Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 16, 15:12)
Dalinuosi maistu:
Gavosi Lietuva geltona-žalia-raudona. Laaaabai skaniai. Ir labai gražiai juodos lėkštės fone tos spalvos matėsi.  tongue.gif

Skaniai skaitosi thumbup.gif o foto??? ar jau sunaikintas šitas grožis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 16, 14:04)
Tau juokinga, o į mane jau žmonės kreivai žiūrėt pradėjo. Girdėjau gandus, kad į sektą įstojau doh.gif  lotuliukas.gif

Taip taip, cia yra grobuoniu sekta wink.gif as jau pripratau prie kreivu zvilgsniu smile.gif

Voresta ir merginos, prisipazinkit, kad per Roko seminara skerdet ozi ir meldetes setonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 09 15, 23:50)
Sveikutės:)

Nusibeždžioniavauir greit greit rytojui su TNS3000 biggrin.gif pasitarkavau kopūsto ir cukinijos-pakepiau GHI, ryt pašildytus dar grietine apkrausiu bigsmile.gif

Mantas pats supaprikom-visai jų nevirškino, tik  blanširuotas. Dabar-jokių problemų wink.gif

drinks_cheers.gif Pakliuvom su dukriuku po lietum du kartus, kiek pašąlom, prisikabino pūlingas snarglys ir ką jūs manot-bioptron'as plius Paleo ir atsikabino,oanksčiau mažeibūtųperėjęs į ausis, o man pasibaigę mažiausiai gerkle ir tempa.

skanu ane?

o, o as paprikas nukupu- nes pasrodo ten ta odele man netiko

o, man irgi i ausis viskas pereina.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 16, 15:15)
Bet ar jusu vyrui ji buvo nustatyta, ar jis gere vaistus kasdien? Mano vyras jau nebegyvena be vaistu. Del to jam jau pakitimai akiu dugne. Bet alu geria. Tai jo pasirinkimas. Nieko nedaryti del to. Ka as galiu padaryti. Uzdrausti, kaip mazam vaikui smile.gif Buvo daug kartu sakyta. Jis turi pats nuspresti.

Taip buvo ir yra. Jo gyvybės net gyvybės draudimo bendrovės nedraudžia doh.gif Bet pas mus du maži vaikai, tai aš kaip sakant, jam per jausmus per dūšią lipau ir lipu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 16, 14:29)
Tai vis tiek jie atsiradę buvo, net po gimdymo? Maniau pagimdai ir endo quit  g.gif

Didelę reikšmę endometriozės išsivystymui turi ir paveldimumas ir genetinis polinkis. Jei moters mama, seserys serga endometrioze, rizika susirgti šia liga padidėja 7 kartus. Jei moterys yra vieno kiaušinėlio dvynės ir viena jų serga endomtrioze, kitai rizika susirgti šia liga padidėja 57 proc. nustatytas akivaizdus ryšys tarp endometriozės ir kai kurių autoimuninių ligų. Visos moterys, sergančios endometrioze, turi akivaizdžių imuninės sistemos defektų: joms sumažėja imuninių ląstelių, vadinamųjų žudikių, aktyvumas, todėl organizmas nebeįstengia apsivalyti nuo gimdos gleivinės ląstelių, patekusių į pilvo ertmę ir jų nesunaikina. Mokslo atradimai radikaliai keičia požiūrį į endometriozė kaip į ligą ir į jos priežastis. Endometriozė traktuojama kaip autoimuninė viso organizmo liga, kurios pagrindas − dideli imuninės sistemos pokyčiai.

Taigi, jei jau tai autoimuninė bėda, susijusi su tuo, kad tavo imuninė sistema durniuoja, galimai dėl gliuteno, patarčiau ir toliau pyragų nevalgyt.

Jei moters mama, seserys serga endometrioze, rizika susirgti šia liga padidėja 7 kartus.
mano nuomone, jei mama netoleravo kviečių, tai perdavė ir vaikams tą netoleranciją, kuri galimai pasireikš endometrioze.
Na jau. Kam kankintis ir rizikuoti. 10 kg laisvai ir maloniu valgymu nuritinsi. Šiame forume tai daug kas gali patvirtinti  mirksiukas.gif

apie ketozę http://sveik.harmoni...r-dziaugsmai-i/
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 16, 15:19)
Taip buvo ir yra. Jo gyvybės net gyvybės draudimo bendrovės nedraudžia doh.gif  Bet pas mus du maži vaikai, tai aš kaip sakant, jam per jausmus per dūšią lipau ir lipu verysad.gif

