Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 22, 13:36)

aciu.
Atsakyti
kazkada kazkas rase kokia druska geriausia naudoti, tik zinau, kad ne smulkia juoduota. O va kokia ir primirsau, nueinu i parduotuve stoviu ziuriu ir bandau atsiminti g.gif
Atsakyti
[quote=SaDa,2014 09 22, 14:23]
kazkada kazkas rase kokia druska geriausia naudoti, tik zinau, kad ne smulkia juoduota. O va kokia ir primirsau, nueinu i parduotuve stoviu ziuriu ir bandau atsiminti g.gif

jei dar kam reiks sausainuku recepto be miltu, gal kokiam gimtadieniu, dalinuosi:
http://www.tikraibe....litimo-be-pieno
Atsakyti
kepiau tokiu sausainiuku kazkada. ka tik isimti is orkaites jie taskus, smagus tokie, bet pastoveje suminksteja ir sugumeja rolleyes.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 21, 21:11)
Jautiena, o kaip tu laikaisi? Kaip mazius, gal ramesnis, duoda pamiegoti?smile.gif
Ir as paskutiniu metu proteju del avokadu. Nerealiai sultingi tie rudaskuriai jei nepernokini.

mirksiukas.gif miega nakti viena atkarpa 3-4val, tai atsigavimas, tik beda, kad ta atkarpa dazniausiai prasideda 8val vakaro, tai einu miegot su vistom rolleyes.gif o siaip tai piena kibirais plempia, tai riebuilis toks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 22, 13:23)
kazkada kazkas rase kokia druska geriausia naudoti, tik zinau, kad ne smulkia juoduota. O va kokia ir primirsau, nueinu i parduotuve stoviu ziuriu ir bandau atsiminti  g.gif

juros, himalaju, akmens, svarbu, kad nerideta priedu. Dabar beveik visos joduotos, bet yra ir svarios druskos
Dalinuosi drauges skaniuju kotletu receptu:
I kiaulienos farsa ji imaiso maltu vistos kepeneliu. Deda trecdali ar net 50/50+megiami priedai (druska, svogunelis, cesnakas) as truputi vandens ipilu, kad mase minkstesne butu. Labai gerai isminkius ir ismecius mase, gaunasi super purus ir skanus kotletukai.
Atsakyti
tokius kotletukus, tik su maziau kepenu, as taip pat kartais kepu (tik mesa ir kepenys - zoledziu buna) man labai skanu. taip meginu MB iskist organu mesos, kol jis sugraibo, kad kazkas "netaip" tai jau buna surijes kelis kotletukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 22, 17:54)
juros, himalaju, akmens, svarbu, kad nerideta priedu. Dabar beveik visos joduotos, bet yra ir svarios druskos
Dalinuosi drauges skaniuju kotletu receptu:
I kiaulienos farsa ji imaiso maltu vistos kepeneliu. Deda trecdali ar net 50/50+megiami priedai (druska, svogunelis, cesnakas) as truputi vandens ipilu, kad mase minkstesne butu. Labai gerai isminkius ir ismecius mase, gaunasi  super purus ir skanus kotletukai.

aciu Nidulia bandysiu gal himalaju pabandyti.
Kotletukai turetu buti super, o kiausiniu nereikia, tik mesa su kepenelem?
Vyras paprase kepenines, ieskau dabar recepto kokio, kad ir man tiktu.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 22, 16:57)
tokius kotletukus, tik su maziau kepenu, as taip pat kartais kepu (tik mesa ir kepenys - zoledziu buna) man labai skanu. taip meginu MB iskist organu mesos, kol jis sugraibo, kad kazkas "netaip" tai jau buna surijes kelis kotletukus wink.gif

ir as tai darau, kad maniskiai gautu organu, kitaip neestu jei zinotu, kad kepenu ideta:) Dedu tik trecdali, kad nesuuostu.
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2014 09 22, 16:58)
aciu Nidulia bandysiu gal himalaju pabandyti.
Kotletukai turetu buti super, o kiausiniu nereikia, tik mesa su kepenelem?
Vyras paprase kepenines, ieskau dabar recepto kokio, kad ir man tiktu.

ouj, reikia kiauso, kitaip subyres tas kotletas. Nu vyrui ir padaryk tokius kotletus, tik dek 705 kepenu ir 30 mesos, va jam ir kepenine:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 22, 18:00)
ir as tai darau, kad maniskiai gautu organu, kitaip neestu jei zinotu, kad kepenu ideta:) Dedu tik trecdali, kad nesuuostu.
Papildyta:
ouj, reikia kiauso, kitaip subyres tas kotletas. Nu vyrui ir padaryk tokius kotletus, tik dek 705 kepenu ir 30 mesos, va jam ir kepenine:)

na bandysiu siandien vakarienei kepenu kotletus su vistienos gal farsu, nes turiu krutinele.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 09 22, 17:52)
kepiau tokiu sausainiuku kazkada. ka tik isimti is orkaites jie taskus, smagus tokie, bet pastoveje suminksteja ir sugumeja  rolleyes.gif

tai tada vistiek reikia imesti kokiu kukuruzu miltu truputi, kad nesupliukstu, na reiks pabandyti puse porcijos be miltu ir su.
Atsakyti
Itariu, kad man paleo kzkas netina, priaugau 5 kg, labai liudna verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 21, 21:38)
nieko sau chamas! pasiseke jam, kad lt "vadovauja". cia Airijoj taip issireiskus gali ir i teisma papult, o geriausiu atveju "savavaliskai" pasitraukti is pareigu. tu po 3men jam rasta is gines po nosim pakisk ir ziuredama kiaules akutem uzklausk: "negi nepasveikinsit?"  biggrin.gif

Jau nejuokinga, nusimato pagerinta savaite, pasiuto zmogelis, tampys mane sia savaite. Gal jaucia kazka? O man kaip tycia gana skausmingai sugriebia pilva siom dienom. Panasu, kad pats nebezino ko nori. Nepatinka man sitos nesamones. Reikia kazkaip isgyventi iki savaitgalio.
(.)(.) tiek skauda, kad nes miegot sunku.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 22, 21:11)
Itariu, kad man paleo kzkas netina, priaugau 5 kg, labai liudna verysad.gif  verysad.gif

Gal riebalu mazai, o baltymu per daug? Koks jusu svoris?
Atsakyti