Silveri, turetum dazniau cia parasyti, papildyti motivacijos visoms
Vegetares rase, kad musu temoje visos ligotos, bet pas jos ateina del mados, ar del to, kad gaili gyvunus, o pas mus ateina pasveikti, padeti sau, ar artimiesiems, man irgi gaila gyvuliuku, bet savo vaika labiau myliu O Silveris, LumiLumi ir Voresta duoda mums jiegu ir tikejimo
QUOTE(Silver79 @ 2014 09 19, 16:37)
teko kelis kartus po menesi ir ilgiau "sedeti ant jos" jei bedos rimtos, tai tikrai padeda, bet jei ne, taip drastiskai kankintis is karto nereiketu. Pradziai, pradek nuo grudu, krakmolo, cukraus. Istversi, tada bandyk listi giliau, jei bus noro ir svarbiausia -valios
as jau sia dieta uzsiimu kuris laikas, beveik visko atsisakiau is karto, nes bedos rimtos tik idomu ar cia yra zmoniu irgi su autoimuninem ligom,kurie gydosi sia dieta?
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 19, 15:39)
Silveri, turetum dazniau cia parasyti, papildyti motivacijos visoms
Vegetares rase, kad musu temoje visos ligotos, bet pas jos ateina del mados, ar del to, kad gaili gyvunus, o pas mus ateina pasveikti, padeti sau, ar artimiesiems, man irgi gaila gyvuliuku, bet savo vaika labiau myliu O Silveris, LumiLumi ir Voresta duoda mums jiegu ir tikejimo
Tikrai galetu Silveris dazniau rasyti, as jo jau pasiilgau. Aciu, Silveri uz pozityvo gurksni.
O Lumi tai tikra pirzikautoja ir tiek...
Siandien taip negera ant sirdies, nuo dusios nublioviau, nes jau nebeistveriau. Gavom velniu nuo vadovo, ypac as. Dirbau, kaip man atrodo tinkama linkme, o pasirodo negerai. Pikta ir ant saves ir ant situacijos. Isejau is darbo kaip lapas. Dar vadovas uzklause ar nei viena nesiruosiam gimdyti, nes pavasari daug darbo. O ka jam sakyti? Papurciau galva ir tiek, nors pilve kruopa isitaisius... Pasidare liudna. Ir kodel as sau prisidarau problemu su tokiais darbais? Ir dar islindo savigaila del IS, nors as ja vis stengiuosi uzspausti. Dirbi dirbi ir be rezultato. Nera net apetito. Issiliejau, nepykit...
Papildyta:
QUOTE(Dilafila @ 2014 09 19, 15:46)
as jau sia dieta uzsiimu kuris laikas, beveik visko atsisakiau is karto, nes bedos rimtos tik idomu ar cia yra zmoniu irgi su autoimuninem ligom,kurie gydosi sia dieta?
Man issetine skleroze
QUOTE(jaicy @ 2014 09 19, 13:34)
o as dabar paskaysiu - suedziau beveik visa aguonini per 2 dienas na daviau biski draugem ir dar liko biski..
Kažkaip labai, na tikrai visiškai, suprantu tave ir situaciją
LumiLumi,
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 19, 17:11)
Tikrai galetu Silveris dazniau rasyti, as jo jau pasiilgau. Aciu, Silveri uz pozityvo gurksni.
Siandien taip negera ant sirdies, nuo dusios nublioviau, nes jau nebeistveriau. Gavom velniu nuo vadovo, ypac as. Dirbau, kaip man atrodo tinkama linkme, o pasirodo negerai. Pikta ir ant saves ir ant situacijos. Isejau is darbo kaip lapas. Dar vadovas uzklause ar nei viena nesiruosiam gimdyti, nes pavasari daug darbo. O ka jam sakyti? Papurciau galva ir tiek, nors pilve kruopa isitaisius... Pasidare liudna. Ir kodel as sau prisidarau problemu su tokiais darbais? Ir dar islindo savigaila del IS, nors as ja vis stengiuosi uzspausti. Dirbi dirbi ir be rezultato. Nera net apetito. Issiliejau, nepykit...
