sveikos, šlapimo kvapas ir spalva būna pakitusi, rytiniame šlapime, (nes iš po nakties būna koncentruotas), kai vartojate b grupės vitaminus ir kai valgote burokėlius
Labas rytas, man patiko sis straipsnis apie tai, kodel zmogus turi valgyti mesa. Viskas labai logiska: http://www.alfa.lt/s...savo-prigimtimi
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 19:27)
Saunuole dukra. Ir as saviprievarta uzsiimu. Einu su suniu I miska ir ten sportuoju kol suva laksto. Kartais ir svarmenis rankose nesuosi I miska. Kartais begu kiek kojos nesa ir kol neuzdustu, gaunasi neilga distansija, bet is visu jegu, Suva lekia pries mane, tai niekaip nepaveju, tik juokas suima, kad pamaciusi mane lekiancia ir ji varo D Tiesa pasakius, maniau, kad jau nebemoku begti ir srtikseti, pasirodo dar moku.
kaip as megstu sportuoti negaliu be sporto, atrodo va darysiu pertrauka savaites laiko (nes is tikruju reikia organizmui jos), jau reikia daryti pertrauka, taciau as vel sportuoju ir pagaunu save, kad bunu pikta, blogos nuotaikos be sporto.
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 24, 20:27)
O formos kaip pasikeite, gal riebaliukai tirpsta, o raumenis auga, jautiesi lengvai, ar apsunkusi? Man rodos vistiek riebalo per mazai. Silveris anksciau rase, kad bande specialiai daugiau riebalu nei visada valgyti ir svoris pradejo kristi, bet jam to nereikejo, tai grizo prie iprasto kiekio. As dabar daugiau riebaliuku valgau, tai net ir man kartais dveju valgiu uztenka, neskaitant rytines plaktos kavos . Po valgio desertas maskarpone keleta sauksteliu ir ramu
viskas lyg ir apsitvarke, pamazinau baltymo, jauciuosi geriau, buvau apsunkusi, issiputusi, dabar ir pilvas plokscias
Sveikutes!
Uch kokios jus saunuoles, man sportas visai nedraugas. To judejimo aplink nama kazkiek yra, bet siaip darbas sedimas, kelelis is darbo tolimas, tad irgi automobilyje... Vis sakau kad pakanka man pajudeti tiek, kiek grizus virtuveje, aplink namus ir pan... bet skaudi tiesa ta, kad daugiau man to judejimo reiketu, tikrai daugiau.... bet turbot reiketu darba mesti ir ukininkauti pradet - cia siaip, drambliuko sapaliones
Uch kokios jus saunuoles, man sportas visai nedraugas. To judejimo aplink nama kazkiek yra, bet siaip darbas sedimas, kelelis is darbo tolimas, tad irgi automobilyje... Vis sakau kad pakanka man pajudeti tiek, kiek grizus virtuveje, aplink namus ir pan... bet skaudi tiesa ta, kad daugiau man to judejimo reiketu, tikrai daugiau.... bet turbot reiketu darba mesti ir ukininkauti pradet - cia siaip, drambliuko sapaliones
QUOTE(-sky- @ 2014 09 25, 10:05)
Sveikutes!
yra efektyviu sporto programu, kur 30 min uztenka per diena uzsukite i sporto namuose tema
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 16:33)
Galetu parduotuvese buti bent kokiu kukuruzu ar ryziu miltu bandeliu su idaru.
Bet juk nė tų negalima pagal paleo ar čia toks pereinamas laikotarpis dabar? Man bandelių nesunku atsisakyti, bet va blynus kartais mėgstu, tai kepu iš kukurūzų+avižų miltų per pusę.
Mano pietūs šiandien visai paleo'iški keptos dorados, kimštos citrina ir bazilikų pesto (naminiu) + orkaitėje troškintos daržovės (bulvės, morkos, salierai). Pusryčiams buvo grūdėta varškė. Su vakariene, deja, teks taikytis prie kolektyvo (o bus picos)
Sportas ir judėjimas yra gyvenimas ir koks nuostabus jausmas pranokti savo lūkesčius ir save įveikti.
