Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 22:55)
Skaito skaito  irnesakyk.gif  bet nera ko pergyventi  mirksiukas.gif
Ir kaip skonis? Nesu ragavusi  rolleyes.gif

Svarbiausia, neperkepti smile.gif Mano vaikai kazkodel ju nevalgo. Apskritai jokiu kepenu. Man puse velnio. Bet riebi mesyte zinoma geriau butu. Geriausiai ko gero butu su grietine. Bet nera namie jos pas mane. As irgi kaime gyvenu, mieste tai ka, sast i prekybcentri. O cia, jei karves neturi, ir negauni tu karves isskyru - kaip kitoj temoje raso, juodas badas. O skonis avino kepenu geresnis, kai avinas jaunas, tada jos buna minkstesnes. Bet is esmes visu galviju kepenys yra panasios. Ir vistu panasios. Kiek galeciau pripasakoti smile.gif Kaip su blenderiu karta tryniau ir kotletus dariau. Vegetarams labai smagu turetu but vaizdas. As ipratus prie tokiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 15 rugsėjo 2014 - 22:10
Sveikutės:)

Nusibeždžioniavauir greit greit rytojui su TNS3000 biggrin.gif pasitarkavau kopūsto ir cukinijos-pakepiau GHI, ryt pašildytus dar grietine apkrausiu bigsmile.gif

QUOTE(ivetacom @ 2014 09 14, 09:19)
ir silke ( nelemta file), bet jos ten labai nedaug buvo ir tik paragavo, po keletos minuciu pradejo dusti,

unsure.gif 4u.gif Kas daroma anafilaksinio šoko atveju? ManobrolisbuvoLABAI alergiškas, bet žinai-brolis, ne vaikas,mačiau, kad mama valgo juodam kambarėly, kad visą naktį jam plekšnoja žandukus, kad nenusidraskytų iki plazmos unsure.gif Labai jam padėdavo Baltijos jūra ir...maistas ant vandens (baltymui alergija stipri buvo).

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 14, 09:50)
Man prasidejo mm, as ju beveik nejauciu. Kas anksciau man budavo labai sunku, meslungis, sunkus pms., skausmai 

Nezinau, man atrodo, jei negamini maisto pats, esi kokiame zygyje, sveciuose, sito laikytis labai sunku.

drinks_cheers.gif Man šiandien tas pats.

Oi, ne smile.gif Visada atsirenki kas tau tinka. O kartais labai tinka išgert arbatos wink.gif Į žygius prisipjaustau agurkų, morkų,salierų lambų,pasiimi menkių kepenėlių konservų, jautienos konservų,salierų čipsų ir t.t. ir pan. Pilnas internetas receptų.

QUOTE(Kerpena @ 2014 09 14, 10:12)
Pasidalinkit, prašau, kaip jūs elgiatės svečiuose... Tarkim vaišės  - pica (arba sumuštinai) ir saldumynai. Jokio tinkamo maisto, o valgyti norisi, nes kaip tik kažkurio valgio metas.

Pavyzdys-dalyvavausūnėno krikštynose Suomijoje,vašės: susmuštinių tortas ir dusaldūs tortai biggrin.gif Taigėriau daug kavos, nugramdžiau nuo kelių sumuštinių mėsą su sūriu, išgėriau šampės ir pakramčiau atsivežto Džiugo sūrio, o vakare pas sesę jau normalią vakarienę su mėsa, žuvim ir daugybe daržovių bei alyvuogių išruošiau biggrin.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 09 14, 11:09)
as visa gyvenima negalejau valgyti kefyro. po pusmecio paleo paragavau ir iki siol valgau- jokiu blogumu pilve!

beje noriu pasidziaugt- kone pirma karta po metu Paleo man suskaudo gerkle, varvejo nosis, skaudejo kakla ir ausis.. na visi ligos simptomai. pries metus buciau kritus su temperatura i lova, su kruva antibiotiku savaitei.
bet dabar - tik papurksciau kazka, paciulpiau kazka ir jau trecia diena nieko nebeskauda!

