Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 20:04)
Mano virtuvyte

Dar truksta indu mazgotuves bet su laiku bus ir ta. Saunuolis meistras, is mazos ir nefunkcionalios erdves padare patogia virtuve, gyventi galima  thumbup.gif 

Siandien viriau tirsta moliugiene, uzbalinta grietinele, buvau pasiilgus  wub.gif

as kalafijora verdu su gritinele. tikiuos neismes spuogais manes...

fain! ten ale langas bus is desines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 15 rugsėjo 2014 - 20:11
QUOTE(jaicy @ 2014 09 15, 20:11)
fain! ten ale langas bus is desines?

Jo, ten langas. Pazek kaip mikrobange sienoj sedi, as dar tokiu dalyku buvau nemacius, kol sito butuko neisigijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 19:04)
Mano virtuvyte

Dar truksta indu mazgotuves bet su laiku bus ir ta. Saunuolis meistras, is mazos ir nefunkcionalios erdves padare patogia virtuve, gyventi galima  thumbup.gif 

Siandien viriau tirsta moliugiene, uzbalinta grietinele, buvau pasiilgus  wub.gif

faina kai spinteles iki lubu, ir spalvos grazios thumbup.gif (isskyrus plyteles tongue.gif).
noreciau ir as moliugienes, tik nelabai yra moliugu pas mus pirkt...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 15, 20:24)
faina kai spinteles iki lubu, ir spalvos grazios  thumbup.gif (isskyrus plyteles tongue.gif).

Nestumk, as jas tiek sveiciau, kad krumpliai istine buvo schmoll.gif ir man jos baisios, bet velniop cool.gif

As moliuga is anytos darzo nusiskyniau tongue.gif
Einu arbatos.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 20:13)
Jo, ten langas. Pazek kaip mikrobange sienoj sedi, as dar tokiu dalyku buvau nemacius, kol sito butuko neisigijom  biggrin.gif

jo, geras! is karto i nepastebejau net!
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 20:04)

Geras. Ir tos plytelės kaip naujos atrodo. Visai dera. O gal pasidalink meistro kontaktais, ar jis labai brangus, ar patikimas?
Vakar viriau moliūgo, cukinijos, paprikos sriubą vištienos buljone. Brangusis laimingas. tongue.gif

Papildyta:
Aš dažnai gamindama užmirštu vyrui ryžių ar bulvių išvirti. Tai žiūriu, jis vis dažniau paleo. Nu liko tik duoną ir visokius gėrimus dar kažkaip išnaikinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
labai dziaugiuosi, kad per jus ir sita paleo supratau, kad ko gero visa gyvenima buvau jautri kvieciams (ar glitimui). Nevalgau kvietiniu gaminiu, duonos daugiau nei savaite. A Esu apakus pokyciu. Atsirado daug daugiau energijos. Daaaug daugiau. Dingo bloga nuotaika. Einu gult 1 h nakties, o galiu keltis ryte normaliai. Anksciau nebudavo sitaip. Jauciausi kazkokia be energijos, "nevykus". Dabar daug geriau. Tikrai supratau cia nuo ko. Nzn, gal veliau bandysiu kepti blynus ar sausainius is kokiu kukuruzu miltu. Nors pagal sia dieta tipo draudziama. Vadinasi visa gyvenima buvau alergiska siai medziagai, o pasirodo, kad glitimui jautrus 3 is 4 zmoniu... Jei tokia savijauta buvo nuo glitimo, gal su kruopom be jo, nieko nebutu.
Papildyta:
SaDa, speltoje glitimo tikrai yra. Tokie patys kvieciai.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 15, 16:17)
žiū, normalus maistas pusę ėriuko imčiau, jei tik arčiau būtų. Nebepamenu kada avieną valgiau.
na, avižas palikim vegetarams biggrin.gif

Super produkcija. Siandien valgiau eriuko kepenis is sio ukio. Tikiuosi, vegetarai cia neskaito. Butu mate kaip jas pjausciau. Biski skaudu buti mitybines grandines virsuje. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 15 rugsėjo 2014 - 21:27
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 15, 15:17)
žiū, normalus maistas pusę ėriuko imčiau, jei tik arčiau būtų. Nebepamenu kada avieną valgiau.
na, avižas palikim vegetarams biggrin.gif

Nors kartą ir mano rajone normalaus maisto atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2014 09 15, 22:25)
Nors kartą ir mano rajone normalaus maisto atsirado  biggrin.gif

Tikrai ten geras. Kiausiniai labai geri. Vistos ganosi laaisvai.
Atsakyti
mėnuli, saunu kad jau pastebi paleo privalumus, bet viena savaite labai trumpas laiko tarpas. ziuresim, kas bus veliau wink.gif

spelta yra senoviniai kvieciai, dabartiniu kvieciu pirmatakas, nepaliesti hibridizacijos. zmones, kurie yra alergiski ar jautrus iprastiniam kvieciam, dazniausiai toleruoja is speltos pagamintus kepinius.

Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 15, 19:32)
Nestumk, as jas tiek sveiciau, kad krumpliai istine buvo  schmoll.gif  ir man jos baisios, bet velniop  cool.gif

blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 15, 22:37)
mėnuli, saunu kad jau pastebi paleo privalumus, bet viena savaite labai trumpas laiko tarpas. ziuresim, kas bus veliau wink.gif

spelta yra senoviniai kvieciai, dabartiniu kvieciu pirmatakas, nepaliesti hibridizacijos. zmones, kurie yra alergiski ar jautrus iprastiniam kvieciam, dazniausiai toleruoja is speltos pagamintus kepinius.
Papildyta:

blush2.gif  ax.gif

Tikrai, idomu kas bus veliau. Jei dabar jauciasi g.gif
Kaip tik skiaciau siandien straipsni apie gliutena, kur raso, kad reikia vengti ir speltos. Bet, nepavojingi grudai yra avizos, nors jos gliuteno turi, bet neturi kazkokio vieno komponento. Ten straipsnis, kur gydytojas savo sveikiem pacientam siulo nevartoti grudu su gliutenu, kaip tik ir raso, kad poveiki pajunta net trys is 4 zmoniu. Padaugeja energijos, oda pagrazeja. Bet ten ne apie paleo dieta. Gaila, nebegaliu rasti to straipsnio.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 15, 21:20)
Tikiuosi, vegetarai cia neskaito.

Skaito skaito irnesakyk.gif bet nera ko pergyventi mirksiukas.gif
Ir kaip skonis? Nesu ragavusi rolleyes.gif
Atsakyti