Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Apklausa: Kiek kg numetei su Paleo? (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 15, 10:13)
Reiskia ketozej sedi smile.gif

Sveikos mergaites ne pirma karta girdziu sia savoka, gal galite nukreipti kur daugiau paskaityti galeciau (geriausia LT arba ru)

Ir dar pasipasakosiu apie savo patirti ir paleo: pries 2 sav. pradejau laikyti labai saziningai ne whole30 bet panasei, ir si savaitgali buvau pas drauge sodyboje ir is maisto nieko nenusizenginejau (saslykai+sv darzoves) schmoll.gif tik vartojau alko (alus+sidras) tai ryte atsikeliau su visa spuoguota barzda ir nosim (as net paauglystei neturejau su oda problemu)...taigi reziume alko ne man ax.gif
Atsakyti
alus - mieziai
sidras - cukrus
cukrus ir mieziai sukelia uzdegima=spuogai.
sauso vyno taure gal nebutu pridariusi tokiu fokusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 rugsėjo 2014 - 10:36
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 10:32)
Sveikos mergaites ne pirma karta girdziu sia savoka, gal galite nukreipti kur daugiau paskaityti galeciau (geriausia LT arba ru)

Ir dar pasipasakosiu apie savo patirti ir paleo: pries 2 sav. pradejau laikyti labai saziningai ne whole30 bet panasei, ir si savaitgali buvau pas drauge sodyboje ir is maisto nieko nenusizenginejau (saslykai+sv darzoves)  schmoll.gif tik vartojau alko (alus+sidras) tai ryte atsikeliau su visa spuoguota barzda ir nosim (as net paauglystei neturejau su oda problemu)...taigi reziume alko ne man ax.gif

alko NIEKAM su paleo! ypac alus ar cidras.
as vynelio su saslais ikaliau svtgali. ale nieko tik po vienso taures jau i galva dave gerai doh.gif
Papildyta:
beje tik pasidizuagiau akd pasveikau - ale grizau i darba - vel skauda kakla, vel gerkle kabinasi. man toks ispudis kad cia kazkas su virusiuku vaiksto... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kr1st1na @ 2014 09 15, 11:32)
Ir dar pasipasakosiu apie savo patirti ir paleo: pries 2 sav. pradejau laikyti labai saziningai ne whole30 bet panasei, ir si savaitgali buvau pas drauge sodyboje ir is maisto nieko nenusizenginejau (saslykai+sv darzoves)  schmoll.gif tik vartojau alko (alus+sidras) tai ryte atsikeliau su visa spuoguota barzda ir nosim (as net paauglystei neturejau su oda problemu)...taigi reziume alko ne man ax.gif

Tai jau čia net ne naujiena smile.gif

Aš iš paauglystės atsimenu, vaikinai girdavosi, kad ant pagirių išberia veidą ir gerai auga barzda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 10:39)
Aha, o kodėl bėgtum?

Aišku, prausiklių tonikų, makiažo valiklių, bei akių kremo jau tikrai neimčiau. Tai sumažtų suma iki 500 biggrin.gif

Labai nepatinka tinklinio marketingo firmos, tokio tipo, kaip amway - ypač. Kažkokia sekta. Pirma ir svarbiausia - kainos visiškai neadekvačios produktų sudėtims (jei kalbėsime apie gydomąsias/kosmetines priemones), nors platintojai įsitikinę kitaip. Antra - įtarimą visada kelia įmonės, kurios specializuojasi produktuose nuo A iki Ž (nuo indų ploviklių iki kosmetikos). Kažkoks jų produktas, kur galima ir gėles purkšti, ir vonią šveisti, ir vietoje vitaminų gerti - išvis virš visko.biggrin.gif

Ko tau, manyčiau, reikia - tai gero, nesausinančio prausiklio, arba makiažo valiklio (bet, pvz., pieneliai gali būti kemšantys poras), arba micelinio vandens, jei makiažą naudoji. Jei ne - užteks ir micelinio nuvalyti viskam, kas ant odos užsikaupė per dieną. Tada - gero drėkinančio kremo (dieninis/naktinis nebūtinas - užtektų vieno, nebent nakčiai norėtųsi ko nors sunkesnio, o dienai - lengvo). Drėkinančios kaukės nepakenktų. Rūgštinių veido odos valymo ir (būtinai) drėkinimo procedūrų pas kosmetologę. Pradžiai tiek. Papildomai aš dar prigriebčiau ir rūgštines priemones su BHA ir AHA, bet čia gal vėliau - neaišku, kaip apskritai oda į jas reaguos.

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 15, 11:14)
Man labai daug kas priklauso nuo gyvenimo būdo ir dvasinės būsenos, ne tik nuo kremų. Jei išgyvenčiau kokius stiprius sunkumus, daug rūkyčiauk, daug saldžios kavos ir vyno dažnai vartočiau, be jokios disciplinos būčiau, manau oda vėl tokia surukus pasidarytų.