Mantas pats supaprikom-visai jų nevirškino, tik blanširuotas. Dabar-jokių problemų wink.gif

drinks_cheers.gif Pakliuvom su dukriuku po lietum du kartus, kiek pašąlom, prisikabino pūlingas snarglys ir ką jūs manot-bioptron'as plius Paleo ir atsikabino,oanksčiau mažeibūtųperėjęs į ausis, o man pasibaigę mažiausiai gerkle ir tempa.

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 14, 11:18)
O nebaisu, kad jei imsit valgyt pvz skania bandele ar pica, paskui jos galite per daug suvalgyti ?

Ursula, jus endometrioze issigydete su sita mityba?

Niu nevalgau bandelių ir viskas biggrin.gif

Man nebeliko endometriozinių tepimų.

QUOTE(Azu @ 2014 09 14, 16:34)
Endometrioze puikiausiai gydo nestumas 

Bet kiek gi TAIP galima gydytis? biggrin.gif

QUOTE(Azu @ 2014 09 14, 16:46)
Jei tik vaisinantiems galiu atsakyt ir nevalgyt, tai nevalgau. Bet jei negaliu pasakyt ne - pvz, vaisina koks virsininkas, uzsakovas ar pan...nu ka tada valgau, bet ne del to kad alkana, o del to kad taip reika.

Jei negaliu atsisakyt-paimu, palaikau, po to palieku lėkštutėj ir tiek.

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 15, 08:31)
Susiraukšlėjusi ir patysusi buvau kai daaauuuuuug dauuuuuug rūkydavau ir dažnai liūdėdavau, bei vėlai guldavau ir vėlai keldavau.

Bliamba, niu...

QUOTE(zomša @ 2014 09 15, 08:40)
O paakių kremas, imho, nereikalingas.Bet marketingas veikia puikiai.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 11:02)
Imu dvi dedesnes skilteles, išspaudžiu ir sumetu į puodelį su visom išspaudom.
Užplikinu verdančiu vandeniu, pilu čiut daugiau nei pusę standartinio puodelio.
Kai atvėsta jau duodu skalaut.
Gerklytę paperšti, ir kvapas neblogas, bet pakanti maniškė

Man mažiau sadistiška druskos šaukštelis pusėje stiklinės vandenėlio-super vaistas nuo perštinčios gerklės.

QUOTE(jautiena @ 2014 09 15, 20:24)
faina kai spinteles iki lubu, ir spalvos grazios  thumbup.gif (isskyrus plyteles tongue.gif).

noreciau ir as moliugienes, tik nelabai yra moliugu pas mus pirkt...

Su mano ūgiu, tai su mikrobangės naudojimu būtų šakės. Kai aš aš su savo ūgiu išsirekalavau ergonomiško aukščio stalviršius, tai vyro mažaūgė mama pas mus nebegamina ir indų neplauna biggrin.gif Užtat man nugaros nebeskauda thumbup.gif

Virtuvytė labai graži 4u.gif

Labanakt smile.gif Jaučiu 100m. negyvensiu, bet geriau trumpiau, bet su raudonu sausu vynu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 22:04)
Saunuolis meistras, is mazos ir nefunkcionalios erdves padare patogia virtuve, gyventi galima  thumbup.gif 

Siandien viriau tirsta moliugiene, uzbalinta grietinele, buvau pasiilgus  wub.gif

Tikrai patogi virtuvė atrodo thumbup.gif Mes irgi kelsimės ten, kur virtuvė nedidelė, reiks brangiausio prašyt kad spinteles iki lubų darytų. Bet jam vis atrodo, kam tų spintų tiek ir ką aš ten dėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 15, 21:02)
merginas, kiek laiko vistos krutinele virt?

