QUOTE(nomore @ 2014 09 24, 18:45)
mėnulis niekaip nepabėga nuo bandelių
va, koks akivaizdus narkotinis poveikis, lomkės
moliūgas su faršu (ačiū Ursulai) valdo
va, ko man tikrai trūksta ir dėl ko drebu vis dabar, tai kopūstinių daržovių. taip norėčiau kepto kopūsto... arba balandėlių palaidų...nu bet teks palaukti kokius metelius.
Gal gali kiek placiau apie moliuga su farsu? Tiesiog viska sumesti I keptuve ir patusinti, jokiu priedu?
Negali kol kas kopustiniu valgyti ar leliukui blogai kai kopustinius valgai? As proteju nuo briuselio kopusteliu, kuriu pries metus nekenciau.
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 18:57)
Kad pas mus pardese jokia ten jautiena, ten karviena. Nebent tiesiogiai is ukininko pirkt. Jo man lomkes. Bandeliu lomkes. Vakar pardej buvau,abai retai kur iseinu, tai negalejau pro ta skyriu eit, kur kepiniai, pyragai ir tortai.
Papildyta:
ei, ei, bet gi zirneliu su paleo negalima.
As perku turguje pas ta pacia moteri. Nerealiai skani jautiena, net trumpai pavirta buna minkstute. Pavirusi ir isjungusi kaitra, dar kiek palaikau uzdengtame puode. Super mesa.
O tavo lomkes bandelems praeis, jei kazkuri laika atsilaikysi neparagavusi ir turesi stipru motyva ju neesti. Turbut gi jau dabar supranti, kad jos blogis? Ir glitimas ir glikemijos aukstas indeksas - keli blogiai viename produkte. Buc nemetus tu bandeliu, jau sedeciau nuplikusi ir iki smegenu nusikasiusi skalpa bei nusidyrusi oda nuo kuno, apsikabinusi savo du ingaliatorius nuo astmos ir vel saltuoju sezonu lakciau antibiotikus po kuriu kartotusi pienlige, rumba soktu kandida ir kitos negerietes - ar pakankama puoks, kurios nebeturiu atsisakiusi skaniuju bandeliu su ir be idaru?
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 18:57)
ei, ei, bet gi zirneliu su paleo negalima.
zirniu negalima o zirniu vaikus, jaunus zirnelius - galima, kaip ir sparagines pupeles o ne pupas.
Jei tu turi tiksla issigydyti spuoguota veido oda, tai ir as turejau problemele. Pas mane kildavo giluminiai pries memes. Su grieztu paleo, whole, man labai staigiai susitvarke sis reikalas. Merginoms su akne, kiek ilgiau tvarkesi, bet susitvarke. Reiskia ir tavo tikslas pasiekiamas ir neaiskins ta boba, kad tau reikia jos marmaliuku.