o kuo ypatingas ir geras Graikiškas jogurtas (nepamenu, kuri jį čia "reklamavo")?
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 15, 12:06)
Pritariu zomsai - geriau jau eiciau y vaistine arba susirasciau kosmetologe kuri dermatologine kosmetika naudoja. Kuriam mieste gyveni? Gal ka rasciau is pazystamu pasiulyt. uz 900 lt tai galetum ne tik priemoniu prisipirkt, bet dar ir porai geru proceduru ar net keliom sutaupyt As naudoju dermaceutic priemones, yra internetiniam www.grozioakademija.lt. Bet kas padeda man, nebutinai pades kitam. Tam ir yra kosmetologes, ismanancios savo darba ( nors aisku yra ir tik pinigu melzeju tame tarpe ). Eucerin, noreva, iwostin is vaistines ir tai geriau butu uz tas, kurias tau dabar jinai siulo
Prieš tai kosmetologė pasiūlė taip pat kremuką iš grožio akademijos, sutraukiantis kapiliarus. Naudoju, bet stebuklo nejaučiu.
Dar ji siūlė pas ją dermabraziją veido valymui, kur nuima viršutinį odos sluoksnį, ir kolageno kaukes.
Marijampolėj esu, bet jei savaitgalį, tai ir iki kokio Kauno atvažiuočiau.
QUOTE(jaicy @ 2014 09 15, 11:39)
alko NIEKAM su paleo! ypac alus ar cidras.
as vynelio su saslais ikaliau svtgali. ale nieko tik po vienso taures jau i galva dave gerai
Papildyta:
beje tik pasidizuagiau akd pasveikau - ale grizau i darba - vel skauda kakla, vel gerkle kabinasi. man toks ispudis kad cia kazkas su virusiuku vaiksto...
as vynelio su saslais ikaliau svtgali. ale nieko tik po vienso taures jau i galva dave gerai
Papildyta:
beje tik pasidizuagiau akd pasveikau - ale grizau i darba - vel skauda kakla, vel gerkle kabinasi. man toks ispudis kad cia kazkas su virusiuku vaiksto...
nenori pakvepuoti arbatmedzio eterinio aliejaus laseliu karstame vandenyje o gerkle pagargaliuoti vanduo+soda+=Ruska+laselis arbatmedzio ea?
Dar, kai sirgdavau, issivirdavau ciobreliu+islandine kerpena arbatos. Tuo paciu nuoviru ir gerkle skalaudavau.
Kakavos sviesto paciulp, gerkles skausma malsina.
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 11:46)
kai kita karta nebus galimybes issisukti nuo alko reiks bandyti balta, sausa vyna
Neisivaizduoju, kodel turetum bijoti "issisukti" nuo alkoholio. As visai negeriu nrs nenoriu, man ir be jo linksma kompanijoje ir tikrai negerciau vien del to, kad kazkas noretu jog gerciau ir primygtinai siulytu stikliuka. Pasakau,-aciu, as nenoriu ir tuo viskas baigiasi. Net nesiteisinu, nes nematau reikalo.
Vaisiai-angliavandeniai o pastarieji skatina gleiviu issiskyrima-sloga, atkosejimas ir panasiai. Todel apsirgus reikia pamazinti vaisius ir nuimti pieno produktus. Lapnoji sau mesa su darzovemis ir sveiksti. Man buvo pasirodziusi slogele, bet kaip pasirode taip ir praejo nors 2 vaisius suvalgau.
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 13:37)
Neisivaizduoju, kodel turetum bijoti "issisukti" nuo alkoholio.
Juk buna tokiu situaciju (gimtadieniai, vestuves...) kai pati nori ir dar proga yra...ir seip tingi aiskintis tai paemi ir "neissisukineji"
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 12:43)
Juk buna tokiu situaciju (gimtadieniai, vestuves...) kai pati nori ir dar proga yra...ir seip tingi aiskintis tai paemi ir "neissisukineji"
As neissisukineju, -aciu, bet kol kas nenoriu. Jei primygtinai siulo, pasakau, kad dabar tikrai nenoriu o jei uzsimanusiu - pasakysiu pati.
Vakar man primygtinai siule maximos pyrago. Na neapetitnas jis man atrode, taip ir pasakiau
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 12:43)
Ir dar alkoholis alkoholiui nelygu. Suprantu , konjakas, vynas, sampanas. Na bet SIDRAS...baisiau negu baisu.
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 13:13)
o kuo ypatingas ir geras Graikiškas jogurtas (nepamenu, kuri jį čia "reklamavo")?
Nežinau kuo patingas ir geras, man jis skanus tiesiog Riebus, 10 proc. riebumo, be nereikalingu priedų (tik grietinėlė ir jogurto kultūros, arba dar pieno būna sudėty). Kabinu šaukštu ir valgau
QUOTE(jaicy @ 2014 09 15, 10:14)
beje merginos (Jolkitas ) jei vaziuosit sestadieni is VLN i KNS - prigriebkit ir mane
Būtinai
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 12:50)
Iš ankstesnių tavo postų apie ligas sau buvau pasidarius tokią išvadą, kad susirgus turėtų padėti gerųjų bakterijų vartojimas mano vaikai pradėjo snarglėtis aš jiems dvi dienas gerųjų bakterijų pamaitinau ir nurimo snargliai... kažin sutapimas ar tikrai tinkamas būdas gydyti snarglius
o kokias gerasias bakterijas naudojot?
O klausimas ar paleo neleidzia naudoti grudu del glitimo ar kitokios priezastys? Jei del glitimo, tai ka manot apie speltos miltus?
QUOTE(SaDa @ 2014 09 15, 14:14)
O klausimas ar paleo neleidzia naudoti grudu del glitimo ar kitokios priezastys? Jei del glitimo, tai ka manot apie speltos miltus?
grūdai yra sėklos, o sėklose yra antimaistinių medžiagų, kurios ne tik trukdo pasisavinti tose sėklose esančias naudingas medžiagas, bet dar ir iš organizmo pavagia papildomai.
Tad kai išspręsi savo problemą, gal ir galėsi kada suvalgyt tos speltos, ar kitokių sėklų, jei tik dar norėsi.
pasiskaityk http://www.westonapr...th-phytic-acid/
QUOTE(" voresta " @ 2014 09 15, 15:38)
grūdai yra sėklos, o sėklose yra antimaistinių medžiagų, kurios ne tik trukdo pasisavinti tose sėklose esančias naudingas medžiagas, bet dar ir iš organizmo pavagia papildomai.
Tad kai išspręsi savo problemą, gal ir galėsi kada suvalgyt tos speltos, ar kitokių sėklų, jei tik dar norėsi.
nu supratau, kad spelta netinka, liko kokoso ir migdolu miltai retkarciais.
QUOTE(Azu @ 2014 09 15, 13:26)
Ir dar alkoholis alkoholiui nelygu. Suprantu , konjakas, vynas, sampanas. Na bet SIDRAS...baisiau negu baisu.
kai pradedi rinktis tik vertingą maistą, tai ir į alkoholį pradedi žiūrėt kaip į visai nevertingą/nereikalingą daiktą. Na, dar liko vyno taurė- bet ir tai jau retyn eina. O apie tokius chemijos šedevrus kaip alus ir sidras- tai nėr ko nė šnekėti.
Diedukas pragyveno virš šimto metų, ir šimtametis dar operuodavo- įrašytas į Gineso rekordų knygą, kaip seniausias operuojantis chirurgas. Kiek prie to prisidėjo jo blaivybė?