Aš be kokosų aliejaus į kavą dar ir grietinėlę pilu.
Plakti dažniausiai tingiu (šiaip Ursula Star užrodytas plakiklis labai tinka) - po to plauti tą šluotelę reikia. Gerai siurbiasi ir su plaukiojančiu riebalu.
Ne tiek būtinybė (kavos galiu laisvai atsisakyti kai to reikia), kiek ryto malonumas. Nieko blogo nuo jos nesidaro. Tik žmonės, kurie pirmą kartą pamato, labai stebisi.
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 16, 20:18)
Kažkaip ir man dar neaišku su ta ketoze
Ketonai šlapime juk negerai?
Man su ketoze irgi neaišku. Pati net nerandu laiko visko atidžiai skaityti ir gilintis, baisu pradėti skaityti.
Na taip, pagal normas jų neturėtų būti. Ketonai tai gali būti ir nuo per mažo anglių kiekio, ir nuo per didelio baltymų, ir nuo bado, ir nuo paprasčiausio streso. Ir nuo paties organizmo priklausyti - vieni persijungia į šitą fazę lengviau, nei kiti.
Bet sakyčiau, kad jei kažkam galva svaigsta ir jėgų nėra - tai turėtų būti rimtas organizmo signalas, kad kažkas negerai. Ne visiems tokie simptomai būna.
O vyraujančios nuomonės tai labai skirtingos. Šiaip gal 50/50 - nemažai ir neigiamų aspektų išvardinta. Kita vertus - dažnai visur minima teigiama įtaka (aišku, režimas - ne visam gyvenimui, bet kuriam laikui, keliems mėnesiams) autoimuninių ligų gydyme.
Dar pagalvojau - na kiek natūraliai šaltuoju sezonu tų anglių įmanoma susirinkti iš eilinių daržovių, kai vaisių nevalgai? Apie 50 g turbūt, max. - 100? Tai gal natūraliai kai kurių organizmai sezoniškai pabanguoja po fazes, bet kai nesitikrini - ir nežinai? Spėjimas, gal ir nėra taip.