QUOTE(Izolda @ 2014 09 15, 10:39)
Aha, o kodėl bėgtum?
Aišku, prausiklių tonikų, makiažo valiklių, bei akių kremo jau tikrai neimčiau. Tai sumažtų suma iki 500
Labai nepatinka tinklinio marketingo firmos, tokio tipo, kaip amway - ypač. Kažkokia sekta. Pirma ir svarbiausia - kainos visiškai neadekvačios produktų sudėtims (jei kalbėsime apie gydomąsias/kosmetines priemones), nors platintojai įsitikinę kitaip. Antra - įtarimą visada kelia įmonės, kurios specializuojasi produktuose nuo A iki Ž (nuo indų ploviklių iki kosmetikos). Kažkoks jų produktas, kur galima ir gėles purkšti, ir vonią šveisti, ir vietoje vitaminų gerti - išvis virš visko.
Ko tau, manyčiau, reikia - tai gero, nesausinančio prausiklio, arba makiažo valiklio (bet, pvz., pieneliai gali būti kemšantys poras), arba micelinio vandens, jei makiažą naudoji. Jei ne - užteks ir micelinio nuvalyti viskam, kas ant odos užsikaupė per dieną. Tada - gero drėkinančio kremo (dieninis/naktinis nebūtinas - užtektų vieno, nebent nakčiai norėtųsi ko nors sunkesnio, o dienai - lengvo). Drėkinančios kaukės nepakenktų. Rūgštinių veido odos valymo ir (būtinai) drėkinimo procedūrų pas kosmetologę. Pradžiai tiek. Papildomai aš dar prigriebčiau ir rūgštines priemones su BHA ir AHA, bet čia gal vėliau - neaišku, kaip apskritai oda į jas reaguos.
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 15, 11:14)
Man labai daug kas priklauso nuo gyvenimo būdo ir dvasinės būsenos, ne tik nuo kremų. Jei išgyvenčiau kokius stiprius sunkumus, daug rūkyčiauk, daug saldžios kavos ir vyno dažnai vartočiau, be jokios disciplinos būčiau, manau oda vėl tokia surukus pasidarytų.
Dėl to labai sutinku.
Mažai yra žmonių, kurie (turbūt dėl genų?) gali gyventi bet kaip ir odos vaizdas vis tiek bus puikus, ypač, kai jau nebe -niolika.
Dar nemažą skirtumą pastebėjau tada, kai į mitybą grįžo riebalai.
Oj, nuo bent kiek didesnio kiekio alkoholio (konkrečiai - būtent baltas sausas vynas, nes kitko negeriu, ir kiekiai - ne buteliais) tai mano odą kitą rytą visais laikais smulkiais spuogeliais išnešdavo, nepriklausomai nuo propaguojamos mitybos.
Dabar jau beveik metai visai be alkoholio. Norėčiau tos taurės ar poros - išgerčiau. Bet kol kas netrūksta.
Iš tų, kas mėgsta sidrą, girdėjau, kad Lietuvoje gauti tikrą obuolinį - nemaža problema, ir kaina jų didesnė. O ką deda į prekybos centrų birzgalus - atskiras klausimas.