Na va kaip zadejau, parasysiu apie maisto netoleravimo testo rezultatus sarase 300 produktu. Didziausia vyro netolerancija-glitimui, sojai ir ansktiniam, isskyrus pupas ir pupeles darzines. Kiek mažiau zirniai. Ir minimali arachisam ir medui. O visa kita toleruotina. dar ten lapas su perspejimais, kiek glitimo ir kur gali buti Dar parasyta atsakyme-Candida grybelio zarnyne nerasta. Ir rekomendacijos issitirti zarnyno mikroflora....tik va nezinau kaip tai daroma
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 19, 16:11)
Na va kaip zadejau, parasysiu apie maisto netoleravimo testo rezultatus sarase 300 produktu. Didziausia vyro netolerancija-glitimui, sojai ir ansktiniam, isskyrus pupas ir pupeles darzines. Kiek mažiau zirniai. Ir minimali arachisam ir medui. O visa kita toleruotina. dar ten lapas su perspejimais, kiek glitimo ir kur gali buti Dar parasyta atsakyme-Candida grybelio zarnyne nerasta. Ir rekomendacijos issitirti zarnyno mikroflora....tik va nezinau kaip tai daroma
o kur darete si tyrima?
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 19, 14:11)
Dar parasyta atsakyme-Candida grybelio zarnyne nerasta. Ir rekomendacijos issitirti zarnyno mikroflora....tik va nezinau kaip tai daroma
hm. o tai kaip jie nustate Candida jei netyre zarnyno mirkofloros?..
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 19, 14:35)
Laukine prerija, kai paskaitysit knyga "Kvieciu pilvas", pasidalinkite savo izvalgomis. Ka autorius sako apie kitas kruopas. Skaicia istrauka knygos, man atrodo, ji idomi.
Del zarnyno pralaidumo, man idomu, o jei nevartoji neleistino maisto, bulviu, kruopu, kvieciu, cukraus, ta ar tas zarnynas kaip nors "uzgija" per kiek laiko Kodel jis pralaidus, ar jo sieneles vienu zmoniu plonesnes. Ar jei jis pralaidus, praleidzia viska, ne tik grudus. Gali buti, kad mano butent toks. Apie zarnyno pralaiduma googlas ne ka ten suranda. Labai idomu si tema.
Del zarnyno pralaidumo, man idomu, o jei nevartoji neleistino maisto, bulviu, kruopu, kvieciu, cukraus, ta ar tas zarnynas kaip nors "uzgija" per kiek laiko Kodel jis pralaidus, ar jo sieneles vienu zmoniu plonesnes. Ar jei jis pralaidus, praleidzia viska, ne tik grudus. Gali buti, kad mano butent toks. Apie zarnyno pralaiduma googlas ne ka ten suranda. Labai idomu si tema.
Juk straipsnyje parasyta del ko jis pasidaro pralaidus, kad ji subado, ar neperskaitei straipsniuko?
O, kad sugijo, man pasidare aisku, kai nustojau sirgelioti pastoviai, visai nebesergu, tfu, tfu
Vis stengiesi pateisinti kruopas:D
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 19, 15:11)
Vilniuje galima cia
http://www.mikrobas....mi-tyrimai.html
o maisto netoleravimo testai - gryna nesamone. Pazistamos vaikui dare ir ka parode toleruojant - valge = buvo blogai, kol nepradejo aklai nuimineti produktus, kuriuos testas parode, kad toleruoja. OPasveiko, kai nueme kai kuriuos dalykus, kuriuos testas leido. Man tokie testai, tai pinigu ismetimas I bala.
QUOTE(SaDa @ 2014 09 19, 15:16)
o kur darete si tyrima?
Kaune, Šiaurės klinikoj. Ima krauja, siuncia meginius i vokietija ir mazdaug po 10 dienu pareina atsakymai. Kaina 1450lt uz 300 produktu. Yra pigesni, bet ten maziau ir produktu.
