Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikutės, vis paskaitau... 4u.gif

QUOTE(Vailet2 @ 2014 09 21, 12:22)
LumiLumi, manau daugeliui trūksta tikėjimo  biggrin.gif 
Prieš kelias dienas dariaus tyrimus - ir skydliaukės, ir visų kraujo parametrų - hormonai normoj, cholesterolis idealiai, cukrus irgi  biggrin.gif  Nebuvau visai visai Paleo, bet dauguma mitybos sudarė tai. Dabar prie visiškos Paleo mitybos perėjau, pradėjau nuo Whole, šiandien 14 diena. Tuoj sapnuosiu varškę ir grietinę naktimis  lotuliukas.gif  gyvenime tai nebuvo labai skanu, bet dabar ...  lotuliukas.gif  O kg daug nuridenti reikia, tai norėtųs ir toliau be pieno produktų bandyti  ax.gif  Ir dantis sukandus nesisveriu, lauksiu, kol mėnuo praeis  biggrin.gif

Stiprybės 4u.gif smile.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 09 21, 18:33)
sakyciau daugeliui truksta valios. nes jie neisivaizduoja kaip galima gyventi be bulkuciu

drinks_cheers.gif Mamukas man vis porina, kad jau per vėlu jai ką nors keisti gyvenime doh.gif Nors ir tyrimai ne kokie, bet valios nėra ir viskas.

QUOTE(jautiena @ 2014 09 21, 21:38)
nieko sau chamas! pasiseke jam, kad lt "vadovauja". cia Airijoj taip issireiskus gali ir i teisma papult, o geriausiu atveju "savavaliskai" pasitraukti is pareigu.

tu po 3men jam rasta is gines po nosim pakisk ir ziuredama kiaules akutem uzklausk: "negi nepasveikinsit?"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Man buvo kiek nelabai gera savijauta, kai po antro pagimdymo, po vaiko auginimo atostogų po metų grįžus ir padirbus 4 mėn. vėl teko pažymą kišti doh.gif , tai viršininkas tik užjaučiamai pasakė, kad "niu, visko būna" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 21 rugsėjo 2014 - 23:55
QUOTE(Hippie @ 2014 09 22, 01:53)
Sveikutės, vis paskaitau... 4u.gif

drinks_cheers.gif Mamukas man vis porina, kad jau per vėlu jai ką nors keisti gyvenime  doh.gif Nors ir tyrimai ne kokie, bet valios nėra ir viskas.
drinks_cheers.gif

vava mano mama irgi aiskina, kad ka jau cia 60 metu nieks nepades, nes pas ja skydliaukes sutrikimas, geria tiroksina, jau nebepagydomas sinusitas, puliai nueje i ausi, tai nusilpo klausa, osteoporoze, zodziu pilna ligu. Ir as jai sakau baig su ta duona, nes pas ja maistas: duona, sviestas, medus, vasar darzoves ir koks saldainis su kava. Ji man sako tai ka as valgysiu jei nebus duonos, ka man pusryciam doh.gif Tai isprasiau kad bent 2 savaites be duonos ir pieno produktu pagyventu. Na tai sake bandys unsure.gif
Atsakyti
as tyliu apie savo mama.. turi IIgrupe..

beje merginos, nuo kuo gali but zasies oda?
Atsakyti
QUOTE(Dilafila @ 2014 09 19, 16:46)
tik idomu ar cia yra zmoniu irgi su autoimuninem ligom,kurie gydosi sia dieta? smile.gif

Yra mūsų, yra.smile.gif Mane tik AI liga čia ir atvedė.
Pilno AIP nesilaikau. Buvo koks mėnuo anksčiau, kai patupėjau griežtai - labai varginantis racionas, ir man, man atrodo, toks ribojimas labiau per smegenis „kirto“, nei naudos davė. Dabar tik pramėtyta tai, kas netinka, bet dalį netinkamų produktų dėl migrenos buvau „išrišusi“ dar iki bet kokių mitybų keitimo. O pvz. pieno produktus vartoju ramiai ir nebesiparanojinu.

