QUOTE(livijaaa @ 2014 09 11, 18:25)
Merginos, ar cia yra tokiu, kurios su Paleo issigyde gastrita ir GERL?
AS AS AS!
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 09 11, 18:32)
Aš negaliu balsuoti - nėra varianto "priaugau su paleo"
Cushy, nebuvau aš plona, dabar esu tokia su moteriškais apvalumais, o prieš paleo buvau numetusi iki jaunatviškos mergiotės figūros
Papildyta:
Į mane turguje įtartinai žiūri, nes aš amžinai studijuojų lašinių, mėsos gaminių, silkių, skumbrių etiketes Beje, vienąsyk užklausiau kavinėje ar chai latte (ta arbata rytietiška su pienu) sudėtyje yra cukraus, tai mane patikino, kad ne, atseit nuo prieskonių saldu, nu bet man atrodo, kad neišgautum tokio saldumo su prieskoniais..
Papildyta:
Mano šiemetinis (o ir viso gyvenimo) atradimas - cukinijos Anksčiau neįsivaizdavau, ką su jomis daryti ir kad jas išvis įmanoma valgyti, o šiemet valgau su viskuo
Cushy, nebuvau aš plona, dabar esu tokia su moteriškais apvalumais, o prieš paleo buvau numetusi iki jaunatviškos mergiotės figūros
Papildyta:
Į mane turguje įtartinai žiūri, nes aš amžinai studijuojų lašinių, mėsos gaminių, silkių, skumbrių etiketes Beje, vienąsyk užklausiau kavinėje ar chai latte (ta arbata rytietiška su pienu) sudėtyje yra cukraus, tai mane patikino, kad ne, atseit nuo prieskonių saldu, nu bet man atrodo, kad neišgautum tokio saldumo su prieskoniais..
Papildyta:
Mano šiemetinis (o ir viso gyvenimo) atradimas - cukinijos Anksčiau neįsivaizdavau, ką su jomis daryti ir kad jas išvis įmanoma valgyti, o šiemet valgau su viskuo
ups
o as turbut tik siemet paragavau zalias cukinijas! kaip skanu! jaunos mazutes... saldzios kokios!
va kaip tik dabar valgau toki patiekala - kaip anksciau darydavau makaronus su cukinijom ir pomidorais + feta suris uzkepta orkaiteje. tik dabar idejau ir papriku. ziauriai skanu! bijau kad MB nebeliks jei greit negris...
dar rytais labai pamegau cukiniju ir spinatu kose. maniskis tokio nevalgo. sau verda greitai grudu kose. o as tokia
arba is musu meeto receptukas- paprastas kaip dukartdu - kopustai ir cukinija su TNS 3000 ir patroskinti puode 3 min! su grietine ant virsaus PASAKA!
Papildyta:
QUOTE(Rigedora @ 2014 09 11, 19:08)
*****, kaip slyksciai jauciuos puse galvos skauda, vaikstau apspangus, pavalgyt dorai neina -nu gal koks gramas nutirps
as sianakt irgi blogai labai jauciausi - gerkle skaudejo ir prakaitavau ..visa slapia pabudau atejus i darba- pamaciau vienintele mano kabe likusia kolege su raudona nosim! toks siutas paeme! sakau cia tu sergi????
o ji man sako ne! cia man alergija! nuo kondicionieriaus!
tai sakau mes nejungem jo nuo vasaros!
nei mes popieriaus daug turim nei ka.. o ji studente.. autobusuose trynas.. nu jauciu kokia zaraza atsinese tai kaip pradejau as ciaudet, nosis varva..
nuejau po pietu namo. gripolio arbatu prigeriau, lovoj pagulejau. lyg ir geriau.
butu mano valia neiciau ryt i darba...
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 11, 19:13)
Kad neliktum nuskriausta, kitoj temoj dėkim apklausą: Priaugau su paleo. Pas mane nuo liepos jau +5, bet čia specialiai, vakarais pienuko pageriu.
ooo! super!
mano atvejis toks hm... is pradziu - 5, o paskui +5. tad esu tokio pat sveiko svorio kaip ir buvau!