QUOTE(jaicy @ 2014 09 19, 15:18)
hm. o tai kaip jie nustate Candida jei netyre zarnyno mirkofloros?..
nezinau, kazkaip is kraujo
Silveris kazka intensyviai raso
Labas, silveri!
Labas, silveri!
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 19, 15:31)
Kaune, Šiaurės klinikoj. Ima krauja, siuncia meginius i vokietija ir mazdaug po 10 dienu pareina atsakymai. Kaina 1450lt uz 300 produktu. Yra pigesni, bet ten maziau ir produktu.
Nejuokinkit su tais netoleravimo testais ir nemetykit pinigu. Jei imtum krauja kieviena diena ir bandytum nustatytineti atsaka i viena ar kita produkta, tai viena diena jis gali rodyti teigiama poveiki , o jau kita diena, neigiama
Sitie testai didziausias verslas ir pinigeliu viliones is praradusiu vilti ir pasimetusiu zmogeliuku
Ar Jums nekeista, kad beveik visiems rekomenduoja nuimti glitimines kruopas, daugeliui piena ir jo produktus, nemazai kam kai kuriuos riesutus/seklas ir t.t.
Beje, as jauciuosi puikiai ir isitikines, kad iveikiau liga. PALIKO dar 3 grupe, bet speju pavasari ir jos neteksiu, nes jau pamirsau kada sirgau net menkiausia virusine liga. Apie autimunines tokias kaip IS ar PSO , net nekalbu.
Svarbiausia valia, kantrybe ir laikas Ir isitikines, kad nesveiku isvis neliktu
[SIZE=7]LABAS LABAS SORRY, KAD NEPASILABINAU Tiesiog negalejau skaityti nesamoniu
QUOTE(Silver79 @ 2014 09 19, 14:53)
Beje, as jauciuosi puikiai ir isitikines, kad iveikiau liga. PALIKO dar 3 grupe, bet speju pavasari ir jos neteksiu, nes jau pamirsau kada sirgau net menkiausia virusine liga. Apie autimunines tokias kaip IS ar PSO , net nekalbu.
labai dziugu skaityt!
tikiu kas visos cia busim kaip ridikes po kurio laiko!
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 19, 15:29)
Juk straipsnyje parasyta del ko jis pasidaro pralaidus, kad ji subado, ar neperskaitei straipsniuko?
O, kad sugijo, man pasidare aisku, kai nustojau sirgelioti pastoviai, visai nebesergu, tfu, tfu
Papildyta:
Vilniuje galima cia
o maisto netoleravimo testai - gryna nesamone. Pazistamos vaikui dare ir ka parode toleruojant - valge = buvo blogai, kol nepradejo aklai nuimineti produktus, kuriuos testas parode, kad toleruoja. OPasveiko, kai nueme kai kuriuos dalykus, kuriuos testas leido. Man tokie testai, tai pinigu ismetimas I bala.
Papildyta:
Vilniuje galima cia
Idomus dalykas. As taip pat neuzsikreciau nuo vaiku. Nors panasiai valgau tik dar labai trumpa laika , bet su nedideliais nukrypimais. Nu vakar surijau pyragaiti. Ryziu traputi. Bulve kartais uzmetu. Bet anksciau miltiniai sudarydavo tikrai didesne dali. Labai didele. Kvieciai, rugiai. Vaikai susirgo, visada kada serga jie, as nuo ju uzsikresdavau. Si karta ne. Bet tai nereiskia, kad taip greitai zarnynas sugijo, gal. Straipsni ta skaiciau pora kartu. Ne, nesistengiu "pateisinti", tiesiog dabar to, ka galiu valgyti yra daug kartu maziau. Kruopu nemegstu, bet megstu miltus is kuriu galima ka nors issikepti. Bet dabar, mesos irgi negaliu valgyti visa laika. Tris kart per diena. Nu sutikite, kad tikrai nera labai pigu. Ir tikrai gana prabangi mityba gaunasi.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 19, 12:36)
Gal gali ivardinti nuo ko tavo krutine papilneja ir tampa stacia?