Dėl to labai sutinku.smile.gif Mažai yra žmonių, kurie (turbūt dėl genų?) gali gyventi bet kaip ir odos vaizdas vis tiek bus puikus, ypač, kai jau nebe -niolika.
Dar nemažą skirtumą pastebėjau tada, kai į mitybą grįžo riebalai.

Oj, nuo bent kiek didesnio kiekio alkoholio (konkrečiai - būtent baltas sausas vynas, nes kitko negeriu, ir kiekiai - ne buteliais) tai mano odą kitą rytą visais laikais smulkiais spuogeliais „išnešdavo“, nepriklausomai nuo propaguojamos mitybos.biggrin.gif Dabar jau beveik metai visai be alkoholio. Norėčiau tos taurės ar poros - išgerčiau. Bet kol kas netrūksta.
Iš tų, kas mėgsta sidrą, girdėjau, kad Lietuvoje gauti tikrą obuolinį - nemaža problema, ir kaina jų didesnė. O ką deda į prekybos centrų birzgalus - atskiras klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 12:35)
alus - mieziai
sidras - cukrus

Tai jo as suprantu (supratau ir prisiemiau atsakomybe blush2.gif ), kad mieziai, cukrus, pats alko -tuscios kalorijos ir pan., bet anksciau tokiu rekciju nebudavo, del to nustebau...o del vyno sakiau: kai kita karta nebus galimybes issisukti nuo alko reiks bandyti balta, sausa vyna
Atsakyti
Esu siaubingai peršalus - nosis varva, balsas- sexy, o savijauta - šūdina doh.gif geriu arbatas su medum, bet jaučiu medaus padauginti irgi negerai g.gif kaip galiu sau padėti išgyventi iki rytojau verysad.gif

QUOTE(Kerpena @ 2014 09 14, 11:12)
Pasidalinkit, prašau, kaip jūs elgiatės svečiuose... Tarkim vaišės  - pica (arba sumuštinai) ir saldumynai. Jokio tinkamo maisto, o valgyti norisi, nes kaip tik kažkurio valgio metas.

kaip kažkas ir rašė, priklauso nuo to kas vaišina, jei negaliu atsisakyti, tuomet valgau. Bet įsitikinau, kad nuo miltinių man būna nieko gero cool.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 09 14, 12:09)
beje noriu pasidziaugt- kone pirma karta po metu Paleo man suskaudo gerkle, varvejo nosis, skaudejo kakla ir ausis.. na visi ligos simptomai. pries metus buciau kritus su temperatura i lova, su kruva antibiotiku savaitei.
bet dabar - tik papurksciau kazka, paciulpiau kazka ir jau trecia diena nieko nebeskauda!
aisku apribojau vaisiu stipriai, ir is karto padejo! susitvarke organizmas savaime!
stebuklai- ne kitaip!

o ką vaisiai blogo daro sergant g.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 09 14, 13:35)

Iš ankstesnių tavo postų apie ligas sau buvau pasidarius tokią išvadą, kad susirgus turėtų padėti gerųjų bakterijų vartojimas ax.gif mano vaikai pradėjo snarglėtis aš jiems dvi dienas gerųjų bakterijų pamaitinau ir nurimo snargliai... kažin sutapimas ar tikrai tinkamas būdas gydyti snarglius g.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 14, 21:09)
Panasu, kad man netinka obuoliai. Atrodo, toks primityvus vaisiukas o netinka, tokios duju atakos, kad siaubas. Ar yra, kuriai dar sitokius nemalonumus keltu paprastas obuolys?

o kaip aš varau suvalgius obuolių doh.gif pilve atrodo verda kaip pekloj, o dujų kvapas doh.gif anksčiau obuolius valgydavau tik namuose, nes man jie labai labai.... dabar irgi tik namuose, bet labai retai ax.gif

Atsakyti
Taigi mergaites ketozes savokos info ar pasidalinsit? ir ar tai siekiamas reiskinis ar ne? biggrin.gif nes jau paguglinau tai supratau, kad tai mazdaug procesas kai organizmas negauna angliu, o gauna daug baltymu, pradeda skaidyti savo riebalus ir gauti energija...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 15, 11:35)
alus - mieziai
sidras - cukrus

