Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 18:02)
Gal gali kiek placiau apie moliuga su farsu? Tiesiog viska sumesti I keptuve ir patusinti, jokiu priedu?
Negali kol kas kopustiniu valgyti ar leliukui blogai kai kopustinius valgai? As proteju nuo briuselio kopusteliu, kuriu pries metus nekenciau.

jo, sumeti, ir tušini, iš pradžių moliūgą, kai jis suminkštėja, dedu faršą, plius prieskoniai. dar riebalo užmesti, kokosų aliejus tinka.
vaikui pilvą pučia, kai kopūstinius valgau. aš irgi protėju, ir nuo paprasto kopūsto, ir nuo kalafiorų su brokoliais, ir nuo briuselinių biggrin.gif
tiesa, kažkada klausei, ar dukra, kai nepaslenka su spaudimu, eina sportuoti. tai taip, eina, lanko treniruotes, plius fiziniai du per savaite, plius vasarą riedučiai, dviratis ištisai. tikrai jai pagerėja. bet gal tau jau pasitaisė spaudimas?
Atsakyti
nomore, aciu uz ideja, tai dar greiciau nei su vista, ryt darysiu:) Tik kiaules farsa pamaisysiu su kepenelemis, nes tik as viena is seimos jas megstu.
O is kur randa jegu tavo mergaite sportui kai spaudimas labia zemas?
As dabar nebesimatuoju. Galva nesvaigsta, tai ir pofik koks tas spaudimas, einu ir darau ka reikia. Pasportuoju namie. Vyras vilioja I baseina, bet nelabai as megstu plaukioti o ir ant odos gyvenanciu geruju bakteriju gaila, nes chlorkalkes jas visas isdauzo. As niekuom nesitepu kuno , bet oda nei serpetojanti, nei sausa - minksta ir maloni, tai chlorkalkemis visai nenoriu gadinti reikalo. Eisiu geriau I sporto sale, nes greit kieme nebeliks jokiu darbeliu kai nelemti obuoliai bus surinkti ir gelynai su siltnamiu sutvarkyti. Meginsiu ziema pati kasti sniega vietoj sporto, vo apaks vyras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 rugsėjo 2014 - 18:18
o tie "zirneliai" kur konservuoti, juos valgyti galima? o kukuruzus konservuotus, gal irgi galima? nors kaip suprantu, negerai, kad konservuoti...as juos lb megau. del moliugo, tai man skaniausias patiekalas yra moliugu sriuba. reikia pakepti moliuga su cesnaku, tada ideti visa ta mase i naturalu buljona uzvirti ir sublenderiuoti puode. man labai skanu. yra daug receptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 24 rugsėjo 2014 - 18:18
Už idėją ačiū ne man, o Ursula Star, čia jau aną moliūgų sezoną ji svaigo biggrin.gif
O dukra tai saviprievartos būdu, nes žino, kad normaliau jausis smile.gif be to, jai patinka.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 19:16)
o tie "zirneliai" kur konservuoti, juos valgyti galima? o kukuruzus konservuotus, gal irgi galima? nors kaip suprantu, negerai, kad konservuoti...as juos lb megau. del moliugo, tai man skaniausias patiekalas yra moliugu sriuba. reikia pakepti moliuga su cesnaku, tada ideti visa ta mase i naturalu buljona uzvirti ir sublenderiuoti puode. man labai skanu. yra daug receptu.

zirnelius galima, tik ziurek, kad sudetyje nebutu cukraus prikrauta. Cento zirneliuose near cukraus, ale acto yra.
Va matai, ir sriuba paleo moki pasigaminti:) Dar grietines riebios sauksta ant virsaus, jei valgai pieniskus ir uzsikasti mesa:)
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 09 24, 19:21)
Už idėją ačiū ne man, o Ursula Star, čia jau aną moliūgų sezoną ji svaigo biggrin.gif
O dukra tai saviprievartos būdu, nes žino, kad normaliau jausis smile.gif be to, jai patinka.

Saunuole dukra. Ir as saviprievarta uzsiimu. Einu su suniu I miska ir ten sportuoju kol suva laksto. Kartais ir svarmenis rankose nesuosi I miska. Kartais begu kiek kojos nesa ir kol neuzdustu, gaunasi neilga distansija, bet is visu jegu, Suva lekia pries mane, tai niekaip nepaveju, tik juokas suima, kad pamaciusi mane lekiancia ir ji varo biggrin.gifD Tiesa pasakius, maniau, kad jau nebemoku begti ir srtikseti, pasirodo dar moku.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 24, 16:43)
Izolda: matyt pati prasciausia papigianska sokolada valgei biggrin.gif kokybiskas 85%+ juodasis sokoladas valgant tokiu pojuciu nesukelia biggrin.gif

Na toks tikrasis 85proc.sokoladas niekad manes nemasino biggrin.gif visada masino geras pieniskas su riesutais biggrin.gif ale gal reikes islavint skoni ir tam kakaviniam.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 24, 16:44)
Izolda, vitaminu nevartoji? Nuo riboflavino sysius irgi svyti smile.gif

Kaip sykis ryte isgeriau B grupes vitaminu porcija, bet tik pirmoji porcija, negi taip greit suveike?

