Sveikos
man kazkaip smakra ir kakla spuogais ismete, kazin ar gali buti nuo kriauses, vkr vakare suvalgiau arba gal nuo rukytu lasiniu skaiciau, kad kazka cia pas jus beria nuo vaisiu...
QUOTE(Kapricija @ 2014 09 24, 15:19)
Sveikos
man kazkaip smakra ir kakla spuogais ismete, kazin ar gali buti nuo kriauses, vkr vakare suvalgiau arba gal nuo rukytu lasiniu skaiciau, kad kazka cia pas jus beria nuo vaisiu...
As statyciau uz rukytus lasinius, kad jie beria
Ajajai, tai negi viena as cia tokia bevale...Na garbes zodis, jei neribotu si dieta, tai sesciau i masina ir ta pacia sekunde vaziuociau bandeliu. Nors dabar mano bukle kazkokia ramesne, man tikrai daznai uzplaukdavo kazkas panasaus i depresija. Gal tikrai nuo gilitimo ? Angliavandeniu? Duonos? Bet dabar rimtai, negaliu. Bandau sau padeti del vieno kad ir nedidelio kosmetinio defekto. Vakar patikrinau situacija - mieste yra viena parduotuvele kur sedi viena labai netaktiska pardaveja. Nu laaabai. Gal daug tokiu pardaveju ant svieto yra, bet man rimtai norisi jai ispirti. Jau koki desimta karta, kai pro ja praeinu, ji man sako: palaukit, turiu jums kai ka. Nuo berimu...Ji parduoda eterinius aliejus ir alia naturalius aliejukus. Tai tas pats kaip gatveje prieiti prie nutukusio zmogaus ir sakyti, sustokite, turiu jums vaistu nuo nutukimo. Ta vakar specialiai prie jos sustojau. Tai ji man vis dar siule savo stebuklus nuo berimu. Tai dar nevisai padejo man tas paleo. Nors gal permazai laiko praejo...Tai kada ta asaba nieko man nesakys, busiu galutinai isgydyta. Reiks patikrinti kita menesi
QUOTE(Amarcord @ 2014 09 24, 14:39)
Laukine prerija, kol kas nebebėgioju, bet vis tiek sportuoju o kaip tu pati anglių poreikį patenkini?
dabar dziaugiuosi kol yra moliugu, valgau krakmolingas darzoves, nebijau obuoliu, ypac pries sporta.
Bet ir sportuodama vos ne kas dien, uszidejau arti 5 kg su paleo, dabar primazinau baltymo, riebalo, stengiuosi, kad butu vienodai.
O siaip skaiciau paleo, kad balta bulve lb panasi i saldziaja bulve, savo maistine sudetimi.
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 23, 22:04)
ar nejauciat kancios
ne
uztenka pauostyt
kancia - kai skauda galva ir vemi kiek tik matai..
Papildyta:
QUOTE(-sky- @ 2014 09 24, 09:52)
Labas rytas visoms!
O as kaip tik irgi prisiminiau bloginimo ideja, receptuku rinkima, nes man vis kas pasimirsta, tad sakau gal reiketu sudeti receptukus vien paleo lietuviskai as net uzbukinau adresa - paleomityba.blogspot.com
As senesnese temose maciau, kad labia nemazai kas pintereste rinkosi receptukus, ir as taip dariau, bet va darbe uzblokavo ji kazkodel
O as kaip tik irgi prisiminiau bloginimo ideja, receptuku rinkima, nes man vis kas pasimirsta, tad sakau gal reiketu sudeti receptukus vien paleo lietuviskai as net uzbukinau adresa - paleomityba.blogspot.com
As senesnese temose maciau, kad labia nemazai kas pintereste rinkosi receptukus, ir as taip dariau, bet va darbe uzblokavo ji kazkodel
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 15:05)
Matyt irgi turi antimaistiniu, nes grikis turi apsaugine luobele kaip ir kiti grudai bei seklos. Sakyciau, kad krikiai tik glitimo neturi kaip kiti grudai.
Papildyta:
turbut reiketu vis tik matuoti ph ir tanki bei paziureti putojima.
O ko jis svyti? Gal kokio aukso dulkiu uzvalgei?
Papildyta:
turbut reiketu vis tik matuoti ph ir tanki bei paziureti putojima.
O ko jis svyti? Gal kokio aukso dulkiu uzvalgei?
Ant griežto aš trečia diena O šiaip radau tokį aprašymą, tai sakyčiau mano dabar apie 0 Tik nerandu kur paaiškinta ką tai reiškia
Vertė Spalva Aprašymas
+4 Ruda, artima pieniškam šokoladui arba obuolių kompotui
+3 Ruda kaip stipri žalioji arbata
+2 Rusva kaip silpna žalioji arbata arba šviesus alus
+1 Geltona, bet nešvyti
0 Ryški ir švytinti geltona
-1 Geltona, šiek tiek švyti, kaip baltas vynas
-2 Gelsva, nešvyti
-3 Spalva labai silpna, bet regima
-4 Visiškai bespalvė, beveik kaip vanduo
QUOTE(Kapricija @ 2014 09 24, 14:19)
Sveikos
jum taip nuo vieno vaisiaus buna?..
as prisizaidziau, bet ne su viena kriause ar porom uogom. vasara valgiau negailedama. va ir rezultatas. bet dabar jau kuri laika nevalgau- ir neber spuogu!
uztat pienlige atsinaujino
man cia nr 1 motyvacijai 100% paleo laikytis...