Papildyta:
Man issetine skleroze
Papildyta:
Man issetine skleroze
Neliudek. Taip daug kur darbovietese. Galiu paguosti, kad daugeli zmoniu ir negali susirasti "normalaus darbo" delto, kad bijo valdzios ant galvos. Tai tokios nereiksmingos problemos darbe, palyginus su Tavim ir Tavo sveikata. Vadovas, samdomas darbas tai tokie su visam nereiksmingi elementai nieko nelemiantys gyvenime. Kuriame turi simtus galimybiu, viena ju, kazkada mesti ta darba ir dirbti sau. Kaip vis dazniau ima daryti nemazai zmoniu. Kodel tu, savo rankomis, gabumais, ir protu, ir sirdimi, turi kurti gerove kazkam kitam...O del ligos - tu pasveiksi. Nestumas ir taip, kiek zinau, labai palengvina jos eiga.
Papildyta:
Man issetine skleroze
Papildyta:
Man issetine skleroze
Papasakokit kaip jum si dieta padeda?
QUOTE(Dilafila @ 2014 09 19, 16:57)
Papasakokit kaip jum si dieta padeda?
Ligos atzvilgiu, ji stabili.
Bendrai sveikatos atzvilgiu, susitvarkiau nemazai problemu, tokiu kaip antsvoris, odos bukle, zarnyno veikla ir tt.
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 19, 16:20)
Nu sutikite, kad tikrai nera labai pigu. Ir tikrai gana prabangi mityba gaunasi.
Mano skaiciavimais, tai mums ne kiek nepabrango maistas, nes sureliai, jogurtukai, skanukai ir kiti sudukai kainuoja labia nepigiai, kai supliusuoji kiek per menesi ju perki.
QUOTE(Dilafila @ 2014 09 19, 16:46)
Ar skaitei kiek auksciau Silverio posta? Pas ji dvi autoimunines ligos ir abi jas nugalejo su paleo. Yra cia ir daugiau nariu su autoimuninemis.
Dar vadovas uzklause ar nei viena nesiruosiam gimdyti, nes pavasari daug darbo. O ka jam sakyti? Papurciau galva ir tiek, nors pilve kruopa isitaisius... Pasidare liudna.
Trauk ji velniai ta tavo direktoriu ir darba, argi pasaulio pabaiga jaunai, talentingai ir protingai merginai? Tavo kruopa yra stebuklas ir tai dabar svarbiausia o tas tavo vadovas tegul su savo pavasariniais darbais apsikasa lapais
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 19, 18:26)
Mano skaiciavimais, tai mums ne kiek nepabrango maistas, nes sureliai, jogurtukai, skanukai ir kiti sudukai kainuoja labia nepigiai, kai supliusuoji kiek per menesi ju perki.
Ar skaitei kiek auksciau Silverio posta? Pas ji dvi autoimunines ligos ir abi jas nugalejo su paleo. Yra cia ir daugiau nariu su autoimuninemis.
Trauk ji velniai ta tavo direktoriu ir darba, argi pasaulio pabaiga jaunai, talentingai ir protingai merginai? Tavo kruopa yra stebuklas ir tai dabar svarbiausia o tas tavo vadovas tegul su savo pavasariniais darbais apsikasa lapais
Klausimas ne man, bet kaip ir as kaip ir ji turbut nesupranta visu forume naudojamu trumpniu ligai ar kam nors kitam apibudinti Vietomis naujai atejusiam sunku suprasti apie ka eina kalba. Kokia liga. Labai prasyciau jei galima naudoti kuo maziau trumpiniu tokiu kaip pso ir pan.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 19, 18:26)
Lumi pamiršk tą vadovo bambėjimą ir džiaukis
QUOTE(Mantilė @ 2014 09 19, 17:34)
Lumi pamiršk tą vadovo bambėjimą ir džiaukis
Neiseina kolkas, mano smegenys dar nesuvokia, kad as laukiuosi. Nuskambes negraziai, bet dziaugsmo as nejauciu, nieko nejauciu, tik nerima. Kada ateis ta nestumine euforija?
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 19, 18:32)
Klausimas ne man, bet kaip ir as kaip ir ji turbut nesupranta visu forume naudojamu trumpniu ligai ar kam nors kitam apibudinti Vietomis naujai atejusiam sunku suprasti apie ka eina kalba. Kokia liga. Labai prasyciau jei galima naudoti kuo maziau trumpiniu tokiu kaip pso ir pan.
IS - issetine skleroze
PSO - psoriaze.
Lumiuk, saugok savo kruopa, ateis dar dziaugsmas. Tu labia jaunute ir tau viskas priesaky. Pasigimdysi, pasiauginsi ir toliau lipsi karjeros kopetelemis, viskas labia laiku pas tave, labia dziaugiuosi uz tave, super:)
Bet tai jau kiek paleo mamuku turime