Sunkoka is darzoviu per diena susirinkti 100 gramu angliu. Duok die bent 50g. susigraibyti.
QUOTE(Hippie @ 2014 09 16, 01:11)
Man mažiau sadistiška druskos šaukštelis pusėje stiklinės vandenėlio-super vaistas nuo perštinčios gerklės.
Labanakt Jaučiu 100m. negyvensiu, bet geriau trumpiau, bet su raudonu sausu vynu
Aš iš vieno HS straipsnio taip supratau, kad peršalus skalauti gerklę pienu, soda ar druska ne pats geriausias sprendimas.
"Iš kur gi atsiranda liga peršalimas ? Elementaru. Intensyviai įkvepiamas šaltas oras nosimi ir gerkle dalinai atpalaiduoja halogenus nuo riebiųjų rūgčių (o jų nosyje ir gerklėje yra labai daug šias dvi angas reikia budriai saugoti). Nuo to prabunda aktyvūs oksidaciniai procesai, dėl kurių ir pasidaro uždegimas (leikotrienai). toliau galimi du variantai:
arba konjugatus neutralizuos antinksčių hormonai;
arba laikui bėgant, konjugatai vėl apaugs halogenais ir kalciu (kas nežino močiutės metodo gerti peršalus karštą pieną, tai yra skystą ir kad būtų aktyvesnis, karštą).
Taigi, jei supratote, konjugatų blokada kalciu, chloru ar jodu nėra pats geriausias problemos sprendimo metodas. Taip, kažkuri tai aštrios ligos simptomatikos dalis dings, bet giluminės priežastys ne. Tereiks vėl sušalti ar suvalgyti ką nors, kas turi acto arba citrinos rūgšties ir pasaka iš naujo..."
QUOTE(Izolda @ 2014 09 17, 11:07)
Aš iš vieno HS straipsnio taip supratau, kad peršalus skalauti gerklę pienu, soda ar druska ne pats geriausias sprendimas.
juk sakiau - lieka Coco cola
Nepamenu kas ieškojo pyrago be miltų recepto http://www.beatosvir...u-ir-avietemis/. Cukrų pakeitus medum visai gal ne blogai gautųsi na ir tą šokoladinį padažą galima savaip improvizuot
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 16, 16:27)
aciu einu skaityti
Kokį skanėstą šiandien nusipirkau! Pirmą kartą tokį valgiau - ožkų sviestą. Gaila tik kad sūdytas. Kažin ko jį tokį daro, negi greit genda? Bet jau į kavą koks tai gėris neišpasakytas
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 17, 14:16)
Kokį skanėstą šiandien nusipirkau! Pirmą kartą tokį valgiau - ožkų sviestą.
O kur toks perkamas?.Turgelyje tikriausiai?QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 17, 13:16)
Kokį skanėstą šiandien nusipirkau! Pirmą kartą tokį valgiau - ožkų sviestą. Gaila tik kad sūdytas. Kažin ko jį tokį daro, negi greit genda? Bet jau į kavą koks tai gėris neišpasakytas
Noriu noriu noriu... Kur gaut?
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 17, 13:16)
Eik tu sau! Hmm, mano bobule neapsiimtu gamyba, gaila. Jai geriau riebesne varske ir suri daryt is ozkos pieno.
Kur rast toki stebukla?
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 17, 13:20)
O kur toks perkamas?.Turgelyje tikriausiai?
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 17, 13:30)
Noriu noriu noriu... Kur gaut?
Neee, ne turgelyje. Freshmarkete prie namų. Bet mačiau ir Rimi. Prie taukų padėtus
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 17, 13:35)
Eik tu sau! Hmm, mano bobule neapsiimtu gamyba, gaila. Jai geriau riebesne varske ir suri daryt is ozkos pieno.
Kur rast toki stebukla?
Kur rast toki stebukla?
Oi, tai man rodos tu mane ir užkabinai ant ožkų Prieš kokius metus ar daugiau, rašydavai kad iš kaimo parsivežei ožkų sūrio.
Ožkų sūrį mėgstu, dabar ieškosiu ožkų sviesto
Nusipirkau tą knygą apie paleo, einu skaityti
Nusipirkau tą knygą apie paleo, einu skaityti
Ania?
Jo, ozku suris yra geris, ypac mano bobules gamintas
Jo, ozku suris yra geris, ypac mano bobules gamintas
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 16, 20:46)
smagu skaityti apie jūsų pasiekimus. Taip ir išsikapstysit.
Taip ir bus ir tai deka tavo informacijas, kaip tik pries metus irodinejau, kad be kruopu negalima svaikai gyventi , ir deka Nidulios, kuri ikalbejo pasidometi jos pasiekimais
O ta ''Savigydos mokyklele'' tai nauja versija Homosanitus