QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 18:02)
Gal gali kiek placiau apie moliuga su farsu? Tiesiog viska sumesti I keptuve ir patusinti, jokiu priedu?
Negali kol kas kopustiniu valgyti ar leliukui blogai kai kopustinius valgai? As proteju nuo briuselio kopusteliu, kuriu pries metus nekenciau.
Negali kol kas kopustiniu valgyti ar leliukui blogai kai kopustinius valgai? As proteju nuo briuselio kopusteliu, kuriu pries metus nekenciau.
jo, sumeti, ir tušini, iš pradžių moliūgą, kai jis suminkštėja, dedu faršą, plius prieskoniai. dar riebalo užmesti, kokosų aliejus tinka.
vaikui pilvą pučia, kai kopūstinius valgau. aš irgi protėju, ir nuo paprasto kopūsto, ir nuo kalafiorų su brokoliais, ir nuo briuselinių
tiesa, kažkada klausei, ar dukra, kai nepaslenka su spaudimu, eina sportuoti. tai taip, eina, lanko treniruotes, plius fiziniai du per savaite, plius vasarą riedučiai, dviratis ištisai. tikrai jai pagerėja. bet gal tau jau pasitaisė spaudimas?