Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 24, 15:36)
Vat vat, aš buvau tokiam NLP seminare svorio metimo klausimais, tai ten kaip tik buvo kalbama, ką daryti, jei labai norisi kažkokio skanėsto, nuo kurio, aiškiai žinoma, bus blogai. Tereikia tiesiog įsivaizduoti, kad jį jau suvalgei, kuo smulkiau, kuo detaliau, kuo tikroviškiau, kaip kvepia, kaip tirpsta burnoje, mmm, kąsnis po kąsnio, jausti kaip prisipildo skrandis, ir auga pasitenkinimas - viskas, suvalgiau, ramu, sotu, gomurys pamalonintas smile.gif Visiškai įsijausti, kad jį jau suvalgėm, ir kokį pasitenkinimą, savijautą, bet ką, ką nuo jo gavom.

Apgavom smegenis - nebenorim smile.gif

Po tokio vaizdingo skanesto "suvalgymo" teliktu vienas kelias - lekti ir ji nusipirkus realiai suesti, nes sitaip suzadinus vaizduote, nieko kito ir nebelieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 24, 14:50)
Klausykit, o pagal tuos visus parametrus, ką reiškia kai šlapimas skaisčiai geltonas (švyti)?
Jei neklystu, Rokas seminare sakė, kad fosforo yra - tačiau nežinau, ką tai reiškia
Atsakyti
Cia kazkas klause, kodel grikiu ir pupu negalima valgyti. Va cia apie itala, kur valgo paleo. Tai raso, kad veliau galima kazka prisitaikyti, kokius ryzius kazkas prisitaiko. Tai gal ir su grikiais tas pats.
http://www.delfi.lt/...a.d?id=62487977
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 15:44)
Po tokio vaizdingo skanesto "suvalgymo" teliktu vienas kelias - lekti ir ji nusipirkus realiai suesti, nes sitaip suzadinus vaizduote, nieko kito ir nebelieka smile.gif

Jei neužbaigsi vaizduotėje viso proceso, kad jau esi soti ir patenkinta, tai taip smile.gif
Vizualizuokit rezultatą - jau suvalgiau.

QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 24, 15:54)
Jei neklystu, Rokas seminare sakė, kad fosforo yra - tačiau nežinau, ką tai reiškia

Supratau, visi naudingi elementai bėga į unitazą biggrin.gif o gal ne naudingi g.gif
Papildyta:
Aš seniau, kai labai nežinodavau kaip atsispirti šokoladui, dar ir kitokią vizualizaciją naudojau..

Kaip valgau jį, jaučiu kaip veliasi burnoje, weeex, apsivelia dantys, gerklė ir gomurys taip apsąla, kad net koktu.. Kaip tas visas marmalas, suvilgytas seilių, slysta žemyn į skrandį, kaip užsiteršia organizmas, kaip apkraunamos sistemos, visos ląstelės galvoja, kaip čia išsivalyti... smile.gif
Atsakyti
Izolda: matyt pati prasciausia papigianska sokolada valgei biggrin.gif kokybiskas 85%+ juodasis sokoladas valgant tokiu pojuciu nesukelia biggrin.gif
Atsakyti
Izolda, vitaminu nevartoji? Nuo riboflavino sysius irgi svyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 24, 16:43)
Izolda: matyt pati prasciausia papigianska sokolada valgei biggrin.gif kokybiskas 85%+ juodasis sokoladas valgant tokiu pojuciu nesukelia biggrin.gif

Cia jau kaip kam. sad.gif as tik is bado sokolada esciau. Jei kas vaisina tai nuryju uzgerdama vandeniu, neskanu man ziauriai. O vat visokie "vaikiski" irisai, karvutes - skanu biggrin.gif

Menuli, tau reiktu i budizma pasiduot. Jis teigia ,gyvenimas - kancia. Butu prasme kankintis biggrin.gif vardan tikejimo bandeliu neest. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 09 24, 17:03)
Cia jau kaip kam. sad.gif as tik is bado sokolada esciau. Jei kas vaisina tai nuryju uzgerdama vandeniu, neskanu man ziauriai.  O vat visokie "vaikiski" irisai, karvutes - skanu biggrin.gif

Menuli, tau reiktu i budizma pasiduot. Jis teigia ,gyvenimas - kancia. Butu prasme kankintis biggrin.gif vardan tikejimo bandeliu neest. biggrin.gif

