Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 23, 09:52)
saunuoliai!
tai svarbiausia! 4u.gif
Papildyta:
itatriu man jis..
vakar tiap isiskaudejo galva vakare.. net vaistu teko gert ir miegot

gali būti mėnulis įtaką daro - prieš mėnulio fazės keitimąsi, pačios blogiausios energetiškai dienos būna - ryt jaunatis prasideda smile.gif
Atsakyti
sis kokosas neblogas:
http://www.assorti.l...u-aliejus-500ml
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 09 23, 10:35)
vakarienei darzoves ir mesa ir lasiaku uzkandu, bet taip nemazai lasiaku pakapoju... baisiai man skanus pasidare  doh.gif 

Kokius lasinukus mergaites valgot? Norejau pirkt rukytus, bet teta prisake, kad nesveika labai..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 23, 13:41)
Kokius lasinukus mergaites valgot? Norejau pirkt rukytus, bet teta prisake, kad nesveika labai..

as perku sudytus.
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 23, 12:41)

dabar atradau labai skanius sudytus, bet jau tokie skanius thumbup.gif griauziuosi kam daugiau nepasiemiau ir jauciu daugiau neaptiksiu, nes pameciau kortele kas ten juos gamina... o siaip patys is giminiu gaunam rukytu, tai tikrai super...
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 23, 11:42)

aciu.
atseit negalima zuvu tauku gerti su paleo. bet ten daug vitamino d. o jei zuvies daug valgai, ar tai ne tas pats, kaip gerti taukus? nes nelabai turiu daug galimybiu valgyt daug zuvies. ne visada skani ji man. o saldyta tai isvis doh.gif tai anksciau gerdavau zuvu tauku.
Atsakyti
QUOTE(Kapricija @ 2014 09 23, 14:13)
dabar atradau labai skanius sudytus, bet jau tokie skanius thumbup.gif griauziuosi kam daugiau nepasiemiau ir jauciu daugiau neaptiksiu, nes pameciau kortele kas ten juos gamina...  o siaip patys is giminiu gaunam rukytu, tai tikrai super...

as tai dar ieskau skaniu, nu kazkaip perku is vienu is kitu ir skaniausiu dar tokiu neradau. O gal jus is Vilniaus ir atartumet kur pirkti skanius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 23, 12:49)
as perku sudytus.

sudytus maciau, juos ir norejau pirkt, manau daug geriau nei rukyti, bet vien riebalas buvo, ne trupucio liesumo, tai man per riebu.. jei su kokia juoda duona gal ir sueitu, bet kai duonos negalima.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 09 23, 12:57)
sudytus maciau, juos ir norejau pirkt, manau daug geriau nei rukyti, bet vien riebalas buvo, ne trupucio liesumo, tai man per riebu.. jei su kokia juoda duona gal ir sueitu, bet kai duonos negalima..  smile.gif

lašiniai be raumens ir yra patys sveikiausi, ypač sūdyti. Net medikai sako, kad toks riebalas kraujagysles pravalo, ko nedaro lašiniai su raumeniu, nes organizmas jau priima jį kaip riebią mėsą, o ne riebalus. Vietoj duonos galima dėti ant agurko ar kitos daržovės riekelės, arba iš vis nevalgyti, jei neina per savo įsitikinimus peržengt
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 23, 09:57)
Man tas noras "saldaus" issilaike tik tris dienas. Veliau nuotaika gerejo. Bet ir dabar bandeles labai labai kvepia. Ir labai noretusi. Nu gal per sventes biggrin.gif

bandeles ir po metu kvepes.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 23, 12:15)
aciu.
atseit negalima zuvu tauku gerti su paleo. bet ten daug vitamino d. o jei zuvies daug valgai, ar tai ne tas pats, kaip gerti taukus? nes nelabai turiu daug galimybiu valgyt daug zuvies. ne visada skani ji man. o saldyta tai isvis doh.gif tai anksciau gerdavau zuvu tauku.

musu zuvy rasi nebent sunkiuosius metalus... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 23, 10:23)
o pas tave is kur tas angliu gripas? jis buna paleo pradzioje, kai nustoji valgyti cukru ir bulkas:)

ka zinau, gal is datuliu, vaisiu ir pan bredu... unsure.gif
Atsakyti
Labas damulencijos!

Nagi stai grizau po savo kelioniu, su pilnais lagaminais lasiniu smile.gif)) O lasiniais uzkreciau ne tik vyra, bet ir uosvius. Ir pusryciam su kiausais, ir vakarienei su darzovikem nepasididziuodami juos rijom... Siaip bendrai sekesi man laikytis visai neblogai del mitybos, i bulokas, duonas tai visai be emociju tik... bet... zodziu sveciuose kad inikau I svieziu kopustu salotas, nugi negi kas blogo jose gali buti - tik paskiau issiaiskinau, kad jos ne siaip actu, o kazkokiu marinate su cukrum uzpiltos... tai sukele kita diena an tai zveriska apetita, nu bet kazkaip kepsniais nugalejom smile.gif Tik jau kiekiai padidejo kazkaip.... tada dar buvo surio ir keli senelio sodo obuoliai, nors man jie dideliu sentiment nekelia, bet gavau pora sugrauzt. Na, o baisiausia, kad vynelio buvo ne viena taure isgerta, o viena pavakarojima gerokai per daug... Na, ka jau cia dabar... Pasigrauziau, o dabar imu skaiciuoti is naujo savo whole smile.gif

Bet vat turiu viena klausima. KAIP MAN VYRUI SVORIO UZAUGINTI?!

Be duonos, be grudu lyg ir susitvarke jo virskinimas, bet svoris neauga ne trupucio. Visas jis sulises kaip dviratis, ir pats ima kompleksuoti del to. Issityrem del alergiju - nieko rimto nerodo, celiakijos irgi nera. Bet prie grudu vistiek negrizom. Vyro meniu dabar mazdaqug toks: 3 kiausiniai ryte (jis labiau megsta virtus) su lasinuku ar kokiu vytintu kumpeliu, ozku surio gabalelis ir darzoves. Pietums ir vakarienei valgom mesa - kiauliena, jautiena, aviena arba zuvi su sv darzovem arba dar patroskinu darzoves su kokiu riebaliuku. Jis prie mesos dar lb megsta ozku - aviu rugstu jogurta. Porcijas auginam po truputi, nors jis sako kad jam jau niekaip "netelpa", bet po truputi vis didinam, o svoris neauga, netgi regis krenta... Jis ir vaisiu neatsisako ir sokolado suvalgo....

Gal kokiu patarimu? Gal jam daugiau kartu valgyt reikia?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 23, 13:44)
as tai dar ieskau skaniu, nu kazkaip perku is vienu is kitu ir skaniausiu dar tokiu neradau. O gal jus is Vilniaus ir atartumet kur pirkti skanius wink.gif

as is Klaipedos rajono, tai buvom ukininku turgelyje prie Klaipedos akropolio ir ten aptikau tu lasinuku, moteris tokia pazemaiciuodama pardavinejo, dave paragauti vienu ir kitu, as sudytu kratydavausi, bet kai paragavau thumbup.gif

o siaip pradejus paleo, tai kai kurie susirgimai kaip pienlige gali suaktyveti kuri laika? nes juk badas be angliu? g.gif klausiu ir galvoju, gal jau 100kart aptaret tai, bet pasimeciau tarp skaitytu temu jau...
Atsakyti