Tep tep, aš ir jau kur kompanijose tik sausą vyną vartoju. Ale sunku atsirinkti tokį su mažiau taninų, kad taip burnos netrauktų biggrin.gif
QUOTE(zomša @ 2014 09 15, 11:44)
Labai nepatinka tinklinio marketingo firmos, tokio tipo, kaip amway - ypač. Kažkokia sekta.
Ko tau, manyčiau, reikia - tai gero, nesausinančio prausiklio, arba makiažo valiklio (bet, pvz., pieneliai gali būti kemšantys poras), arba micelinio vandens, jei makiažą naudoji. Jei ne - užteks ir micelinio nuvalyti viskam, kas ant odos užsikaupė per dieną. Tada - gero drėkinančio kremo (dieninis/naktinis nebūtinas - užtektų vieno, nebent nakčiai norėtųsi ko nors sunkesnio, o dienai - lengvo). Drėkinančios kaukės nepakenktų. Rūgštinių veido odos valymo ir (būtinai) drėkinimo procedūrų pas kosmetologę. Pradžiai tiek. Papildomai aš dar prigriebčiau ir rūgštines priemones su BHA ir AHA, bet čia gal vėliau - neaišku, kaip apskritai oda į jas reaguos.
Dėl to labai sutinku.smile.gif Mažai yra žmonių, kurie (turbūt dėl genų?) gali gyventi bet kaip ir odos vaizdas vis tiek bus puikus, ypač, kai jau nebe -niolika.

Na kaip sekta tai tikrai, pritariu smile.gif
Daug kas man ten taip pat nepatinka, ypač jų išgirti dezodorantai-antipersperantai. Po studijų visuomet ieškau tik deozodoranto, nes šis naikina bakterinas, o antiperperantas kemša poras, nors ir iš geriausių medžiagų jis būtų.

Panaršiau, radau, kad AHA rugščių, ir salicilo (BHA ne salicilo r.?) galima atskirai pirkti ir įmaišyti į kosmetiką, gal reikėtų pabandyti.
Ačiū visoms už patarimus.
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 11:50)
Iš ankstesnių tavo postų apie ligas sau buvau pasidarius tokią išvadą, kad susirgus turėtų padėti gerųjų bakterijų vartojimas ax.gif  mano vaikai pradėjo snarglėtis aš jiems dvi dienas gerųjų bakterijų pamaitinau ir nurimo snargliai... kažin sutapimas ar tikrai tinkamas būdas gydyti snarglius g.gif

Aš maniškei visada pradėjus kosčiot ar nosei varvėti duodu skalauti gerklę česnakų nuoviru. Nežinau ar labai gerai darau, gal užkertu kokį organizmo išsivalymą, bet padeda, su juo ir anginą išgydau be jokių antibiotikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Izolda: 15 rugsėjo 2014 - 10:53
QUOTE(jaicy @ 2014 09 15, 11:39)
beje tik pasidizuagiau akd pasveikau - ale grizau i darba - vel skauda kakla, vel gerkle kabinasi. man toks ispudis kad cia kazkas su virusiuku vaiksto...  unsure.gif

jaučiu tu darbui alergiška, kaip ir aš biggrin.gif nes šng turiu jėgų tik SM sėdėt doh.gif

QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 11:53)
Aš maniškei visada pradėjus kosčiot ar nosei varvėti duodu skalauti gerklę česnakų nuoviru. Nežinau ar labai gerai darau, gal užkertu kokį organizmo išsivalymą, bet padeda, su juo ir anginą išgydau be jokių antibiotikų.

kiek skiltelių į kokį kiekį vandens?

Mano vaikai gerklę skalauja Coco cola - tikrai padeda. Tik gerti jos neleidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 15, 11:57)
jaučiu tu darbui alergiška, kaip ir aš biggrin.gif  nes šng turiu jėgų tik SM sėdėt doh.gif
kiek skiltelių į kokį kiekį vandens?

Mano vaikai gerklę skalauja Coco cola - tikrai padeda. Tik gerti jos neleidžiu biggrin.gif

Geras biggrin.gif

Imu dvi dedesnes skilteles, išspaudžiu ir sumetu į puodelį su visom išspaudom.
Užplikinu verdančiu vandeniu, pilu čiut daugiau nei pusę standartinio puodelio.
Kai atvėsta jau duodu skalaut.
Gerklytę paperšti, ir kvapas neblogas, bet pakanti maniškė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 10:39)

Ai jau nebežinau,nei į ka kreiptis, į ką žiūrėt, nei  į tą veidrodį nesinori veizėti.. Kitos girdėjau argininą geria ir padeda

Pritariu zomsai - geriau jau eiciau y vaistine arba susirasciau kosmetologe kuri dermatologine kosmetika naudoja. Kuriam mieste gyveni? Gal ka rasciau is pazystamu pasiulyt. uz 900 lt tai galetum ne tik priemoniu prisipirkt, bet dar ir porai geru proceduru ar net keliom sutaupyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif As naudoju dermaceutic priemones, yra internetiniam www.grozioakademija.lt. Bet kas padeda man, nebutinai pades kitam. Tam ir yra kosmetologes, ismanancios savo darba ( nors aisku yra ir tik pinigu melzeju tame tarpe ). Eucerin, noreva, iwostin is vaistines ir tai geriau butu uz tas, kurias tau dabar jinai siulo blush2.gif
Atsakyti