Ne neee. Gyvenimas turi buti skanus. Prie ko cia budizmas. Krikscionybe lygiai ta pati teigia. Reikia gyventi ir skaniai. Galetu parduotuvese buti bent kokiu kukuruzu ar ryziu miltu bandeliu su idaru.
Atsakyti
menulis, virta jautiena su virtomis sparaginemis ir briuselio kopusteliais paskaninus ghi - ziauriai skanu. O virti tarkuoti burokeliai, zirneliai su naminiu majonezu - labai skanu:)
Tu kiekviename poste mini bandeles. As jau pati pradejau matyti tas bulkas su idarais:D
Sian patusinau moliugo kubelius su vistos krutineles gabaliukais, paskaninau druska ir ciberzole, pabaigoje ipyliau kokoso grietineles ir gavosi labia grazus ir skanus patiekalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 rugsėjo 2014 - 18:00
mėnulis niekaip nepabėga nuo bandelių biggrin.gif va, koks akivaizdus narkotinis poveikis, lomkės biggrin.gif
moliūgas su faršu (ačiū Ursulai) valdo biggrin.gif
va, ko man tikrai trūksta ir dėl ko drebu vis dabar, tai kopūstinių daržovių. taip norėčiau kepto kopūsto... arba balandėlių palaidų...nu bet teks palaukti kokius metelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 24 rugsėjo 2014 - 17:47
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 18:30)
menulis, virta jautiena su virtomis sparaginemis ir briuselio kopusteliais - ziauriai skanu. O virti tarkuoti burokeliai, irneliai su naminiu majonezu - labai skanu:)
Tu kiekviename poste mini bandeles. As jau pati pradejau matyti tas bulkas su idarais:D
Sian patusinau moliugo kubelius su vistos krutineles gabaliukais, paskaninau druska ir ciberzole, pabaigoje ipyliau kokoso grietineles ir gavosi labia grazus ir skanus patiekalas.

Kad pas mus pardese jokia ten jautiena, ten karviena. Nebent tiesiogiai is ukininko pirkt. Jo man lomkes. Bandeliu lomkes. Vakar pardej buvau,abai retai kur iseinu, tai negalejau pro ta skyriu eit, kur kepiniai, pyragai ir tortai.
Papildyta:
ei, ei, bet gi zirneliu su paleo negalima.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 09 24, 18:45)
mėnulis niekaip nepabėga nuo bandelių  biggrin.gif  va, koks akivaizdus narkotinis poveikis, lomkės biggrin.gif
moliūgas su faršu (ačiū Ursulai) valdo  biggrin.gif
va, ko man tikrai trūksta ir dėl ko drebu vis dabar, tai kopūstinių daržovių. taip norėčiau kepto kopūsto... arba balandėlių palaidų...nu bet teks palaukti kokius metelius.

Gal gali kiek placiau apie moliuga su farsu? Tiesiog viska sumesti I keptuve ir patusinti, jokiu priedu?
Negali kol kas kopustiniu valgyti ar leliukui blogai kai kopustinius valgai? As proteju nuo briuselio kopusteliu, kuriu pries metus nekenciau.
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 18:57)
Kad pas mus pardese jokia ten jautiena, ten karviena. Nebent tiesiogiai is ukininko pirkt. Jo man lomkes. Bandeliu lomkes. Vakar pardej buvau,abai retai kur iseinu, tai negalejau pro ta skyriu eit, kur kepiniai, pyragai ir tortai.
Papildyta:

As perku turguje pas ta pacia moteri. Nerealiai skani jautiena, net trumpai pavirta buna minkstute. Pavirusi ir isjungusi kaitra, dar kiek palaikau uzdengtame puode. Super mesa.
O tavo lomkes bandelems praeis, jei kazkuri laika atsilaikysi neparagavusi ir turesi stipru motyva ju neesti. Turbut gi jau dabar supranti, kad jos blogis? Ir glitimas ir glikemijos aukstas indeksas - keli blogiai viename produkte. Buc nemetus tu bandeliu, jau sedeciau nuplikusi ir iki smegenu nusikasiusi skalpa bei nusidyrusi oda nuo kuno, apsikabinusi savo du ingaliatorius nuo astmos ir vel saltuoju sezonu lakciau antibiotikus po kuriu kartotusi pienlige, rumba soktu kandida ir kitos negerietes - ar pakankama puoks, kurios nebeturiu atsisakiusi skaniuju bandeliu su ir be idaru?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 18:57)

zirniu negalima o zirniu vaikus, jaunus zirnelius - galima, kaip ir sparagines pupeles o ne pupas.

Jei tu turi tiksla issigydyti spuoguota veido oda, tai ir as turejau problemele. Pas mane kildavo giluminiai pries memes. Su grieztu paleo, whole, man labai staigiai susitvarke sis reikalas. Merginoms su akne, kiek ilgiau tvarkesi, bet susitvarke. Reiskia ir tavo tikslas pasiekiamas ir neaiskins ta boba, kad tau reikia jos marmaliuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 24 rugsėjo 2014 - 18:12