QUOTE(SaDa @ 2014 09 19, 13:46)
aha ir man idomu
Man nuo riebaliuku Pernai numeciau kazkiek, krutine padidejo, per vasara nesinorejo nei avokadu, nai lasinuku ir svoris paaugo truputi, o krutine sumazejo. Dabar, kai nevalgau vaisiu, daugiau riebaliuku norisi, tai ir laukiu, jei sulauksiu pranesiu Dar per ziema labai "galife" vietos isnyko, gerai kad tiek neprivalgau per vasara, kad sugristu
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 19, 14:48)
Kas pasakys, kiek reikia laukt kol jis toks nebetaps Bet vistiek logiskai mastant, argi koks kad ir pyragaitis gali taip isdraskyti visa zarnyna vel, nors ir labai retas. Jei jis bus tik retkarciais, o visa kita laika bus teisingas maistas.
ai radau atsakyma"Šie maisto netoleravimai yra laikini ir, kai tik žarnynas sugis (ir praeis bent 6 mėnesiai nuo paskutinio to maisto paragavimo), turėtumėte pabandyti sugrąžinti maistą atgal į racioną. Tiesą pasakius, galėsite susigrąžinti ir kiaušinius, riešutus ir sėklas, daugiau cukraus turinčius vaisius ir daržoves ir netgi, kažkada ateityje, nakties spalvų daržoves.
Svarstote kiek ilgai tai užtruks. Bijau, kad atsakymas yra nuo dviejų mėnesių iki dviejų metų, priklausomai, kokia yra pagrindinė priežastis. Tačiau, jei pamatytumėte, kaip mano lichen planus pagerėjo per 3,5 mėnesio, būtumėte nustebinti. Žinau, kad papildomai apriboti savo dietą yra sunku, tačiau tikrai verta sugebėti išgydyti tokią erzinančią ligą be jokių stereoidų. Ir dar pagalvokim, kad kai tik psoriazė išnyks, mums kuo puikiausiai tiks įprastinė paleo dieta.""
ai radau atsakyma"Šie maisto netoleravimai yra laikini ir, kai tik žarnynas sugis (ir praeis bent 6 mėnesiai nuo paskutinio to maisto paragavimo), turėtumėte pabandyti sugrąžinti maistą atgal į racioną. Tiesą pasakius, galėsite susigrąžinti ir kiaušinius, riešutus ir sėklas, daugiau cukraus turinčius vaisius ir daržoves ir netgi, kažkada ateityje, nakties spalvų daržoves.
Svarstote kiek ilgai tai užtruks. Bijau, kad atsakymas yra nuo dviejų mėnesių iki dviejų metų, priklausomai, kokia yra pagrindinė priežastis. Tačiau, jei pamatytumėte, kaip mano lichen planus pagerėjo per 3,5 mėnesio, būtumėte nustebinti. Žinau, kad papildomai apriboti savo dietą yra sunku, tačiau tikrai verta sugebėti išgydyti tokią erzinančią ligą be jokių stereoidų. Ir dar pagalvokim, kad kai tik psoriazė išnyks, mums kuo puikiausiai tiks įprastinė paleo dieta.""
Bent del glitimo raso , kad uztaisyti zarnyna reikia 2-3 menesiu, o uztenka tik vieno gramo ir zarnyno bedas jau tokios pacios, kaip ir buvo, tai jei nevalgyti glitimo, tai nevalgyti visiskai ir niekada, o jo yra labai daug kur dabar. Paskaitykite sudeti, apart grudu rasite papildomai jo ideda i duona, desreles, padazus, ketcupa ir dar daug kur.
QUOTE(Dilafila @ 2014 09 19, 16:31)
Labas visiem ar yra cia uzsiimanciu autoimunine poleo dieta?
teko kelis kartus po menesi ir ilgiau "sedeti ant jos" jei bedos rimtos, tai tikrai padeda, bet jei ne, taip drastiskai kankintis is karto nereiketu. Pradziai, pradek nuo grudu, krakmolo, cukraus. Istversi, tada bandyk listi giliau, jei bus noro ir svarbiausia -valios