Labas damulencijos!
Nagi stai grizau po savo kelioniu, su pilnais lagaminais lasiniu
)) O lasiniais uzkreciau ne tik vyra, bet ir uosvius. Ir pusryciam su kiausais, ir vakarienei su darzovikem nepasididziuodami juos rijom... Siaip bendrai sekesi man laikytis visai neblogai del mitybos, i bulokas, duonas tai visai be emociju tik... bet... zodziu sveciuose kad inikau I svieziu kopustu salotas, nugi negi kas blogo jose gali buti - tik paskiau issiaiskinau, kad jos ne siaip actu, o kazkokiu marinate su cukrum uzpiltos... tai sukele kita diena an tai zveriska apetita, nu bet kazkaip kepsniais nugalejom
Tik jau kiekiai padidejo kazkaip.... tada dar buvo surio ir keli senelio sodo obuoliai, nors man jie dideliu sentiment nekelia, bet gavau pora sugrauzt. Na, o baisiausia, kad vynelio buvo ne viena taure isgerta, o viena pavakarojima gerokai per daug... Na, ka jau cia dabar... Pasigrauziau, o dabar imu skaiciuoti is naujo savo whole
Bet vat turiu viena klausima. KAIP MAN VYRUI SVORIO UZAUGINTI?!
Be duonos, be grudu lyg ir susitvarke jo virskinimas, bet svoris neauga ne trupucio. Visas jis sulises kaip dviratis, ir pats ima kompleksuoti del to. Issityrem del alergiju - nieko rimto nerodo, celiakijos irgi nera. Bet prie grudu vistiek negrizom. Vyro meniu dabar mazdaqug toks: 3 kiausiniai ryte (jis labiau megsta virtus) su lasinuku ar kokiu vytintu kumpeliu, ozku surio gabalelis ir darzoves. Pietums ir vakarienei valgom mesa - kiauliena, jautiena, aviena arba zuvi su sv darzovem arba dar patroskinu darzoves su kokiu riebaliuku. Jis prie mesos dar lb megsta ozku - aviu rugstu jogurta. Porcijas auginam po truputi, nors jis sako kad jam jau niekaip "netelpa", bet po truputi vis didinam, o svoris neauga, netgi regis krenta... Jis ir vaisiu neatsisako ir sokolado suvalgo....
Gal kokiu patarimu? Gal jam daugiau kartu valgyt reikia?