QUOTE(jaicy @ 2014 09 21, 19:33)
sakyciau daugeliui truksta valios. nes jie neisivaizduoja kaip galima gyventi be bulkuciu

Aš juos iš esmės suprantu. Ypač kai žmogus - normalus statistinis vienetas be jokių rimtesnių sveikatos sutrikimų.smile.gif Valia kaip valia, bet va pati motyvacija... Yra taigi kažkas ir toje laisvalaikio-maisto kultūroje, ar kaip tai geriau pavadinti. Arba galimybėje negalvoti apie maistą, ar, galbūt, nesikankinti prie viešojo maitinimo įstaigų meniu.
Dabar atrodo, kad nieko čia sunkaus kažko atsisakyti ir būnant sveikam. Bet tada pažiūri iš už kitos sienos pusės.smile.gif

O va į visokias „valgiau - pasveikau“ paskaitas net ir prijausdama paleo mitybai turbūt žiūrėčiau labai skeptiškai. ax.gif Kad tokia informacija prieinama internete - triskart valio, jei kažkas apsiimtų rimčiau aprašyti apie savo ligą-sistemą-rezultatus, taip sakant - pateikti kiek solidesnę informaciją - būtų labai įdomu. Vieši seminarai ir pretenzijos į rimta mokslą - na - jau šiek tiek kitas „levelis“. O mėgėjiškas dalinimasis informacija skelbiant ją masėms iš tribūnos - irgi kažkaip... biggrin.gif Žodžiu. Bet čia turbūt tik mano būdo bruožas viską taip vertinti.

Ką čia dar suskaičiau... Dažnai minimas silpnas imunitetas. Va irgi - deja.sad.gif Būtų gerai, kad viskas būtų taip paprasta. Teorija (kuo daugiau galvoju, tuo panašiau, kad ji - labai tikėtina) - kai kurios ligos, nors gal tai labiau galioja AI ligoms, gali būti ir per stiprios imuninės sistemos reakcijos pasekmė. Kažkodėl ji „užpjauna“ būtent taip.
Atsakyti
Sveikos,
išbandžiau vakar per seminarą parodytus pratimus.
Gal ne visus, gal ne viską visai teisingai, bet poveikį rodos pajaučiau. Gal sutapimas, pirmą kartą atsikėliau su tokia lengva nugara bigsmile.gif

Mačiau jau sukelta į puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 22, 11:39)
Sveikos,
išbandžiau vakar per seminarą parodytus pratimus.
Gal ne visus, gal ne viską visai teisingai, bet poveikį rodos pajaučiau. Gal sutapimas, pirmą kartą atsikėliau su tokia lengva nugara  bigsmile.gif

Mačiau jau sukelta į puslapį.

o kur sukelti pratimai?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 22, 09:13)
vava mano mama irgi aiskina, kad ka jau cia 60 metu nieks nepades, nes pas ja skydliaukes sutrikimas, geria tiroksina, jau nebepagydomas sinusitas, puliai nueje i ausi, tai nusilpo klausa, osteoporoze, zodziu pilna ligu. Ir as jai sakau baig su ta duona, nes pas ja maistas: duona, sviestas, medus, vasar darzoves ir koks saldainis su kava. Ji man sako tai ka as valgysiu jei nebus duonos, ka man pusryciam  doh.gif Tai isprasiau kad bent 2 savaites be duonos ir pieno produktu pagyventu. Na tai sake bandys unsure.gif

as manau kad vertint bus galima kai paciai bus 60 smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 09 22, 12:24)

sutinku kad gal ir as sakysiu 60 metu man niekas nepades, na bet taip noris kad isbandytu, gal tikrai bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 09 22, 11:24)

Yra visokiu visokio amziaus zmoniu. Ir cia nuo amziaus nepriklauso. ten parasyta kaip apie mano mama. Ir ligos tos pacios. As net nesiimsiu jai turbut siulyti, nes ji tikrai netures ka valgyti. Mesos nevalgo beveik. Galetu bent pameginti menesi pagyventi be duonos. Be pieno produktu jai cia isvis perdaug butu. SaDa, parasyk paskui, kaip pageres ar nepageres tavo mamai po dvieju savaiciu pabandymo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 22, 12:35)
Yra visokiu visokio amziaus zmoniu. Ir cia nuo amziaus nepriklauso. ten parasyta kaip apie mano mama. Ir ligos tos pacios. As net nesiimsiu jai turbut siulyti, nes ji tikrai netures ka valgyti. Mesos nevalgo beveik. Galetu bent pameginti menesi pagyventi be duonos. Be pieno produktu jai cia isvis perdaug butu. SaDa, parasyk paskui, kaip pageres ar nepageres tavo mamai po dvieju savaiciu pabandymo.

gerai butinai parsysiu.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 22, 09:32)
beje merginos, nuo kuo gali but zasies oda?

skaičiau, kas nuo baltymų pertekliaus..
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 22, 11:23)
o kur sukelti pratimai?

https://sites.google...s/fizine-veikla
Atsakyti