QUOTE(Azu @ 2014 09 24, 17:03)
Cia jau kaip kam. sad.gif as tik is bado sokolada esciau. Jei kas vaisina tai nuryju uzgerdama vandeniu, neskanu man ziauriai.  O vat visokie "vaikiski" irisai, karvutes - skanu biggrin.gif

Va va, karvutes, irisai, pamenu nusipirkdavau visa krepsi irisu, pageidautina, kad butu sunkiai sukramtomi, ir man visam vakarui budavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 22, 21:35)
budavo 58- 59 kg, dabar beveik 64 , esu 171 cm ugio. sportuojanti aktyviai, nesuprantu verysad.gif  verysad.gif grauziuosi kazkaip schmoll.gif bebijau kazka eksperimentuoti su tais riebalais. kad dar daugiau nepriaugciau.

O formos kaip pasikeite, gal riebaliukai tirpsta, o raumenis auga, jautiesi lengvai, ar apsunkusi? Man rodos vistiek riebalo per mazai. Silveris anksciau rase, kad bande specialiai daugiau riebalu nei visada valgyti ir svoris pradejo kristi, bet jam to nereikejo, tai grizo prie iprasto kiekio. As dabar daugiau riebaliuku valgau, tai net ir man kartais dveju valgiu uztenka, neskaitant rytines plaktos kavos rolleyes.gif . Po valgio desertas maskarpone keleta sauksteliu ir ramu smile.gif

O bandeliu visiskai nesinori. Dazniausiai i parduotuve vaziuoju pavalgius, tai visiskai nevilioja, o anksciau taip ir buvo, kol namo vaziuoji bulkute jau suvalgyta, o namuose dar viena su pienu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Matau prakalbot apie Robiflavina (vit B2), tai pasisakysiu ir as. Visai neseniai iskeliau cia klausima, kodel mano slapimas geltonas ir su prastu kvapu? Taigi nustojus vartoti B grupes viraminus, slapimas grizo i normalia permotama spalva (isskyrus rytini), kvapelis palaipsniui silpnejo, dar apmazinau baltymu, gal ir tas dasidejo, dabar dvoko nebera.

Toliau man klausimas iskilo.... Pabandziau kelissyk susivesti maista i Cronometer, visada riebalu pas mane ~150% dienos normos. Ar tai yra blogai, kai angliu ir baltymu kiekiai atitinka "reikalavimus"? Svoris neauga, nukrito 1kg, 169/53. mano paleo su lengvais retais nuklydimais su juodu sokoladu, vyno taure. Beje, angliu irgi virsydavau, 30% kokia, bet dabar stengiuos sutilpt i duota norma.
Butent Cronometer pagalba pamaciau, kad virsiju baltymu, o atrode negali but. Apmazinau ju ir , kaip minejau, manau tas prisidejo prie slapimo dvoko dingimo.
Ir dar vienas klausimas: pagal Cronometer niekaip nesurenku kalcio dienos normos, 50-70% tik. Gal turit kokiu pasiulymu? Pieno produktu nevartoju, retai grietines sauksta tik. Taip pat dar i ka atkreipiau demesi - vitamino A visada apie 1000% dienos normos!! Atrodo nerealu tik ties 100% butu apsistot.
Labai idomios visu nuomones!aciu
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 24, 18:39)
Kaip sykis ryte isgeriau B grupes vitaminu porcija, bet tik pirmoji porcija, negi taip greit suveike?

Suveikia labai greitai, as ryte ikaldavau ir lekdavau i darba, darbe uz poros val i wc ir is karto matesi spalva pakitus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 24, 15:43)
Izolda: matyt pati prasciausia papigianska sokolada valgei biggrin.gif kokybiskas 85%+ juodasis sokoladas valgant tokiu pojuciu nesukelia biggrin.gif

eus valgius toki kaip Izolda papsakojo - 85, pigiauska - pojuciai buvo tokie pat doh.gif doh.gif doh.gif veuuuu
Papildyta:
http://www.madeinvil...-ivertinimus/i/

baisu, ka?.. jau nekalbant kad nera ka valgyt ten... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 09 24, 19:55)
Sveikos,
dabar dvoko nebera.

Ir dar vienas klausimas: pagal Cronometer niekaip nesurenku kalcio dienos normos, 50-70% tik. Gal turit kokiu pasiulymu?

thumbup.gif

o dareisi mineralu tyrimus? ar tikrai truksta kalcio?

is vitaminu as geriu vit D3 ir Magni.
Kalcis normoj
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 18:16)

as irgi tasidariau sriubu sezona! snd konservuotu pomidoru. anskciau ji buvo su ryziais- is viso pasaka! dabar be nieko, bet su naturaliu sultiniu.

zirneliai galima, tik kad be cukraus butu- labai sunku rasti.
kukuruzai NE
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 18:10)

As perku turguje pas ta pacia moteri.  Nerealiai skani jautiena, net trumpai pavirta buna minkstute. Pavirusi ir isjungusi kaitra, dar kiek palaikau uzdengtame puode. Super mesa.

kuriam turguj perki?
Atsakyti
Hales, man jis arciausiai.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 22:11)
Hales, man jis arciausiai.

o, papasakok, kaip tą moterį su gera jautiena idetifikuoti bigsmile.gif
Atsakyti