Niekas neatsakė dėl riešutų luobelių valgomos jos ar ne
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 25, 10:09)
yra efektyviu sporto programu, kur 30 min uztenka per diena uzsukite i sporto namuose tema
Uch, zinau, kad yra tu budu ir taupanciu laiko, bet vat is kaip prisiversti? Galeciau lekti ir I jura paplaukyt ir su savo sunimis bent pusvalandziui islekti, bet keliuosi 6, namo griztu geriausiu atveju 6.30... puolu gaminti vakariene ir maista rytojui, kol pavalgom, apsitvarkau ir ziu - 9.30 kaip nieko... Dusas ir lova. Vis meginu kazkaip labiau organizuoti savo laika, nes puikiai suprantu, kad cia grynai organizacinis klausimas... na ir dar slapta tikiuosi, gal po kokio menesio whole atsiras is kazkur papildomos energijos, kad be bedu galesiu atsikelti bent 5.45 ir mini mankstele bent ryte padaryt
Dar prie progos noreciau pakalroti klausima ir paklausti patarimo - kaip man vyrui svorio aginti. Cia supratau is pasisakymu, kad reikia mazinti riebalu ir didnti angliu kiekius, nors angliu jis nemazai suvartoja. Gal jau lasinio per daug?
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 25, 08:54)
Labas rytas, man patiko sis straipsnis apie tai, kodel zmogus turi valgyti mesa. Viskas labai logiska: http://www.alfa.lt/s...savo-prigimtimi
Tai va, o pas mus ir tai kūdikiams mėsą daktarai skiria tik nuo 7 mėn.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 25, 09:35)
viskas lyg ir apsitvarke, pamazinau baltymo, jauciuosi geriau, buvau apsunkusi, issiputusi, dabar ir pilvas plokscias
Kieno sąskaita jūs tą baltymą mažinat? Ko suvalgot daugiau? Daržovių?
Aš kažkaip nebežinau ką valgyti kai išsimetė bulvės, grikiai, ryžiai. Dar atimtų kas varškę, tai išvis badas. Mėsa, žuvis, kiaušiniai.
O su tom daržovėm, tai nežinau, man jos toks menkavertis produktas, gal turi ten kokių vitaminų daugiau, bet kad pasisotint nuo jų reik toną suvalgyt, ir ilgam sotumo nesuteikia.
QUOTE(Izolda @ 2014 09 25, 10:37)
Kieno sąskaita jūs tą baltymą mažinat? Ko suvalgot daugiau? Daržovių?
Aš kažkaip nebežinau ką valgyti kai išsimetė bulvės, grikiai, ryžiai. Dar atimtų kas varškę, tai išvis badas. Mėsa, žuvis, kiaušiniai.
O su tom daržovėm, tai nežinau, man jos toks menkavertis produktas, gal turi ten kokių vitaminų daugiau, bet kad pasisotint nuo jų reik toną suvalgyt, ir ilgam sotumo nesuteikia.
O man kazkaip atvirksciai - darzoves puikiai tinka ir sotu, ypac kai pradejau negaileti valyto sviestuko ar patroskinti tokiam "rimtame" sultinyje... Gal svieziais agurkais ilgam ir neuzkimsciau skrandzio, bet visos troskintos darzoves eina su sviestuku tiesiog puikiai
QUOTE(-sky- @ 2014 09 25, 10:23)
Dar prie progos noreciau pakalroti klausima ir paklausti patarimo - kaip man vyrui svorio aginti. Cia supratau is pasisakymu, kad reikia mazinti riebalu ir didnti angliu kiekius, nors angliu jis nemazai suvartoja. Gal jau lasinio per daug?
Gal dažniau valgyti - pridėti priešpiečius, pavakarius. Lašiniai, manau, netrukdo Pieno produktų daugiau, alyvuogių aliejaus, avokadų, riešutų, pvz. macadamijų
QUOTE(Amarcord @ 2014 09 25, 10:22)
Bet juk nė tų negalima pagal paleo ar čia toks pereinamas laikotarpis dabar? Man bandelių nesunku atsisakyti, bet va blynus kartais mėgstu, tai kepu iš kukurūzų+avižų miltų per pusę.
Mano pietūs šiandien visai paleo'iški keptos dorados, kimštos citrina ir bazilikų pesto (naminiu) + orkaitėje troškintos daržovės (bulvės, morkos, salierai). Pusryčiams buvo grūdėta varškė. Su vakariene, deja, teks taikytis prie kolektyvo (o bus picos)
Sportas ir judėjimas yra gyvenimas ir koks nuostabus jausmas pranokti savo lūkesčius ir save įveikti.
riesutu luobeliu? kas tai? su reisutais, kad ir paleo reikia atsargiai, mirkyti per nakti suriame vandenyje, po to perskalauti ir minimalioj temp. orkaitej pakaitinti arba sauleje isdziovinti ir tada valgyti, o sveikiausi tai
Macadamia nuts, high in monounsaturated fat, healthy even in high amounts;
Chestnuts, starchy and very low in polyunsaturated fat, beneficial as a source of healthy carbohydrates;
Brazil nuts, high in omega-6 and total PUFA, but also extremely high in selenium and probably useful in small amount to get adequate amounts selenium;