Žiūriu - niekas neatsakė. Kiek reikia - tai nežinau, o įtariu, kad klausei būtent to.biggrin.gif
Aš pjaustau nedideliais gabalais, tai kelių minučių reikalas gaunasi, iki 10 - tikrai, gal kokios 5-7? Pusžalės valgyti vis tiek negaliu, tai žiūriu, kad viduje rožinė nebūtų. ax.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 21:04)

Labai puikiai atrodo, verta džiaugtis.
Ir nėra tos plytelės tokios baisios, ex-šeimininkų paveldas įprastai atrodo blogiau.smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 09 15, 22:37)
mėnuli, saunu kad jau pastebi paleo privalumus, bet viena savaite labai trumpas laiko tarpas. ziuresim, kas bus veliau wink.gif

Norėjau kažkaip gražiai pasakyti tą patį. ax.gif Ta prasme - man atrodo, kad pakeitus savo mitybą į bet kokią kitą (ar paleo, ar vegetarišką, ar raw) pirmą savaitę-mėnesį, gal net du, organizmas į ją reaguos labai teigiamai. Net ir pusbadžiu savaitę pagyvenęs žmogus jaustųsi labai gerai.
Iš manęs prasta optimistė.biggrin.gif Aišku, reikia tikėtis, kad kuo toliau, tuo viskas geriau.

QUOTE(cushy @ 2014 09 16, 07:04)
Bet jam vis atrodo, kam tų spintų tiek ir ką aš ten dėsiu  biggrin.gif

Visada yra ką dėti į spinteles.biggrin.gif Bent aš labai nemėgstu nukrautų stalviršių.
O kai tokio dydžio erdvės - tik iki lubų ir daryti.

Dar kas gerai - kad ta spintelė kairėje - mažesnė. Nes jei visos būtų didelės - jau kiek smaugiančios erdvės efektas gautųsi.

QUOTE(Hippie @ 2014 09 16, 01:11)
Su mano ūgiu, tai su mikrobangės naudojimu būtų šakės. Kai aš aš su savo ūgiu išsirekalavau ergonomiško aukščio stalviršius, tai vyro mažaūgė mama pas mus nebegamina ir indų neplauna biggrin.gif Užtat man nugaros nebeskauda  thumbup.gif

Visiems savos problemos. Man su pakabintomis spintelėmis visada didesnė bėda.biggrin.gif Ir su viršutinėmis prekybos centrų lentynų eilėmis. dry.gif
Kokio aukščio pas jus stalviršiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 16:26)
Tai nera siekiamybe, nebent reikia daug svorio nuridenti (kaip man teko virs 30 kg nutirpinti).

Na tada ir man nepamaisytu ketoze...tiesa ne 30 kg. bet kokiu 8-10 kg. mielai atiduociau energijai... ax.gif
Atsakyti
Dar atsiminiau, yra tokia sveikuole, ne vegetare biggrin.gif moteris, kur patarimus irgi dalija visiems kaip sveikiau gyvent. Nijole Degutiene. Tai ji tikrai atrodo sveikai ir graziai, moteriskei 60 m. Tai ji sakosi, nevalganti kvieciu taip pat. Ne del glitimo, kiek pamenu, bet, nes tai anot jos, perteklinis neisisavinamas kalcis. Bet koses kitas valgo, bet neverda, o ismirko is vakaro, ir valgo taip smile.gif Ji sako, kad visko ji pavalgo, kai sventes ar reikalas yra, ar skanu, ir pyraga, ir blynus. Bet kita diena paskui valgo vien zoles ir darzoves. Kad organizma isvalytu. Nezinau ar jos filosofija teisinga, ar ne, ir su tom zolem savo, ir tik neriebia mesa, kaip ji moko (ji perskaicius knyga P. Brego "Badavimo stebuklas" ir labai ja itikejo) bet manau irgi, svarbu neuzsiciklinti per nelyg. Nu as pati zinau, kaip as galeciau, jei sveciuose siulys man skanu torta smile.gif Neimsiu, nebent mirtis uz kampo. Nepasitikiu savo valia biggrin.gif Tai cia i tema, ka daryti sveciuose arba jei ner ka kita valgyt. Gal kas skaite ta knyga taip pat? Ka ten raso? Gal verta kur isigyti. Ta moteris, sako, kad pries tos knygos perskaityma buvo ligu maisas, paskui netiketai pakeite mityba ir po keliu menesiu isvaziavo slidineti. Ir dabar sveika vaiksto, nors jai 60 m. Man ji pasirode tikrai tokia zavi moteris. Pagal amziu nu tikrai neduotum 60 m.