Ar jusu vyras laikosi paleo ? O pas ka cia dabar vaiku mazu nera smile.gif Susivokia jie jau kokioj ligoninej, kada buna ryskiai per velu. Uztai vyrai Lietuvoj taip trumpai ir gyvena. Ir kaip su jais kalbeti. Man irgi sako, kad as nesamoniu prisiskaiciau. Gal kokia tai sekta, ar kas. Kaip zmogui padeti, jei jis nenori. Alus tai gi gyvenimo druska. biggrin.gif Kitaip atsipalaiduoti nemoka.
Atsakyti
nu sveikos, as i burunduka nebepanasi-tinimas atlego, ale pazande tai super grazi -geltonai zalsva doh.gif nu bet pofik, kaip nors praeis lotuliukas.gif dar antibus geriu, ketvirtadieni siulus isims. Bjauriausia, kad net uzpudruot neina-nes ryte papudravus eme niezet, tai mygom mikriuky nusivaliau. Nemegsta mano marmuze jokiu pudru schmoll.gif
Kavinej peitum suvalgiau kepsni, tai taaaaip rugstys sukilo blink.gif nes itariu kad padazas su miltais buvo... g.gif kazkaip nesveikai sureagavo....
Kaip jums tas ghe sviestas skanu? unsure.gif nu turiu as ta is maximos zalioj skarbonkej... nu man jis smirdi schmoll.gif kas daret savo ir bandet ta pirkta-ar skirias jie labai?? nes mane net supykina nuo jo kvapo kepant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 16, 15:27)
Ar jusu vyras laikosi paleo ?

sunkus klausimas g.gif kadangi maistą namuose gaminu ir perku aš, tai nuperku tai ko man reikia ir gaminu taip kaip man reikia ir visi valgo ax.gif o ką valgo ne namuose nekontroliuoju ir nesistengiu. Nekišu aš jam galvon mitybos principų ir kitokių dalykų, nes žinau atsakymą.

QUOTE(Rigedora @ 2014 09 16, 15:29)
kas daret savo ir bandet ta pirkta-ar skirias jie labai?? nes mane net supykina nuo jo kvapo kepant  unsure.gif

man toj žalioj skarbonkėj irgi fuij, bet naminis gardžiai kvepia. va ir šiandien prisipirkau sviesto - gaminsiu
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 16, 16:43)
sunkus klausimas g.gif  kadangi maistą namuose gaminu ir perku aš, tai nuperku tai ko man reikia ir gaminu taip kaip man reikia ir visi valgo ax.gif  o ką valgo ne namuose nekontroliuoju ir nesistengiu. Nekišu aš jam galvon mitybos principų ir kitokių dalykų, nes žinau atsakymą.
man toj žalioj skarbonkėj irgi fuij, bet naminis gardžiai kvepia. va ir šiandien prisipirkau sviesto - gaminsiu

maximoj bus nuolaidos sviestui sekmadieni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 16, 14:15)
Skaniai skaitosi thumbup.gif  o foto??? ar jau sunaikintas šitas grožis biggrin.gif

Aprašiau jau sunaikintą. Buvo mintis nufotkinti, bet tlf fotikas sugedo, o didžiojo nespėjau išsitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 16, 15:15)
Bet ar jusu vyrui ji buvo nustatyta, ar jis gere vaistus kasdien? Mano vyras jau nebegyvena be vaistu. Del to jam jau pakitimai akiu dugne. Bet alu geria. Tai jo pasirinkimas. Nieko nedaryti del to. Ka as galiu padaryti. Uzdrausti, kaip mazam vaikui smile.gif Buvo daug kartu sakyta. Jis turi pats nuspresti.

aš savo vyrui, kai nustačiau diabeto pradžią, supažindinau kas jo toliau laukia- insulinas ir diabetinės komplikacijos (nupjautos kojos-parodžiau kaip atrodo diabetinė pėda- ir apakimas) ir perspėjau, kad jei jis iki to nueis, aš jo paprasčiausiai neslaugysiu ir nešokinėsiu aplink. Tai bus jo pasirinkimas. O medžiotojui nėr baisiau nei negalėjimas medžiot. biggrin.gif
Tai dar nulėkė poliklinikon pasitikrint cukraus, rado. Ir užrišo. Jis pasirinko gyvent be bulkų, uogienių, medaus ir kitokių cukraus 'skanumynų".
O alus ne dėl glitimo, o dėl jame esačių mielių negali būt vartojamas, nes žarnyne mielių sporos randa puikią dirvą.
Atsakyti
http://sveik.harmoni...r-dziaugsmai-i/
http://sveik.harmoni...-dziaugsmai-ii/

perskaiciau abi dalis...
kaip suprasti, kai organizmas persijungia i ketoze? acetono kvapas, kas dar? nes man tokiu "sutrikimu" kaip herojui nera, nebuvo, silpnumu, svaigimu ir pan.
ar jums taip visoms buvo? labai noriu vaziuoti ant riebalu verysad.gif
radau, kad paleo sveikiausias santykis
Their recommended macronutrient levels for healthy people is at around 20% carbohydrates, 65% fat and 15% protein by caloric intake, not weight.
Suprantu, kad iki siol padaugindavau baltymo, mazai angliu ir pasekoje, sportui energijos nulis, sunku viska susidelioti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2014 09 16, 15:53)
maximoj bus nuolaidos sviestui sekmadieni wink.gif

eisiu pirksiu valyto sviesto geltonuose kibireliuose biggrin.gif
kokoso uzsipirkau savaitgali, kai buvo 30 proc kosmetikai thumbup.gif
Atsakyti