniskai labia patiko kazkur archyvuose perskaityta mintis, kad paleo neturi pusryciu, pietu ir vakarienes, o tiesiog 3 valgymus (arba 2). Tad as sia mintimi ir vadovaujuosi, ypac kai neturiu kiausiniu. Siryt valgiau orkaiteje troskintu darzoviu kalna su ghe ir uzkandau lasinukais + vis dar neatsisakiau rytinio glotnucio su bananu ir riesutu pienu, chia ir dar kuo...
Koki kita ryta mielai pusryciauju kepeneliu pate su agurkais ar dar kuo, kas uzsiliko saldytuve nuo vakar.
Aisku jeigu kiausiniu atsisakai reikia daugiau varijuoti, bet jei atsisakai pusryciu sampratos, tai gyventi kur kas lengviau

na taip jau iprasta vadinti tuos valgymus

as irgi daug ka pasiurpinu, kai pasakau, kad ryte su kava lasiniu su raugintu kopustu pririjau

nes kai apima neviltis atsidarius saldytuva ryte-ka cia suvalgyt, kad neapsitr.... tai kartais ir tokie pusryciai buna-is serijos, ataip ataip... kai iseigine, tai galiu ju ir nevalgyt, bet i darba einant kavos reikia, o ant tuscio nelabai man smagu

tai kartais buna varske, kartais kiausiai, kartais mesa su darzove.. dabar va po skerstuviu kepenines turiu, liezuvio... Šiaip man nera skirtumo psichologiskai ka valgyt kada, tik va zarnos atsirenka ..........
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 25, 14:36)
Radau straipsni apie Is.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=65936720Mane visada domino zmoniu sveikata, net jei manes tai niekaip neliecia. Taciau, beveik visada, jei straipsnis mane uzkabina, skaitau komentarus.
cia kartais ne silverio komentaras