Ir dar mane sudomino, kaip buvo kalba apie issetine skleroze, radau straipsni, kaip zmogus issigyde neva pats. Irgi su mityba. Kaip atsirinko, kas tinka jam. Taciau ten kalba butent apie neriebia mesa g.gif . Siaip man patiko sis straipsnis. Jis taip pat sako, kad atsisake glitesiu (glitimo), pieno produktu ir pagijo. Bet mesa valge, tik, cituoju "Derėtų maksimaliai apriboti gyvulinių riebalų vartojimą. Venkite jautienos, kiaulienos, žąsienos, avienos… Pagal galimybę valgykite kepenis, inkstus, liežuvį vietoje mėsos. Pagal galimybes rinkitės žvėrieną, o ne naminių gyvulių mėsą. Visada pašalinkite riebalus nuo mėsos." . : http://pasveik.info/...mdymo-istorija/
Norėjau kažkaip gražiai pasakyti tą patį.  ax.gif Ta prasme - man atrodo, kad pakeitus savo mitybą į bet kokią kitą (ar paleo, ar vegetarišką, ar raw) pirmą savaitę-mėnesį, gal net du, organizmas į ją reaguos labai teigiamai. Net ir pusbadžiu savaitę pagyvenęs žmogus jaustųsi labai gerai.
Iš manęs prasta optimistė.biggrin.gif Aišku, reikia tikėtis, kad kuo toliau, tuo viskas geriau.

Niu pusbadziu, tai tikrai nemanau g.gif Su vien zalia mityba, nu nezinau, nebent lovoj visa laika gulint. Bet kai tas, taip, girdejau sakosi, kad labai gerai. As tos mitybos labai nepakeiciau. Ko atsisakiau tai kvieciu produktu. Bet tai gal jau zenkli dalis, nes zinoma, maistas is siu augalu sudaro didziaja raciono dali - makaronai, duona, bandeles, sumustiniai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 rugsėjo 2014 - 08:56
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 21:04)

labai jaukiai atrodo thumbup.gif

endometriozinių tepimų išnykimas taip pat yra mano siekiamybė doh.gif Po kiek laiko kažin galiu laukti rezultato g.gif nors per paskutines mmm lyg ir mažiau buvo ax.gif
Atsakyti
Suvalgiau du obuoliukus, tarpe tarp pusryciu ( 7 val.) ir busimu pietu (12 val. ), labai blogai padariau? did. insulino suolis buvo?

kaip kovoti su blogu kvapu is burnos, vanduo nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 16, 10:09)
labai jaukiai atrodo thumbup.gif

endometriozinių tepimų išnykimas taip pat yra mano siekiamybė doh.gif  Po kiek laiko kažin galiu laukti rezultato g.gif  nors per paskutines mmm lyg ir mažiau buvo ax.gif

Viskas po truputi, Maskva irgi ne is karto pasistate:) Man didziausia mano problema praejo po 3 menesiu griezto paleo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 16, 10:40)
Gal verta kur isigyti.

http://jogasveikatai...Sveikai-gyventi

gali atsisiusti el. formatu nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
na supratau, aciu mergaites, kad spelta irgi netinkami miltai, nes paskaiciau cia:

http://www.sveikipro...dinaminiai-1-kg

noriu seimai iskepti koki sveikesni obuoliu pyraga ir ieskau kuom tuos miltus pakeisti, nes migdolu turiu tai jie man labai nepatinka, kazkaip neskanu man su jais pyragai.
Atsakyti