Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 10:50)
Taigi mergaites ketozes savokos info ar pasidalinsit? ir ar tai siekiamas reiskinis ar ne?  biggrin.gif  nes jau paguglinau tai supratau, kad tai mazdaug procesas kai organizmas negauna angliu, o gauna daug baltymu, pradeda skaidyti savo riebalus ir gauti energija...

Mielai imesciau nuorodu, bet is mobilaus rasau, negaliu. Merginos, padekit!!!

Taip, ketoze, kai organizmas energijai naudoja baltyma ir riebala. Bet geriau, kai skaido riebala, negu baltymus. Baltymai skirti organizmo strukturoms, o riebalas-energijai.
Tai nera siekiamybe, nebent reikia daug svorio nuridenti (kaip man teko virs 30 kg nutirpinti).
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2014 09 15, 14:14)
o kokias gerasias bakterijas naudojot?

Va tokias
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 10:50)

o ką vaisiai blogo daro sergant g.gif

bereikalingas curkus
Atsakyti
vakar patikrinau topinambus, pasirodo, visai neblogą derlių jau užaugino. Vienas paleolitikas sakė kad juos raugina, kaip agurkus. Reiks mėgint.
Vieną gumbą sugriaužiau, tikėjausi pilvo pūtimo, bet nulis reakcijos. Nėr kas jį žarnyne valgo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 16:30)

tokio dar nemaciau. O kur perki?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 12:37)
Neisivaizduoju, kodel turetum bijoti "issisukti" nuo alkoholio. As visai negeriu nrs nenoriu, man ir be jo linksma kompanijoje ir tikrai negerciau vien del to, kad kazkas noretu jog gerciau ir primygtinai siulytu stikliuka. Pasakau,-aciu, as nenoriu ir tuo viskas baigiasi. Net nesiteisinu, nes nematau reikalo.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 15 rugsėjo 2014 - 15:35
žiū, normalus maistas pusę ėriuko imčiau, jei tik arčiau būtų. Nebepamenu kada avieną valgiau.
na, avižas palikim vegetarams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 12:43)
Juk buna tokiu situaciju  kai pati nori ir dar proga yra...ir seip tingi aiskintis tai paemi ir "neissisukineji"
Tai tada kalbama ne apie išsisukinėjimą, o apie nesilaužymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 15:30)

nesirinkčiau acidofilinių, jos nebent kandidai slopinti. Tačiau jas reklamuoja, nes pigu auginti. Taip pat nevartočiau jokių pieno gaminių su acidofilinėmis bakterijomis.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 15, 16:38)
nesirinkčiau acidofilinių, jos nebent kandidai slopinti. Taip pat nevartočiau  jokių pieno gaminių su acidofilinėmis bakterijomis.
Kodėl? g.gif Esu skaičiusi, kad geriau rinktis ne pieninės kilmės bakterijas - jos lyg kaip tik skatina grybelį g.gif
Bet panaršiau dabar apie acidophilines - tai, kaip ir, voresta, rašai - kandodozės naikinimui g.gif
Be to, juk jei disbiozė - tai ir kandidozė (bent jau gręsia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 15 rugsėjo 2014 - 16:21
merginas, kiek laiko vistos krutinele virt?
Atsakyti
Mano virtuvyte

Dar truksta indu mazgotuves bet su laiku bus ir ta. Saunuolis meistras, is mazos ir nefunkcionalios erdves padare patogia virtuve, gyventi galima thumbup.gif

Siandien viriau tirsta moliugiene, uzbalinta grietinele, buvau pasiilgus wub.gif
Atsakyti