QUOTE(mėnulis @ 2014 09 18, 16:38)
Tai, kad, nei grikiai, nei ryziai glitimo neturi. Kaip ir kukuruzai. Juos gali valgyti celiakija sergantys zmones. Kurie turi ypatinga jautruma glitimui.
O kodel jus cia pries tapioka nusistate?
Man kazkaip ir dar neiseina 100% su Paleo gyventi. Leidziu sau kartais ir ryziu, ir grikiu, ir bulve virta su sviestuku. Gal issigrynins su laiku, kol kas dziaugiuosi, kad be miltiniu ir saldumynu.
Siandien buvau skydliaukes echoskopuotis, tai taip nudziugino, sako, jus visada tokia liekna buvot ar dabar staigiai svorio numetet. Tikrai nesijauciu liekna labai. Bet po to pasake, kad skydliauke padidejusi ir keistos formos, del to ir toks klausimas kilo. Tai tas jau nebedziugina...
Papildyta:
Dariau mergaitei kotletu, ir kazkaip neatsispyriau paragauti zalio farso su druskyte. O po to neatsispyriau suvalgyti keliu sumustiniu su zaliu farsu ant kukuruzo paplotelio
Kazkaip seniau britkindavausi net ragaut ar nieko netruksta, o dabar visai skanu