QUOTE(jaicy @ 2014 09 24, 15:31)
Vat vat, aš buvau tokiam NLP seminare svorio metimo klausimais, tai ten kaip tik buvo kalbama, ką daryti, jei labai norisi kažkokio skanėsto, nuo kurio, aiškiai žinoma, bus blogai. Tereikia tiesiog įsivaizduoti, kad jį jau suvalgei, kuo smulkiau, kuo detaliau, kuo tikroviškiau, kaip kvepia, kaip tirpsta burnoje, mmm, kąsnis po kąsnio, jausti kaip prisipildo skrandis, ir auga pasitenkinimas - viskas, suvalgiau, ramu, sotu, gomurys pamalonintas Visiškai įsijausti, kad jį jau suvalgėm, ir kokį pasitenkinimą, savijautą, bet ką, ką nuo jo gavom.
Apgavom smegenis - nebenorim
QUOTE(Kapricija @ 2014 09 24, 15:19)
Sveikos
pieniskus valgai? As itariu, kad mane nuo obuoliu beria o gal dar pieniski neissivaikscioje galutinai.
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 15:27)
Ajajai, tai negi viena as cia tokia bevale...Na garbes zodis, jei neribotu si dieta, tai sesciau i masina ir ta pacia sekunde vaziuociau bandeliu.
riboja ne dieta o pati sau, nes nori atsikratyti berimu ir buti sveika. Jei labai nebegali gyventi be bulku ir jau jas sapnuoji, imk ir valgyk jas ir nesikankink, nes dar apsirgsi
As pacioje paleo pradzioje, po savaites, neiskenciau ir suedziau aguonu pyrago smota, bet po to supratau, kad del takelio neisiu is kelio.
QUOTE(Izolda @ 2014 09 24, 15:36)
Vat vat, aš buvau tokiam NLP seminare svorio metimo klausimais, tai ten kaip tik buvo kalbama, ką daryti, jei labai norisi kažkokio skanėsto, nuo kurio, aiškiai žinoma, bus blogai. Tereikia tiesiog įsivaizduoti, kad jį jau suvalgei, kuo smulkiau, kuo detaliau, kuo tikroviškiau, kaip kvepia, kaip tirpsta burnoje, mmm, kąsnis po kąsnio, jausti kaip prisipildo skrandis, ir auga pasitenkinimas - viskas, suvalgiau, ramu, sotu, gomurys pamalonintas Visiškai įsijausti, kad jį jau suvalgėm, ir kokį pasitenkinimą, savijautą, bet ką, ką nuo jo gavom.
nu, sėkmės taip "valgant"..
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 24, 14:27)
Ajajai, tai negi viena as cia tokia bevale...Na garbes zodis, jei neribotu si dieta, tai sesciau i masina ir ta pacia sekunde vaziuociau bandeliu. Nors dabar mano bukle kazkokia ramesne, man tikrai daznai uzplaukdavo kazkas panasaus i depresija. Gal tikrai nuo gilitimo ? Angliavandeniu? Duonos? Bet dabar rimtai, negaliu. Bandau sau padeti del vieno kad ir nedidelio kosmetinio defekto. Vakar patikrinau situacija - mieste yra viena parduotuvele kur sedi viena labai netaktiska pardaveja. Nu laaabai. Gal daug tokiu pardaveju ant svieto yra, bet man rimtai norisi jai ispirti. Jau koki desimta karta, kai pro ja praeinu, ji man sako: palaukit, turiu jums kai ka. Nuo berimu...Ji parduoda eterinius aliejus ir alia naturalius aliejukus. Tai tas pats kaip gatveje prieiti prie nutukusio zmogaus ir sakyti, sustokite, turiu jums vaistu nuo nutukimo. Ta vakar specialiai prie jos sustojau. Tai ji man vis dar siule savo stebuklus nuo berimu. Tai dar nevisai padejo man tas paleo. Nors gal permazai laiko praejo...Tai kada ta asaba nieko man nesakys, busiu galutinai isgydyta. Reiks patikrinti kita menesi
tikek ir viena diena - praeisi specialiai 10 kartu pro ja - ir ji tau nieko netures pasakyt! nes oda bus labai grazi!
Papildyta:
man yra keli dalykaiskanus, nes V valgo ir as pasuostau.. todel ir prisimenu - kvapa ir skoni. ir kaip ir noreciau.
bet va ko seniausiai nesam valge/uoste- tai to ir nenoriui...
QUOTE(jaicy @ 2014 09 24, 15:34)
jum taip nuo vieno vaisiaus buna?..
as dar negaliu pasakyti nuo kiek ir ko taip buna...
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 24, 15:39)
pieniskus valgai?
visiskai jokiu pienisku